Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 22. 19:18
|
|
Adricole10ღ ρłάzαρi¢sα™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.08. Hozzászólás: 1512 Csatolások: 32 Azonosító: 163558 offline
|
Nagyon őrült klip... Imádom!
2013. augusztus 23. 15:48
|
|
Fannyika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 46 Csatolások: 0 Azonosító: 181040 offline
|
Én nagyon szeretem Avril-t. De a klipp azért nem valami, jó. A többi valahogy jobban sikerült.
2013. augusztus 23. 20:10
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
megérte várni a klipre, jó lett
2013. augusztus 23. 23:35
Nos, ha valakit lehetne jelölni a világ legnagyobb pózere díjra, akkor tuti , hogy őt választanám. Ordít erről a díszribizliről, hogy fingja nincs a zenéről , de mégis elhiszi magáról, hogy ő mekkora rocksztár. Tehetsége és stílusa neki nincsen, max csak a butuska "littlöbleksztárok" szerint. Ugyanolyan olcsó, hulladék klisé ez a klipje is mint a többi, a GNR "november rain" klipjéből lopott részt inkább nem is említem. Érezhető rajta a süllyesztő előszele, hamarosan kiég és eltűnik ez a divatmajom.
2013. augusztus 23. 23:52
Idézet (Nimrod @ 2013.08.23. 23:35)
Nos, ha valakit lehetne jelölni a világ legnagyobb pózere díjra, akkor tuti , hogy őt választanám. Ordít erről a díszribizliről, hogy fingja nincs a zenéről , de mégis elhiszi magáról, hogy ő mekkora rocksztár. Tehetsége és stílusa neki nincsen, max csak a butuska "littlöbleksztárok" szerint. Ugyanolyan olcsó, hulladék klisé ez a klipje is mint a többi, a GNR "november rain" klipjéből lopott részt inkább nem is említem. Érezhető rajta a süllyesztő előszele, hamarosan kiég és eltűnik ez a divatmajom.
Hát igen erősen idézőjeles "rockstar", a szintén erősen idézőjelbe tett "zenéje" inkább hasonlít egy óvodás énekelgetésére a napközis csoportból mintsem egy világhírű "énekesnőjére"... De mit várunk Avriltől hiszen őt is csak összerakták más emberekből akkor a klipjét is eme séma szerint fogják csinálni...
2013. augusztus 25. 14:39
Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak. Tény, nem sokat ért el, egyetlen egy dolgot, ami azt hiszem becsülendő, hű maradt önmagához. Az is igaz, hogy már nem olyan a stílusa, mint akkor, de jelen esetben nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy sosem változott, nem adott mások véleményére, kiállt az igaza mellett. Lesz*rja, hogy ki mit gondol róla. Hány híres ember csinálja ezt? Igen tudom sok. De ő nem olyan mint Riri, vagy Lady Gaga vagy akárki. Nem szállt el magától, nem oltja a rajongóit, mint ahogy azt sokan megtették már, és itt gondolok JB-re... Av egyszer sem köpte le őket, de még csak nem is bánt velük csúnyán. A lehető legtöbb dologról kikéri a véleményét a rajongóktól. A másik, hogy igazán becsülendő, hogy annak ellenére tanult meg zenélni, hogy nem tanulta, mégis még mindig a toppon van. És most lehet oltani, hogy, hogyan merem leszólni Ririkét, vagy JB-t vagy akár Lady Gaga-t. De ami sok a sok.. Mi magyarok tényleg ennyire primitívek lennénk? Mert szinte minden egyes cikknél, (nem csak Avril cikkeknél) látni gyűlölőket. Ha nem érdekel miért olvasod el? Mert ha elolvasod + véleményt is írsz, nyilván azt jelenti, hogy érdekel... Erről ennyit...
