Klippremier: Midnight Red - Take Me Home
2013. augusztus 21. 13:08
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
atya ég ez oltári még soha nem halottam roluk legalábbis nem emlékszek de olyan jo szám na még egy banda akiket imádok
2013. augusztus 21. 14:02
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
" a srácok kijelentették, hogy nem a One Direction-től lopták a nevet, hiszen nekik van egy ilyen című számuk az albumon, míg a 1D-nek nincs, így remélik, hogy az emberek nem vádolják majd meg őket. "
Forrás: http://starity.hu/magazin/39902-feltorekvo-bandak-nyomaban-midnight-red/#ixzz2carDokZK
Szerintem még csak a zenéjük SEM hasonlít, és az, hogy van benne 2 autó, amellyel a LWWY-ban is közlekednek, nem lopás.
Igazából mondhatnánk, hogy az 1D akar rájuk hasonlítani, hiszen a banda már 2009 létezett, míg az 1D tagok csak egy évvel később ismerkedtek meg. rolleyes.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/41817-klippremier-midnight-red-take-me-home/#ixzz2cbWVLBCp
Egyetértek az elöttem szólóval, miszerint közel sem lopás az, amit ezer és ezer más banda, énekes, és énekesnő felhasznált már. Nem ők az egyetlenek, akik szabadtéri buliról készítenek videóklippet. És attól függetlenül hogy ugyanolyan a cím, még akkor sem plágium. Magyarországon is nem egyszer előfordult már, hogy több előadónak ugyanolyan című dala volt.És akkor mivan könyörgöm? Nem lehet mindig mást és mást kitalálni. Védelmemre szóljon, hogy 1D rajongó vagyok.
Forrás: http://starity.hu/magazin/39902-feltorekvo-bandak-nyomaban-midnight-red/#ixzz2carDokZK
Szerintem még csak a zenéjük SEM hasonlít, és az, hogy van benne 2 autó, amellyel a LWWY-ban is közlekednek, nem lopás.
Igazából mondhatnánk, hogy az 1D akar rájuk hasonlítani, hiszen a banda már 2009 létezett, míg az 1D tagok csak egy évvel később ismerkedtek meg. rolleyes.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/41817-klippremier-midnight-red-take-me-home/#ixzz2cbWVLBCp
Egyetértek az elöttem szólóval, miszerint közel sem lopás az, amit ezer és ezer más banda, énekes, és énekesnő felhasznált már. Nem ők az egyetlenek, akik szabadtéri buliról készítenek videóklippet. És attól függetlenül hogy ugyanolyan a cím, még akkor sem plágium. Magyarországon is nem egyszer előfordult már, hogy több előadónak ugyanolyan című dala volt.És akkor mivan könyörgöm? Nem lehet mindig mást és mást kitalálni. Védelmemre szóljon, hogy 1D rajongó vagyok.
2013. augusztus 21. 14:19
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Jó a szám, de nem lett a kedvencem.
2013. augusztus 21. 16:58
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Idézet (Eddy Carnevale @ 2013.08.21. 14:02)
Köszönöm, hogy valaki velem van!
Olvasgattam a kommenteket és sokszor láttam "A One Direction jobb" DE itt az a kérdés: Ki kért meg titeket, hogy hasonlítsátok őket az 1D-hez? Hogy jön az ide egyáltalán? Látjátok valahol Louist, Harryt, Zaynt, Liamet vagy Niallt?
Egyébként meg a This Is Us is koppintás akkor, csak úgy szólok... Mivel ez a THIS IS US előbb volt, mint a film, sőt még az egész 1D-nél is.
Tehát ne legyetek hülyék emberek, feleslegesen játszotok 1 bolond 100-at csinálósat...
Egyébként meg nem vagyok hater, csak az igazat mondom.ˇˇ
2013. augusztus 21. 18:29
|
|
McSzasza98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 618 Csatolások: 34 Azonosító: 180390 offline
|
Lili5512
Nem maradt meg. Szerintem az a jó szám amit egy hallgatás után már dúdolsz, vagy a refrént énekled. Ez nem olyan.
Egyet értek veled!!
Nem maradt meg. Szerintem az a jó szám amit egy hallgatás után már dúdolsz, vagy a refrént énekled. Ez nem olyan.
Egyet értek veled!!
2013. augusztus 22. 22:12
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Emlekszem, hogy bekovettek twitteren meg regen es azt sem tudtam kik ok
aztan utanuk neztek es tetszett is 3 szamuk!
most ez is nagyon bejon es a klip is tok jo nyari
2013. augusztus 23. 20:08
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
a Take Me Home-ról a 1D jutott eszembe
2013. szeptember 12. 18:09
|
|
lokiscsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.07. Hozzászólás: 491 Csatolások: 2 Azonosító: 95317 offline
|
Az összes RedHead büszke a srácokra, személy szerint én nagyon! Imádom a dalt, a klipről nem is beszélve! Örülök hogy nálunk is egyre többen ismerik meg őket!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: