Starity

Zayn Malik eljegyezte Perrie Edwardsot!

30 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 21. 16:39 #181
eleanorjcalder
eleanorjcalder
visszatérő vendég

Státuszelounorfanfiction.blogspot.hu <--- Read ;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 133
Csatolások: 0
Azonosító: 204298
Idézet (selena arwa @ 2013.08.21. 16:32)
Csak én vagyok az egyetlen,aki úgy gondolja,hogy 20 éves korában is elég idős,ahhoz,hogy házasodni készüljön? Egyik ismerősöm 19 évesen ment férjhez,és most 5 vagy nem tudom hány évvel később is boldogan él a férjével. 
Amúgy meg nagyon nagyon nagyon örülök nekik! Szerintem nagyon összeillenek heart.gif Sok sok sok boldogságot! heart.gif

Ugyan ezt gondolom;)
2013. augusztus 21. 16:41 #182
Directionergiirl
Directionergiirl
visszatérő vendég

StátuszA rajongók nem csak rajongók..Ők részei a családomnak-Zayn Malik
Hozzászólás: 365
Azonosító: 197379
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá eljött ez a nap is!!!!!! anyira örülök hogy már 10 perce örömtáncot lejtek itt a szobámba(xdd) annyira össze illetek már itt volt az ideje!!én egyeltalán nem bánom hogy Zayn elkelt mert csodálatos lányt talált magának! ZERRIE FOREVER!!!<3<3
2013. augusztus 21. 16:42 #183
Bogi31
Bogi31
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 209988
nem akarok senkit megbántani de Zayn-en az a "tetkó" csak henna..Perrie nem engedte neki hogy magára tetováltassa őt..és nagyon örülök nekik..mindkettőjüket nagyon szeretem és nagyon összeillenek..sok boldogságot nekik.smileeee.gif)
2013. augusztus 21. 16:42 #184
Áfamanó
Áfamanó
Hozzászólás: 568
Azonosító: 184102
Hát akár mit nyilatkozott Perrie anyukája nem vagyok benne biztos. Hivatalosan még egyik fél sem erősítette meg és ezt a gyűrűt én úgy tudom, hogy Párizsban kapta az egy éves évfordulójukra.
2013. augusztus 21. 16:47 #185
Bamby
Bamby
visszatérő vendég

StátuszKing of Pop, Rock and Soul ♥
Hozzászólás: 260
Azonosító: 139696
Istenem de gyönyörű pár smileeee.gif Gratulálok nekik
2013. augusztus 21. 16:51 #186
WhiteRose.
WhiteRose.
engedd el

StátuszElőre, előre, felkelve elesni, fürkésző szememmel szívedet keresni.
Hozzászólás: 1416
Csatolások: 22
Azonosító: 186846
Idézet (itsChanel @ 2013.08.21. 15:58)
Húsz évesen elég nagy hülyeség összeházasodni, pár év múlva úgyis meggondolják magukat és válás lesz a vége. Szeretem őket együtt, meg minden, de tavaly jöttek össze. Én várnék még pár évet, oké, hogy most minden happy meg szép, de kíváncsi vagyok, ki fognak-e tartani egymás mellett esetleg három év múlva is pardon.gif

Az, hogy mennyi ideje vannak együtt az lényegtelen. Tudják, hogy ők egymásnak vannak teremtve, úgymond, ha érzik, hogy itt az idő, hogy megerősítsék a kapcsolatukat, akkor meg is fogják, hisz szeretik egymást. Az én szüleim 8 hónap után már jegyesek voltak (!!!), és még mindig együtt vannak, ennek már vagy 15 éve. pardon.gif Én boldog vagyok, hogy együtt vannak még mindig, mert rengeteget lehet hallani, hogy az gyerek szülei válnak. De tényleg reméljük, hogy sokáig együtt lesznek. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: itsChanel
2013. augusztus 21. 16:52 #187
répácska999
répácska999
visszatérő vendég

StátuszNeymar is my hero.
Hozzászólás: 330
Azonosító: 175181
Istenkém, olyan hihetetlenül gyönyörű ez a lány! *o*
Nagyon örülök, már régóta várom ezt a pillanatot. Mondjuk, azért még megvárnám, hogy valamelyikőjük is megerősítse....
Tökéletesen illenek egymáshoz, ők a legédesebb pár a világon! Nagyon boldog vagyok. És üzenem a sok kis picsának, akik most legszívesebben meg tudnák ölni Perrie-t, hogy ne vágjanak eret, mert ha igazi Directionerek, akkor örülnek annak, hogy Zayn ilyen boldog!
Elmondhatatlanul szeretem mindkettejüket és tiszta szívből kívánok nekik sok boldogságot! Gratulálok! smileeee.gif♥♥♥
2013. augusztus 21. 16:52 #188
sowongirl9
sowongirl9
új tag
Azonosító: 206232
Sosem voltam 1D fan, Mixer viszont annál inkább, így Perrie miatt Zaynt is nagyon bírom. Sok boldogságot nekik ♥ Zerrie is fucking real xD ♥
2013. augusztus 21. 16:57 #189
HeniiKee
HeniiKee
új tag

StátuszDanielle :/<3 #Payzer4ever :3
Hozzászólás: 72
Azonosító: 208221
Istenem<3 Annyira, de annyira örülök:'))
Sztem már biztos, mert Zayn tesója és Perrie anyukája is megerősitette.. Eszméletlen szép lány Perrie <3
2013. augusztus 21. 16:58 #190
Phann
Phann
visszatérő vendég

StátuszCheating
Hozzászólás: 224
Azonosító: 207595
Aha,persze... xD én meg kis tündér vagyok!
2013. augusztus 21. 16:59 #191
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez olyan elhamarkodott döntés volt.Nem mintha nem örülnék neki,de olyan fiatalok.Ilyenkor még élvezni kéne az életet,nem pedig házas életet élni.Bármi történhet.De mindegy.Én örülök,hogy Zayn ilyen aranyos lányt vett el mint Perrie,tőle jobbat nem kaphatna.Bár én úgy tudtam Perrie-n az a gyűrű mindegyik Little Mix tagnak van,hűséget jelképez az egy éves évfordulójukra,de úgy látszik tévedtem biggrin.gif Sok boldogságot nekik! heart.gif wub.gif
2013. augusztus 21. 17:01 #192
WaKa
WaKa
visszatérő vendég
Hozzászólás: 147
Azonosító: 184939
Gratulálok nekik! :')
Én nem voltam benne biztos, hogy igazi a kapcsolatuk, de most már elhiszem. Egy házasság azért nem kis dolog.
Picit elhamarkodottnak tűnik, de azért örülök nekik, legyenek boldogok! <3
2013. augusztus 21. 17:01 #193
itsChanel
itsChanel
visszatérő vendég

Státuszall for love
Hozzászólás: 158
Csatolások: 4
Azonosító: 207195
Idézet (WhiteRose. @ 2013.08.21. 16:51)
Az, hogy mennyi ideje vannak együtt az lényegtelen. Tudják, hogy ők egymásnak vannak teremtve, úgymond, ha érzik, hogy itt az idő, hogy megerősítsék a kapcsolatukat, akkor meg is fogják, hisz szeretik egymást. Az én szüleim 8 hónap után már jegyesek voltak (!!!), és még mindig együtt vannak, ennek már vagy 15 éve. pardon.gif Én boldog vagyok, hogy együtt vannak még mindig, mert rengeteget lehet hallani, hogy az gyerek szülei válnak. De tényleg reméljük, hogy sokáig együtt lesznek. wink.gif

Remélem, hogy az Ő esetükben is így lesz, hiszen szeretem őket együtt, de ezzel a házasság dologgal továbbra sem tudok megbarátkozni. blush.gif Mindenesetre sok boldogságot nekik!
2013. augusztus 21. 17:02 #194
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (LittlePriencess @ 2013.08.21. 15:54)
wtf.gif  wtf.gif 
/Nos ... Mixer vagyok és Directioner ...de ezt most ..nem úgy írom mintha az lennék csak ...egy kívűl álló + előre elmondom ő életük azt csinálnak amit akarnak ha Zayn boldog akkor oké/
wtf.gif  wtf.gif 
20 évesen házasodni ? De komolyan rühellem Zerriet ez van . pardon.gif  külön szeretem őket de együtt  nem . mikor meg tudtam  omg.gif  omg.gif  a fejemet  a falba vágtam .Jó elhiszem .. happy,nyáladzás minden ...de akkor is ..most komolyan ..Semmi sem örök ..ne legyetek ..naívak ..ennek is vége lesz előbb vagy utóbb ..az egy dolog ,h össze fognak házasodni ..e ha majd meg unják egymást ? Mi lesz ? Jó lesz majd nekik ha minden újság ..arról fog szólni 'Hamar vége lett a nagy szerelemnek ' vagy valami ilyesmi ...Akkor már inkább Elounor házasodjon meg  mert rajtuk látszik ,h szerelmesek ..vagy éppen Lordan (Leigh+Jordan) ...igen és rajtuk látszik ...lehet bántani ..de sose fogom Zerriet szeretni ..mert számomra sose lesz .. Kösz 
Lehet utálni

Alapjáraton nem vagyok oda sem pirikéért nem zéjn fiúcskáért, de, hogy őszinte legyek nem bírtam elmenni a hozzászólásod mellett. Mi van, ha húsz évesen szeretnének házasodni? Egyrészről szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy mikor szeretnének összeházasodni, hiszen az ő életük és azt csinálnak, amit csak akarnak. Én speciel tizenkilenc voltam, amikor a párom eljegyzett, még mindig együtt vagyok vele, szeretem, és, ha lesz pénzünk, akkor szeretnék lagzit is. Honnan tudod, hogy nincs örök szerelem? Netán olyan sokat éltél meg tizenévesen, hogy ki mered jelenteni, nincsen és nem is létezik? Szerintem a srác szereti a csajt és a csaj részéről is van viszonzás, hiszen nem az a mű, megjátszott kapcsolat, amit bíber és szalonna produkált vagy egy éven keresztül. Azt állítod, hogy két nagy kedvencedről van szó: miért nem lehet annak örülni, hogy két nagy kedvenced egymásra talált és boldogok? Fáj neked talán az, hogy nem depressziósan kelnek fel minden nap, van kit megölelniük és megcsókolniuk? Biztos számomra abszurd a dolog, de én úgy vagyok vele, hogyha a kedvencem boldog, akkor nincsen miért aggódnom vele kapcsolatban. Nem azért, csak nekem szimplán furcsa, hogy valaki azt kívánja a kedvencének, hogy ne legyen boldog. Az ilyen rajongó milyen rajongó egyáltalán? unsure.gif Nem látsz bele a kapcsolatukba, nem tudhatod, hogy milyen a viszonyuk, úgy, ahogyan az általad felhozott Elounor és Lordan párosról sem tudsz semmit sem, csak annyit, amennyit a média mutat. Honnan tudod, hogy az általad felhozott emberkék kapcsolatai készen állnak egy ilyen komoly döntésre? Sehonnan, mert nem ismered őket. Mint említettem a szóban forgó két személyt nem kedvelem, mert szerintem túl vannak hájpolva, de egyik sem nagy eresztés, ám egy eljegyzés, egy eskü, az, hogy két lélek egymásra talált... egyszerűen fantasztikus! Érezni a hozzászólásodon egyébként a megkeseredettséget, mondván, ha "Én nem vagyok boldog, akkor más se legyen az!". Szívemből kívánom nekik, hogyha valóban megtalálták egymásban azt a bizonyos lelkitársat, akkor maradjanak együtt halálukig.
2 felhasználónak tetszik: playful., itsChanel
2013. augusztus 21. 17:03 #195
karin98
karin98
visszatérő vendég

Státusz"And yes you’ll get slapped if you’re lookin’ hoe.”
Hozzászólás: 375
Azonosító: 172100
Gratulálok nekik smileeee.gif szép pár
2013. augusztus 21. 17:03 #196
- törölt felhasználó -    
Sok boldogságot nekik! Remélem nem csak egy elhamarkodott döntés volt.
2013. augusztus 21. 17:04 #197
- törölt felhasználó -    
Gratulálok,nagyon szép pár! smileeee.gif <3
2013. augusztus 21. 17:05 #198
perrie20
perrie20
új tag
Azonosító: 206312
ez szuper,én nagyon-nagyon örülök neki!
2013. augusztus 21. 17:06 #199
Colett Faith
Colett Faith
új tag

StátuszI'll be fine as long as you stay single.♥
Hozzászólás: 3
Azonosító: 203240
Áááááá biggrin.gif PER-FECT! <33
2013. augusztus 21. 17:06 #200
mimi110
mimi110
új tag

StátuszHa tehát meg akarod szerettetni magadat az emberekkel (...): mosolyogj!
Hozzászólás: 38
Azonosító: 189474
Sok boldogságot nekik! Szupi!
30 oldal 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok