Zayn Malik eljegyezte Perrie Edwardsot!
2013. augusztus 23. 09:18
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Kellett egy-két nap, hogy rájöjjek, hogy nagyon is összeillenek. Remélem nagyon boldogok lesznek együtt
Perrie-nek meg ajánlom, hogy soha ne merje megbántani Zayn-t, mert akkor rosszban leszünk
De most komolyan, sok boldogságot Zerrie ♥
Perrie-nek meg ajánlom, hogy soha ne merje megbántani Zayn-t, mert akkor rosszban leszünk
De most komolyan, sok boldogságot Zerrie ♥
2013. augusztus 23. 09:23
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én féltem Perrie-t.
2013. augusztus 23. 10:12
|
|
Bius03visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.30. Hozzászólás: 146 Csatolások: 0 Azonosító: 201132 offline
|
Gratula!Sok boldogságot nekik!
Ha már eljegyezte Zayn Perriet akkor már biztos hogy ezt tényleg komolyan gondolták és mindenki megnyugodhat.Remélem sokáig eggyütt lesznek mert én úgy hallottam hogy elégsok házzasság ment/megy szét manapság.
De én bízok a kapcsolatukban és remélem,kívánom hogy sokáig tartson ez a kapcsolat.
Sok boldogságot Zayn és Perrie!
Ha már eljegyezte Zayn Perriet akkor már biztos hogy ezt tényleg komolyan gondolták és mindenki megnyugodhat.Remélem sokáig eggyütt lesznek mert én úgy hallottam hogy elégsok házzasság ment/megy szét manapság.
De én bízok a kapcsolatukban és remélem,kívánom hogy sokáig tartson ez a kapcsolat.
Sok boldogságot Zayn és Perrie!
2013. augusztus 23. 14:27
Az elején mikor elkezdték híresztelni ezt az egészt sztorit..nem hittem el!Azt hittem,hogy csak egy ósdi pletyka,de mára már megbizonyosodtam róla;hogy tévedtem!
Az első reakcióm meglepettség volt,hiszen kb. 1-2 éve vannak együtt,és sztem egy picit korai,de ez nem az én dolgom ez csak kettőjükre tartozik és,ha ők így érzik helyesnek akkor okés!
Mondjuk érthető,hogy Zayn megakarja tartani Perrie-t annyira szereti,úgy hogy sztem ez helyén van .
A meglepetséget a felhőtlen nagy öröm követtem.Nagyon örülök,hogy két ilyen gyönyörű pár egymásra talált.Imádom őket !
Zerrie forever !
2013. augusztus 23. 14:55
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
milyen gyönyörű ez a lány:) lehet h most tányleg nagy a szerelem minden de ez késöbb változhat. de én Zayn mellett állok és támogatom. gratulálok<3
2013. augusztus 23. 16:07
|
|
DianOfficialxxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.30. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 204901 offline
|
Én imádom őket
Zerrie .
2013. augusztus 23. 17:28
|
|
Fanncsi_08.13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 184337 offline
|
Remélem sokáig együtt maradnak imádom őket ♥
2013. augusztus 23. 17:45
|
|
Liiillusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.17. Hozzászólás: 339 Csatolások: 165 Azonosító: 158566 offline
|
Röhögve olvasom minden kis tini lány reakcióját a facebook-on... Könyörgöm ha boldogok akkor miért kell szidni őket. Én örülök nekik.. Egyesek nagyon elhiszik hogy Zayn majd őket veszi feleségül...
Sok boldogságot nekik!!
2013. augusztus 23. 18:15
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Sok Boldogságot!!!!
2013. augusztus 23. 18:45
|
|
Directioner6új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 204212 offline
|
Imádom őket, de engem is kicsit megdöbbentett a hír, de örülök nekik!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: