A földön fetrengett Madonna
2013. augusztus 21. 21:29
Látom ismét egy helyre jöttek gyülekezni az okostónik.
Valami új ellenérvet nem tudtok felmutatni?
Uncsik már az olyan hozzászólások, hogy ő miért hiszi magát 20 évesnek... Tudom, tudom hiába mondom, mivel az oldal fele iq harcossal van tele. De kérdezem én, mit zavar titeket az, hogy Madonna épp milyen *vad* bulit csapott? 55 éves. Na és, aki 55 éves az nem bulizhat a maga módján? Madonna mindig is egy megosztó személyiség volt, akiben még a mai napig ott van a kurázsi és az önfeledt örök fiatalság. Szóval nem tudom mit kell ezen meglepődni egyeseknek, de azt be kell látni, hogy a többség nem tudja Madonna mit csinált, mint viselkedésileg, mint zeneileg 30 év alatt. Nyugdijba a helye?? Tudtommal kicsit lemaradtatok, mert a korhatárt is felemelték 62-63-ra (asszem'). Szóval ez gyengusz volt.
Apám 15.-én töltötte be 59. életévét, és még ő se nyugdijas. Madonna tényleg nem fiatal már, de most sokan úgy állitják be őt, mintha minden héten igy bulizna.
Kétlem. Semmi empátia érzet nincs bennetek. Ti minden szirsz*ron kiakadtok, ha Madonnáról van szó. Ő vagy túl idős ehhez, vagy túl kihivó vagy ez meg az. Hát az agyam eldobom tőletek. Ahelyett, hogy itt pampognátok a szokásos sablon szövegeitekkel és a mások hozzászólásait átirjátok a sajátotékra, nézettek inkább magatokba, hogy ti se vagytok szentek, és hogy ti bennetek is van hiba, mint bennem, Madonnában vagy bárkiben. Ha valami nem tetszik azt lehetne értelmesen, emberek módjára is megfogalmazni. Olyan nehezetekre esne? :/ Egyébként utólag is Boldog Születésnapot a Pop Királynőjének !
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 21. 22:35
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
ennyi evesen en is szeretnek egy ilyen bulit:)))
2013. augusztus 22. 13:54
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
hát óriási gratuláció....
2013. augusztus 22. 19:04
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
55 éves példának rossz, de én is szeretnék ilyen élénk lenni 55 éves koromban
2013. augusztus 22. 19:37
Madonna hozta a formáját,ezen már meg sem lepődöm,Boldog születésnapot Madonna! Így utólag is.
2013. augusztus 24. 20:04
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
utólag is boldogat!!
2013. augusztus 27. 17:03
De utálom ezt a senkit..Celine Dion volt mindig Madonna mellett ,és mi volt a hála ..a nagy büdös semmi
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.