Zayn Malik eljegyezte Perrie Edwardsot!
2013. augusztus 21. 16:23
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Gratulálok,és sok boldogságot!
Nagyon örülök nekik,és tényleg remek pár együtt
Nagyon örülök nekik,és tényleg remek pár együtt
2013. augusztus 21. 16:29
Én nagyon imádom Perriet,de szerintem elhamarkodták.. Ha szeretik egymást két év múlva is akkor mindegy, hogy van-e gyűrű és papír, ha viszont két év múlva már nem szeretik egymást akkor csak stresszel, aggodalommal és válással jár.. De ennek ellenére GRATULA nekik!
2013. augusztus 21. 16:31
|
|
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline
|
Nem szeretem egyikőjüket sem,DE nagyon sok boldogságot neki együtt.Remélem sokàig kitartanak egymás mellett,ugyanis szerintem tényleg szeretik egymàst,nemcsak reklàmból járnak.
Az eljegyzèsüket pedig nem tartom butasàgnak.Lehet,h Zayn már most eljegyezte Perrie-t,de az esküvő még szóba se került.Lehet,sőt biztos vagyok benne,h mèg évekig nem kelnek egybe.
Az eljegyzèsüket pedig nem tartom butasàgnak.Lehet,h Zayn már most eljegyezte Perrie-t,de az esküvő még szóba se került.Lehet,sőt biztos vagyok benne,h mèg évekig nem kelnek egybe.
2013. augusztus 21. 16:32
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Csak én vagyok az egyetlen,aki úgy gondolja,hogy 20 éves korában is elég idős,ahhoz,hogy házasodni készüljön? Egyik ismerősöm 19 évesen ment férjhez,és most 5 vagy nem tudom hány évvel később is boldogan él a férjével.
Amúgy meg nagyon nagyon nagyon örülök nekik! Szerintem nagyon összeillenek
Sok sok sok boldogságot!
Amúgy meg nagyon nagyon nagyon örülök nekik! Szerintem nagyon összeillenek
2013. augusztus 21. 16:34
|
nikiofficial97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 222 Csatolások: 0 Azonosító: 206578 offline
|
Nem igazán számítottam erre,és szerintem nem én vagyok az egyetlen.Szerintem még fiatalok,és még csak egy éve vannak együtt,de nagyon aranyosak.Végül is ez még csak egy eljegyzés,nemhiszem hogy mostanra tervezik az esküvőt,hiszen mind a ketten elfoglaltak.Úristen Perrie fehér ruhában,Zayn öltönyben,mindjárt sírok.SOK BOLDOGSÁGOT NEKIK!
UI:Igazak a hírek,Perrie tesóje twitteren megerősítette.
UI:Igazak a hírek,Perrie tesóje twitteren megerősítette.
2013. augusztus 21. 16:37
|
timoca98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.11. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 208970 offline
|
Szerintem is elég idősek már.Végre!!!!!! Erre vártam már mióta! Zerrie forever <3 <3 És még annyi hogy szerintem aki igazán kedveli az 1D-t nem fog szomorkodni,hogy a Zayn feleségül veszi Perrie-t,mert szerintem mindenkinek az a lényeg ,hogy a fiúk boldogok legyenek <3 <3 Sok boldogságot nekik előre is <3 <3
2013. augusztus 21. 16:38
|
|
lollypop333új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 195007 offline
|
gratulálok, sok örömöt nekik!!
))
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: