Visszatér az N' Sync?
2013. augusztus 20. 20:29
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Volt pár jó számuk, de szerintem pont arra volt jó, hogy Justin befusson. Tearin' up my heart, Bye,Bye,Bye, Gone, It's gonna be me, Pop, I want you back, Girlfriend...ezek a számok jutnak eszembe. Sajnálom, hogy JC nem tudott befutni, ő nagyon jó hanggal bírt.
2013. augusztus 20. 20:32
Sunny4!
A Big Reunion keretein belül tértek csak vissza, most néztem utána. Tökre kiment a fejemből XD Utánanéztem a cikknek, de nem dobott ki semmit a kereső. :/
Egyébként egyetértek Brigivel, nem baj, h Justin kockáztatott. Sokkal jobb a régebbi stílus, mint amit a mai "zenészek" képviselnek. Jó ötlet volt ez tőle.
devilrose!
Ő is befutott, csak nem a zenében
A Do You Think You Can Danceben zsűrizett, bár sztem elég gyengusz műsor. De a hírnevének jót tett.
A Big Reunion keretein belül tértek csak vissza, most néztem utána. Tökre kiment a fejemből XD Utánanéztem a cikknek, de nem dobott ki semmit a kereső. :/
Egyébként egyetértek Brigivel, nem baj, h Justin kockáztatott. Sokkal jobb a régebbi stílus, mint amit a mai "zenészek" képviselnek. Jó ötlet volt ez tőle.
devilrose!
Ő is befutott, csak nem a zenében
2013. augusztus 20. 23:12
|
|
botond96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 2265 Csatolások: 1 Azonosító: 146247 offline
|
szerintem nem fognak Justin be van táblázva jelenleg Jay Z vel turnézik majd szeptemberben jön az új albuma utána jön a saját turnéja különben is szerintem ártana a karrierjének maradjon csak meg szólóban
2013. augusztus 21. 00:18
|
|
Treasure-E.F.Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 476 Csatolások: 0 Azonosító: 206525 offline
|
ÚHÚHRISTHEEN dejólennee!!!
2013. augusztus 21. 06:53
Idézet (Sunny4 @ 2013.08.20. 19:24)
Akkor ne rontsd itt a levegőt mert senki sem kíváncsi rád! Kötelező volt írni ide is hogy kigyűljön a csillagocskád igaz?!
Ne te mondd meg, hogy ki írhat egy adott cikkhez. Attól, hogy valaki nem ismer egy bandát, vagy egy hírességet, ugyanannyi joga van írni a cikkekhez, mint neked.
2013. augusztus 21. 07:43
törpe.!
Igen, a jobb oldalon. Elég régi kép... :$
Charlotte!
Igazad van, de annak meg egyáltalán nincs értelme, hogy odaírja valaki egy együttesről szóló cikk alá, h "Nem ismerem". Nézzen utána, aztán akkor megismeri. A cikkek nem azért kerülnek ki, hogy egyesek a hozzászólásaik számát növeljék.
Igen, a jobb oldalon. Elég régi kép... :$
Charlotte!
Igazad van, de annak meg egyáltalán nincs értelme, hogy odaírja valaki egy együttesről szóló cikk alá, h "Nem ismerem". Nézzen utána, aztán akkor megismeri. A cikkek nem azért kerülnek ki, hogy egyesek a hozzászólásaik számát növeljék.
2013. augusztus 21. 09:25
|
|
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6855 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline
|
Akármilyen jók voltak, ha most vissza jönnek, elrontanának mindent. Az ő korszakuk lejárt, nem tenne jót nekik szerintem ha újra összejönne a banda, akármennyire is szeretem őket..
2013. augusztus 21. 10:12
Évike12-nek igaza van, már teljesen más lenne a zenéjük is meg minden.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: