A leggazdagabb modellek listája: 2013
2013. augusztus 21. 20:36
mérget vettem volna rá, hogy Adriana keresi a legtöbbet, de tévedtem:O
2013. augusztus 21. 21:24
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Miranda pedig szebb mint Gisele.
2013. augusztus 21. 22:31
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
nem mindenki szep, Adriana a legszebb,azt hittem o keres a legtobbet..
2013. augusztus 22. 11:27
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Nem is tudtam, hogy ennyit keresnek.
2013. augusztus 22. 11:50
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Aki szerint a modellszakma könnyű, és akik szerint a modellek haszontalan emberek, azokat most kell kiábrándítsam. Egyáltalán nem könnyű szakma. Aki kicsit is jártas a divat, és a modellek világában az tudja hogy ez a foglalkozás nem leányálom. Fizikálisan, és mentálisan megterhelő a modellek élete. Pózolj napi 8 órában magassarkúban, hidegben egy szál nyári ruhában ha kell, és rohangássz egész nap castingról castingra mint a mérgezett egér. Leírva könnyűnek tűnik tudom, de ha tudnátok hányan belebuktak ebbe... Arról nem is beszélve hogy mekkora a verseny. Szabályszerűen egymással vetélkednek a munkákért, mert rengeteg modell van, és rengetegen kihasználják a modelleket, kezdve a fotósokon át a bookerekig. A divatszakmában mindenki az élre akar törni így vagy úgy. Mihalik Enikő valami ilyesmit mondott az egyik interjújában. Elég egy helytelen mondat és a karrierjüknek annyi! Vagy megnő a ruhaméreted kettővel, és nem kellesz sem a márkáknak, sem az ügynökségeknek. 25 év felett a lányok gyakorlatilag veteránnak számítanak, a többség 15-16 évesen elkezdi ezt a szakmát. Aki tudja csinálja utánuk. Tény, hogy akad a modellkedésnél megterhelőbb, nehezebb munka, de ettől függetlenül ez még egy tisztességes állás, és nem úgy sikkasztották össze a vagyonukat, vagy nyújtottak szexuális szolgáltatást fejeseknek. Azért keresnek annyit, mert luxusmárkáknak dolgoznak. És pl. a Louis Vuitton, a Chanel, vagy a L'Oréál van akkora cég hogy lazán kipenget egy modellnek millió dollárokat. Persze a modell hírnevétől is függ mennyit keres. Egy Gisele Bündchen szerintem 1000 dollár alatt fel sem kel az ágyból. Vagyis Neki már van akkora hírneve, hogy Őt biztosan nagyon megfizetik a kampányaiért + Ő folyamatosan topbrandekkel van leszerződve. De ugyanez igaz a többiekre is akik a legjobban fizetettek.
2013. augusztus 24. 16:28
|
|
x K I T T I xúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 169032 offline
|
szerintem Adriana a legszebb..nem értem hogy Gisele Bündchen mit csinál hogy ennyivel sikeresebb , mint a többiek .
2013. augusztus 24. 19:50
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
szerintem Miranda a legszebb
2013. szeptember 03. 17:42
|
|
RihannaFan26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.09.03. Hozzászólás: 747 Csatolások: 1 Azonosító: 211156 offline
|
Giselle sztem nem olyan szép hogy ennyivel elhúzzon :/ Candice Grat.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: