Idézet (LittlePriencess @ 2013.08.21. 15:54)
Alapjáraton nem vagyok oda sem pirikéért nem zéjn fiúcskáért, de, hogy őszinte legyek nem bírtam elmenni a hozzászólásod mellett. Mi van, ha húsz évesen szeretnének házasodni? Egyrészről szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor szeretnének összeházasodni, hiszen az ő életük és azt csinálnak, amit csak akarnak. Én speciel tizenkilenc voltam, amikor a párom eljegyzett, még mindig együtt vagyok vele, szeretem, és, ha lesz pénzünk, akkor szeretnék lagzit is. Honnan tudod, hogy nincs örök szerelem? Netán olyan sokat éltél meg tizenévesen, hogy ki mered jelenteni, nincsen és nem is létezik? Szerintem a srác szereti a csajt és a csaj részéről is van viszonzás, hiszen nem az a mű, megjátszott kapcsolat, amit bíber és szalonna produkált vagy egy éven keresztül. Azt állítod, hogy két nagy kedvencedről van szó: miért nem lehet annak örülni, hogy két nagy kedvenced egymásra talált és boldogok? Fáj neked talán az, hogy nem depressziósan kelnek fel minden nap, van kit megölelniük és megcsókolniuk? Biztos számomra abszurd a dolog, de én úgy vagyok vele, hogyha a kedvencem boldog, akkor nincsen miért aggódnom vele kapcsolatban. Nem azért, csak nekem szimplán furcsa, hogy valaki azt kívánja a kedvencének, hogy ne legyen boldog. Az ilyen rajongó milyen rajongó egyáltalán?

Nem látsz bele a kapcsolatukba, nem tudhatod, hogy milyen a viszonyuk, úgy, ahogyan az általad felhozott Elounor és Lordan párosról sem tudsz semmit sem, csak annyit, amennyit a média mutat. Honnan tudod, hogy az általad felhozott emberkék kapcsolatai készen állnak egy ilyen komoly döntésre? Sehonnan, mert nem ismered őket. Mint említettem a szóban forgó két személyt nem kedvelem, mert szerintem túl vannak hájpolva, de egyik sem nagy eresztés, ám egy eljegyzés, egy eskü, az, hogy két lélek egymásra talált... egyszerűen fantasztikus! Érezni a hozzászólásodon egyébként a megkeseredettséget, mondván, ha "Én nem vagyok boldog, akkor más se legyen az!". Szívemből kívánom nekik, hogyha valóban megtalálták egymásban azt a bizonyos lelkitársat, akkor maradjanak együtt halálukig.