2013. augusztus 25. 17:19
Livuci13: thank youuuuu
végre valakiiiiiiiiiii
végre valakiiiiiiiiiii
2013. augusztus 25. 20:11
Idézet (Livuci13 @ 2013.08.25. 14:39)
Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak. Tény, nem sokat ért el, egyetlen egy dolgot, ami azt hiszem becsülendő, hű maradt önmagához. Az is igaz, hogy már nem olyan a stílusa, mint akkor, de jelen esetben nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy sosem változott, nem adott mások véleményére, kiállt az igaza mellett. Lesz*rja, hogy ki mit gondol róla. Hány híres ember csinálja ezt? Igen tudom sok. De ő nem olyan mint Riri, vagy Lady Gaga vagy akárki. Nem szállt el magától, nem oltja a rajongóit, mint ahogy azt sokan megtették már, és itt gondolok JB-re... Av egyszer sem köpte le őket, de még csak nem is bánt velük csúnyán. A lehető legtöbb dologról kikéri a véleményét a rajongóktól. A másik, hogy igazán becsülendő, hogy annak ellenére tanult meg zenélni, hogy nem tanulta, mégis még mindig a toppon van. És most lehet oltani, hogy, hogyan merem leszólni Ririkét, vagy JB-t vagy akár Lady Gaga-t. De ami sok a sok.. Mi magyarok tényleg ennyire primitívek lennénk? Mert szinte minden egyes cikknél, (nem csak Avril cikkeknél) látni gyűlölőket. Ha nem érdekel miért olvasod el? Mert ha elolvasod + véleményt is írsz, nyilván azt jelenti, hogy érdekel... Erről ennyit... 
Drága szívem, ezen a kis ódádon annyit nevettem "Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak."
Egy pillanatra elgondolkoztam hogy mit tett le arra a bizonyos asztalra aztán feladtam mert olyan szinten mindent a segge alá raktak ennek az Avrilnek hogy semmiért nem kellett megküzdenie ergo az életben sem érhet el semmit. Ja és a "magától tanult meg zenélni"...hát látszik is a "műalkotásain" hogy semmi tehetség nincs benne...a stílusáról amiről itt nyáladzottál inkább nem beszélek majd megteszi más helyettem...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 25. 21:49
Idézet (Livuci13 @ 2013.08.25. 14:39)
Ezek a kommentek olyan messze vannak a gyűlölködéstől mint Avril a rocktól.
Annak idején amikor a Green Day számokat (american idiot , basket case) lopta akkor volt teljesen észrevehető , hogy egy fikarcnyi hangja sincs neki. Ezek után nem tartom semmivel se többre őt , mint az általad említett előadókat. Ha nem lenne ez a gyomorforgató , pózer "stílusa" akkor a kutyát se érdekelné
Pöttömke
2013. augusztus 26. 09:21
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet a klipp,de azért dal még mindig a kedvencem
2013. augusztus 27. 09:12
|
|
sztárcsaj |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 520 Csatolások: 1 Azonosító: 131831 offline
|
Fájdalmas olvasni,hogy mennyi negatív és mérhetetlenül pesszimista ember van itt...
Arra esetleg nem tudtatok gondolni,hogy Avril ezzel a klipjével tiszteletét akarta kifejezni a Guns and Roses iránt?És nem,a November Rain klipjét nem lemajmolni akarta,hanem az ő stílusában átírta,hogy ezzel is megmutassa,hogy a Rock'n'Roll nem halott,hiszen annak idején mennyi banda tudott ilyen jó számokat és klipeket készíteni,ezzel a klippel akarta felidézni ezeket az időket.Magának a számnak pedig nem kell olyan rockosnak lennie amit pár ember elvárt volna,Avrilnek ez a stílusa,ilyen hangzású dalokat szokott előadni,nem értem miért kell olyanhoz ragaszkodni,ami nem kapcsolódik szorosan az adott énekeshez...A szám címe,pedig azért lett Rock'n'Roll,hogy megmutassa,hogy pl. adott esetben a Guns and Roses tényleg egy vérbeli rockbanda volt.
2013. augusztus 27. 12:24
|
|
Cony97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 210006 offline
|
Fájdalmas olvasni,hogy mennyi negatív és mérhetetlenül pesszimista ember van itt... Arra esetleg nem tudtatok gondolni,hogy Avril ezzel a klipjével tiszteletét akarta kifejezni a Guns and Roses iránt?És nem,a November Rain klipjét nem lemajmolni akarta,hanem az ő stílusában átírta,hogy ezzel is megmutassa,hogy a Rock'n'Roll nem halott,hiszen annak idején mennyi banda tudott ilyen jó számokat és klipeket készíteni,ezzel a klippel akarta felidézni ezeket az időket.Magának a számnak pedig nem kell olyan rockosnak lennie amit pár ember elvárt volna,Avrilnek ez a stílusa,ilyen hangzású dalokat szokott előadni,nem értem miért kell olyanhoz ragaszkodni,ami nem kapcsolódik szorosan az adott énekeshez...A szám címe,pedig azért lett Rock'n'Roll,hogy megmutassa,hogy pl. adott esetben a Guns and Roses tényleg egy vérbeli rockbanda volt.
tejesen igazad van!!!! értelmezni kéne néha a videó klipet és nem egyből oda írni hogy szar vagy hogy copy
tejesen igazad van!!!! értelmezni kéne néha a videó klipet és nem egyből oda írni hogy szar vagy hogy copy
2013. augusztus 31. 17:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Cony97 @ 2013.08.27. 12:24)
Fájdalmas olvasni,hogy mennyi negatív és mérhetetlenül pesszimista ember van itt... Arra esetleg nem tudtatok gondolni,hogy Avril ezzel a klipjével tiszteletét akarta kifejezni a Guns and Roses iránt?És nem,a November Rain klipjét nem lemajmolni akarta,hanem az ő stílusában átírta,hogy ezzel is megmutassa,hogy a Rock'n'Roll nem halott,hiszen annak idején mennyi banda tudott ilyen jó számokat és klipeket készíteni,ezzel a klippel akarta felidézni ezeket az időket.Magának a számnak pedig nem kell olyan rockosnak lennie amit pár ember elvárt volna,Avrilnek ez a stílusa,ilyen hangzású dalokat szokott előadni,nem értem miért kell olyanhoz ragaszkodni,ami nem kapcsolódik szorosan az adott énekeshez...A szám címe,pedig azért lett Rock'n'Roll,hogy megmutassa,hogy pl. adott esetben a Guns and Roses tényleg egy vérbeli rockbanda volt.
tejesen igazad van!! értelmezni kéne néha a videó klipet és nem egyből oda írni hogy szar vagy hogy copy
tejesen igazad van!! értelmezni kéne néha a videó klipet és nem egyből oda írni hogy szar vagy hogy copy
Emellett nem tudtam elmenni, ne haragudj. Egyrészt hol volt az feltüntetve hogy tiszteletből rakta bele a saját videója koncepciójába a November Rain néhány képsorát? Ha esetleg a verkfilmben ezt mondta, akkor nem szóltam. Egyébként lehet, hogy Én látom rosszul, de az nem tisztelgés valaki előtt, ha lemásolok valami olyasmit amivel egy másik banda gyakorlatilag beírta magát a rocktörténelembe. Minden elfogultság nélkül. Akkor már írjon egy dalt hozzájuk pl. Ezzel valóban kimutathatja egy előadó az imádatát bárki felé.
UI: És nem átírta a November Rain videóját, csak azt a jelenetet rakta bele... Más előadók előtt is tisztelgett Lavigne asszonyság.
2013. szeptember 02. 20:37
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.31. 17:15)
Emellett nem tudtam elmenni, ne haragudj. Egyrészt hol volt az feltüntetve hogy tiszteletből rakta bele a saját videója koncepciójába a November Rain néhány képsorát? Ha esetleg a verkfilmben ezt mondta, akkor nem szóltam. Egyébként lehet, hogy Én látom rosszul, de az nem tisztelgés valaki előtt, ha lemásolok valami olyasmit amivel egy másik banda gyakorlatilag beírta magát a rocktörténelembe. Minden elfogultság nélkül. Akkor már írjon egy dalt hozzájuk pl. Ezzel valóban kimutathatja egy előadó az imádatát bárki felé.
UI: És nem átírta a November Rain videóját, csak azt a jelenetet rakta bele... Más előadók előtt is tisztelgett Lavigne asszonyság.
Én is valami ilyesmit akartam írni , de te jobban megfogalmaztad:)
Pöttömke
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.