Jamie Campbell Bower imádja a fura lányokat
2013. augusztus 21. 12:06
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Lehet aranyos,meg udvarias,de nekem nem ő a tökéletes Jace még mindig akármilyen képet is készíthetnek róla.
2013. augusztus 21. 12:53
Idézet (Alison Lerman @ 2013.08.21. 01:59)
Na, sürgősen abba hagyni Jamie piszkálását, mert odacsapok!
Szerintem igenis férfias férfi, nemcsak külsőre, de minden egyes mozdulatából árad, és a hangja.
Arról nem is beszélve, micsoda tehetség. Marha jó lett a fotó a magazinhoz amúgy, az interjút viszont keveselltem és utána néztem a többinek.
"...Jace fights for what he believes in. Have you ever done that in real life? - I fight for everthing."
"Sometimes the right thing hurts people in the short term but fixes things in the long run." nagyon édes megnyilvánulások voltak. Főleg az utóbbi. Nagyon elgondolkodtató és igaz. 
Szerintem igenis férfias férfi, nemcsak külsőre, de minden egyes mozdulatából árad, és a hangja.
"...Jace fights for what he believes in. Have you ever done that in real life? - I fight for everthing."
Egyetértek
2013. augusztus 23. 20:53
Imádom a srácot!És mondjon akárki akármit,én nem tudok már mást elképzelni Jace-nek!
A film pedig varázslatos volt! *-*
2013. augusztus 24. 09:55
Szerintem semmi baj nincs azzal hogy Jamie játsza Jace-t. A filmben nagyon jól alakította a szerepet, engem abszolút meggyőzött.
2013. augusztus 30. 12:32
|
|
Sophia E. Bayvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.17. Hozzászólás: 401 Csatolások: 0 Azonosító: 196242 offline
|
Én imádom Jaime-t. Komolyan le lehet szállni róla. Szerintem nagyon jó arc, kedves és mindenekelőtt nagyon szexi. Aki meg piszkálja, annak leharapom az orrát.
2013. szeptember 08. 20:07
Imádom Jamiet nemcsak hogy jól néz ki de nagyon jó szinész is. Úgyhogy le lehet szállni rólla
2013. november 15. 20:09
Jamie egymásra találtunk:
Szeretem az elszállt, különc fazonokat! Szeretem, ha kedvesek és udvariasak, hisz én is ilyen vagyok. Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy egy önző emberrel lógjak együtt.”
Forrás: http://starity.hu/magazin/41855-jamie-campbell-bower-imadja-a-fura-lanyokat/#ixzz2kk7i2QlN
Szeretem az elszállt, különc fazonokat! Szeretem, ha kedvesek és udvariasak, hisz én is ilyen vagyok. Az utolsó dolog, amit szeretnék, hogy egy önző emberrel lógjak együtt.”
Forrás: http://starity.hu/magazin/41855-jamie-campbell-bower-imadja-a-fura-lanyokat/#ixzz2kk7i2QlN
2013. december 19. 22:09
|
|
GreysonFanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.27. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 148109 offline
|
én bírom Jamie-t, de Ansel... hát ő a szívem csücske *-* olyan sexy
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: