A Backstreet Boys mellett az N' Sync-et tartják a világ egyik legnépszerűbb fiúcsapatának és most úgy tűnik, a fiúk újra összeállnak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Visszatér az N' Sync?
2013. augusztus 20. 18:55
2013. augusztus 20. 18:58
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
milyen fura Justin azon a képen. van akinek tényleg jól áll a korosodás.:"D
2013. augusztus 20. 19:04
Szerintem Justin jobb egyedül, mint a csapatba ... Ha össze is állnak, remélem Justin folytatja önálló karrierjét is
2013. augusztus 20. 19:05
|
|
nikolett1999új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.12. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 203615 offline
|
o.O Nem gondoltam volna, hogy még visszatérnek!
Azt hittem, Justin marad egyedül, szólóba.
Azt hittem, Justin marad egyedül, szólóba.
2013. augusztus 20. 19:07
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Juhj, nem kéne. Lehetetlenség a mostani Justint újra egy ilyen eredetileg tinibandában látni - ég és föld a mostani, illetve 14-15 évvel ezelőtti Justin, és nem csak korban.
2013. augusztus 20. 19:08
Én anno 14-15 évesen szerettem őket, de aztán kinőttem a fiúcsapatokból. Nem tudom, mi értelme lenne újra összeállniuk, hiszen az akkori rajongók már felnőttek, az újak meg nem kíváncsiak rájuk.
2013. augusztus 20. 19:18
nem akarom bántani őket, de szerintem már nem tudnának akkora sikereket elérni, mint régen.
2013. augusztus 20. 19:22
Én nagyon bírnám ha újra összeállnának! DE csak abban az esetben ha nem ilyen sz*r tucatzenét játszanának hanem megtartanák a RÉGI színvonalukat! Justin Timberlake mostanság nagyon rosszirányba kezdett el haladni zeneileg. Ha újra összeálna a N'Sync akkor talán a régi banda környezetében helyre rázódna! Imádom minden dalukat! Sosem okoztak csalódást!
2013. augusztus 20. 19:24
Idézet (H_rawrr @ 2013.08.20. 19:09)
még nem hallottam róluk. o.o
Akkor ne rontsd itt a levegőt mert senki sem kíváncsi rád! Kötelező volt írni ide is hogy kigyűljön a csillagocskád igaz?!
2013. augusztus 20. 19:27
|
|
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline
|
Szerintem nem kellene, nem lenne ugyanaz.
2013. augusztus 20. 19:30
Egyébként Chelsy köszönöm szépen a nagyszerű cikket! Nagyon jó látni, hogy van Starityn cikk író, aki foglalkozik a régi fiúbandákkal is!
Láttam, hogy szoktál írni a 90-es évek fiúbandáiról! A jövőben várható majd egy 5ive cikk is?
2013. augusztus 20. 19:33
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Még nem hallottam róluk,de utánanézek,milyenek.Ha olyan népszerűek,biztos jók.
2013. augusztus 20. 19:54
|
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline
|
Idézet (mind1neked @ 2013.08.20. 19:33)
Még nem hallottam róluk,de utánanézek,milyenek.Ha olyan népszerűek,biztos jók. 
Jajj, de édes vagy :')
2013. augusztus 20. 19:55
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Nehezen tudom elhinni, hogy Justin visszamenne a bandába.
2013. augusztus 20. 20:08
|
|
Christaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.08. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 205565 offline
|
Kérdés, hogy ennyi év kihagyás után tudnak-e olyan sikeresek lenni, mint annak idején. Egy-két év még belefér, de de több, mint tíz év szünet után próbálkozni szerintem kockázatos vállalkozás. Semmi bajom velük, de a helyükben meggondolnám, nem-e lesz ennek csúfos bukás a vége.
2013. augusztus 20. 20:11
Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Hiszen ők nem a BSB, és nem a Blue, akiknek sikerült visszatérni - mondjuk a BSB aktív volt az új album előtt is... -, de lehet egy próbát érdemes lenne tenni, hátha... Szerintem nagyon jó kis együttes, azonban JC és Justin mellett a többiek igencsak háttérbe szorultak. Nem tudom, miért, de szerintem ez nem volt jó.
Sunny4!
Köszönöm!
Erre a cikkre is véletlenül akadtam rá, de örülök, h megjelent, látom, többen is ismerik őket
A 5veról nem tudom, mit találhatnék. Ők már visszavonultak, nem?
Sunny4!
Köszönöm!
2013. augusztus 20. 20:18
Hát nem is tudom..........én imádom őket....de ennyi év kihagyás után nem tudom, hogy sikerül-e........de sok sikert hozzá
♥
2013. augusztus 20. 20:21
Idézet (Chelsy @ 2013.08.20. 20:11)
Vegyes érzéseim vannak ezzel kapcsolatban. Hiszen ők nem a BSB, és nem a Blue, akiknek sikerült visszatérni - mondjuk a BSB aktív volt az új album előtt is... -, de lehet egy próbát érdemes lenne tenni, hátha... Szerintem nagyon jó kis együttes, azonban JC és Justin mellett a többiek igencsak háttérbe szorultak. Nem tudom, miért, de szerintem ez nem volt jó.
Sunny4!
Köszönöm!
Erre a cikkre is véletlenül akadtam rá, de örülök, h megjelent, látom, többen is ismerik őket
A 5veról nem tudom, mit találhatnék. Ők már visszavonultak, nem?
Sunny4!
Köszönöm!
Igen, én is úgy tudom, hogy visszavonultak, de az US Weeklyn láttam róluk mostanában írt hírt, csak az a baj hogy nem tudtam lefordítani, hogy megértsem miről is van szó.
2013. augusztus 20. 20:22
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
Sunny4, "Justin Timberlake mostanság nagyon rosszirányba kezdett el haladni zeneileg."
Miért? Mert meg merte kockáztatni, h visszanyúl az időben. Én öröm táncot jártam amikor meghallottam, h nem áll be a sorba. Take Back The Night akár egy MJ szám is lehetne. Én csak tisztelni tudom ezért. Sztem zseniális húzás volt tőle. A 20/20 Experience az idei év egyik legjobb albuma és alig várom a folytatást. (Főleg mióta hallottam a Take Back The Night című dalt.)
Miért? Mert meg merte kockáztatni, h visszanyúl az időben. Én öröm táncot jártam amikor meghallottam, h nem áll be a sorba. Take Back The Night akár egy MJ szám is lehetne. Én csak tisztelni tudom ezért. Sztem zseniális húzás volt tőle. A 20/20 Experience az idei év egyik legjobb albuma és alig várom a folytatást. (Főleg mióta hallottam a Take Back The Night című dalt.)
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: