Starity

Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 22. 19:18 #141
Adricole10
Adricole10
ღ ρłάzαρi¢sα™

StátuszÚJ PROFIL -> 2013 november 03
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1512
Csatolások: 32
Azonosító: 163558
Nagyon őrült klip... Imádom! biggrin.gif
2013. augusztus 22. 22:05 #142
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
imadom a szamot smileeee.gif mar vartam a klipjet nagyon smileeee.gif
2013. augusztus 23. 11:20 #143
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
Hozzászólás: 1235
Azonosító: 203214
Nem olyan rossz!! smileeee.gif
2013. augusztus 23. 13:28 #144
x Lili x
x Lili x

StátuszHa elveszed a zenét az életemből, semmim sem marad - SUGA
Hozzászólás: 776
Azonosító: 204440
Nagyon jó szám! De a klip az nem valami jó!
2013. augusztus 23. 15:48 #145
Fannyika1998
Fannyika1998
új tag
Hozzászólás: 46
Azonosító: 181040
Én nagyon szeretem Avril-t. De a klipp azért nem valami, jó. A többi valahogy jobban sikerült. smileeee.gif
2013. augusztus 23. 20:10 #146
Chachi_G.124
Chachi_G.124
사랑 ♥

StátuszExotic Szív, Exotic Lélek, Exotic leszek, amíg csak élek! ♥
Hozzászólás: 1398
Azonosító: 198980
megérte várni a klipre, jó lett smileeee.gif
2013. augusztus 23. 23:35 #147
- törölt felhasználó -    
Nos, ha valakit lehetne jelölni a világ legnagyobb pózere díjra, akkor tuti , hogy őt választanám. Ordít erről a díszribizliről, hogy fingja nincs a zenéről , de mégis elhiszi magáról, hogy ő mekkora rocksztár. Tehetsége és stílusa neki nincsen, max csak a butuska "littlöbleksztárok" szerint. Ugyanolyan olcsó, hulladék klisé ez a klipje is mint a többi, a GNR "november rain" klipjéből lopott részt inkább nem is említem. Érezhető rajta a süllyesztő előszele, hamarosan kiég és eltűnik ez a divatmajom.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pöttömke
2013. augusztus 23. 23:52 #148
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nimrod @ 2013.08.23. 23:35)
Nos, ha valakit lehetne jelölni a világ legnagyobb pózere díjra, akkor tuti , hogy őt választanám. Ordít erről a díszribizliről, hogy fingja nincs a zenéről , de mégis elhiszi magáról, hogy ő mekkora rocksztár. Tehetsége és stílusa neki nincsen, max csak a butuska "littlöbleksztárok" szerint. Ugyanolyan olcsó, hulladék klisé ez a klipje is mint a többi, a GNR "november rain" klipjéből lopott részt inkább nem is említem. Érezhető rajta a süllyesztő előszele, hamarosan kiég és eltűnik ez a divatmajom.

