Gyakran előfordul a sorozatok és filmek világában, hogy olyan színészek és színésznők bújnak bele saját nemükhöz vonzódó karakterek bőrébe, akik a való életben az ellenkező nem iránt érdeklődnek. Lássunk, most összefoglalónk első részében néhányat közülük!
A teljes cikkhez kattints ide!
Hetero színészek, meleg szereplők bőrében
2013. augusztus 21. 16:10
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
nagyon jó cikk lett
2013. augusztus 21. 16:11
Heath filmje eszméletlen jó, de a többi se rossz
2013. augusztus 21. 16:11
|
|
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline
|
Jó cikk lett, nekem egyáltalán nincs semmi bajom sem a melegekkel, ők is ugyanolyan emberek, mint mi (sőt, néha kedvesebbek is).
Nagyon jó cikk lett, gratulálok.
Nagyon jó cikk lett, gratulálok.
2013. augusztus 21. 16:20
|
|
Tini Ladyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.04. Hozzászólás: 267 Csatolások: 76 Azonosító: 124167 offline
|
Jó cikk lett!+ A Glee-sek közül még Naya Rivera is ilyen szerepet tölt be, hiszen gyengéd szálak fűzik az általa megformált karaktert, Santanát Brittany-hez.
2013. augusztus 21. 16:23
Azért akad, amit még nem láttam ebben a témában. Pacino az egyik legnagyobb kedvencem, de ez a filmje szimplán rossz és nem a történet miatt. Hanem mondjuk, mert ő, mint nyomozó elfelejt nyomozni és az 1980-as években a homoszexualitásról még eléggé megtévesztő képet adtak a filmek, mivel sokszor úgy tettek, mintha nem is létezne + az érintkezési formák simán elmennének egy mai sado-mazo filmbe.
Érdekes lehet eljátszani a színészeknek 1 meleg karaktert, de ha jól csinálja kifizetődő is lehet. Ha meleget alakítasz, van esélyed minimum egy Oszi' jelölésre.
2013. augusztus 21. 16:25
|
|
DennyKehKing of series |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.05. Hozzászólás: 1404 Csatolások: 44 Azonosító: 163321 offline
|
Úristen, micsoda egy fantasztikus cikk lett! *.* élvezet volt olvasni, bár ezek közül is csak Darren Chris, Shay Mitchell történetét ismerem jobban, de elképesztő volt olvasni, és miket meg nem tudott az ember.
Őszintén van 1-2 olyan színész akikről nem hittem volna, hogy képesek eljátszani egy ilyen szerepet.
Végső esetben gratulálok a cikkírónak, mert nagyon jól összehozta ezt a cikket!! *.*
Őszintén van 1-2 olyan színész akikről nem hittem volna, hogy képesek eljátszani egy ilyen szerepet.
Végső esetben gratulálok a cikkírónak, mert nagyon jól összehozta ezt a cikket!! *.*
1 felhasználónak tetszik:
LoveNessa
2013. augusztus 21. 16:25
hihetetlenül jó színésznek kell lenni, hogy ilyen szerepeket el lehessen játszani szerintem!
2013. augusztus 21. 16:27
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
Idézet (Tini Lady @ 2013.08.21. 16:20)
Jó cikk lett!+ A Glee-sek közül még Naya Rivera is ilyen szerepet tölt be, hiszen gyengéd szálak fűzik az általa megformált karaktert, Santanát Brittany-hez. 
Igen, tudom, fent vannak a listámon és majd jönnek a kövi részbe, de ebbe már nem akartam beletenni Glee-seket Darren után
2013. augusztus 21. 16:27
Nagyon jó lett a cikk, bár elég fura, de egész jó!
2013. augusztus 21. 16:28
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Jó cikk lett! 
2013. augusztus 21. 16:29
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Nagyon jó színészek azt meg kell hagyni!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.