Hát igen erősen idézőjeles "rockstar", a szintén erősen idézőjelbe tett "zenéje" inkább hasonlít egy óvodás énekelgetésére a napközis csoportból mintsem egy világhírű "énekesnőjére"... De mit várunk Avriltől hiszen őt is csak összerakták más emberekből akkor a klipjét is eme séma szerint fogják csinálni... rolleyes.gif A Little Black Starok meg nagyon remélem hogy egyszer belátják hogy az imádott évriljük csak egy kiscsaj akit nyakonöntöttek egy vödör sminkkel és adtak egy gitárt a kezébe 0 tehetséggel megáldva.
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pöttömke
2013. augusztus 25. 14:39 #149
- törölt felhasználó -    
Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak. Tény, nem sokat ért el, egyetlen egy dolgot, ami azt hiszem becsülendő, hű maradt önmagához. Az is igaz, hogy már nem olyan a stílusa, mint akkor, de jelen esetben nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy sosem változott, nem adott mások véleményére, kiállt az igaza mellett. Lesz*rja, hogy ki mit gondol róla. Hány híres ember csinálja ezt? Igen tudom sok. De ő nem olyan mint Riri, vagy Lady Gaga vagy akárki. Nem szállt el magától, nem oltja a rajongóit, mint ahogy azt sokan megtették már, és itt gondolok JB-re... Av egyszer sem köpte le őket, de még csak nem is bánt velük csúnyán. A lehető legtöbb dologról kikéri a véleményét a rajongóktól. A másik, hogy igazán becsülendő, hogy annak ellenére tanult meg zenélni, hogy nem tanulta, mégis még mindig a toppon van. És most lehet oltani, hogy, hogyan merem leszólni Ririkét, vagy JB-t vagy akár Lady Gaga-t. De ami sok a sok.. Mi magyarok tényleg ennyire primitívek lennénk? Mert szinte minden egyes cikknél, (nem csak Avril cikkeknél) látni gyűlölőket. Ha nem érdekel miért olvasod el? Mert ha elolvasod + véleményt is írsz, nyilván azt jelenti, hogy érdekel... Erről ennyit... kiss2.gif
2013. augusztus 25. 17:19 #150
- törölt felhasználó -    
Livuci13: thank youuuuu
végre valakiiiiiiiiiii
smileeee.gif
2013. augusztus 25. 20:11 #151
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.08.25. 14:39)
Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak. Tény, nem sokat ért el, egyetlen egy dolgot, ami azt hiszem becsülendő,  hű maradt önmagához. Az is igaz, hogy már nem olyan a stílusa, mint akkor, de jelen esetben nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy sosem változott, nem adott mások véleményére, kiállt az igaza mellett. Lesz*rja, hogy ki mit gondol róla. Hány híres ember csinálja ezt? Igen tudom sok. De ő nem olyan mint Riri, vagy Lady Gaga vagy akárki. Nem szállt el magától, nem oltja a rajongóit, mint ahogy azt sokan megtették már, és itt gondolok JB-re... Av egyszer sem köpte le őket, de még csak nem is bánt velük csúnyán. A lehető legtöbb dologról kikéri a véleményét a rajongóktól. A másik, hogy igazán becsülendő, hogy annak ellenére tanult meg zenélni, hogy nem tanulta, mégis még mindig a toppon van. És most lehet oltani, hogy, hogyan merem leszólni Ririkét, vagy JB-t vagy akár Lady Gaga-t. De ami sok a sok.. Mi magyarok tényleg ennyire primitívek lennénk? Mert szinte minden egyes cikknél, (nem csak Avril cikkeknél) látni gyűlölőket. Ha nem érdekel miért olvasod el? Mert ha elolvasod + véleményt is írsz, nyilván azt jelenti, hogy érdekel... Erről ennyit...  kiss2.gif

Drága szívem, ezen a kis ódádon annyit nevettem "Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak." _nevet.gif
Egy pillanatra elgondolkoztam hogy mit tett le arra a bizonyos asztalra aztán feladtam mert olyan szinten mindent a segge alá raktak ennek az Avrilnek hogy semmiért nem kellett megküzdenie ergo az életben sem érhet el semmit. Ja és a "magától tanult meg zenélni"...hát látszik is a "műalkotásain" hogy semmi tehetség nincs benne...a stílusáról amiről itt nyáladzottál inkább nem beszélek majd megteszi más helyettem...
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. augusztus 25. 21:49 #152
- törölt felhasználó -    
Idézet (Livuci13 @ 2013.08.25. 14:39)
Üzenném, az összes gyűlölködő emberkének, hogy ha majd ők is 16-17 évesen kezdik a szakmát, és 29 évesen, ennyi mindent elérnek, akkor szóljanak. Tény, nem sokat ért el, egyetlen egy dolgot, ami azt hiszem becsülendő,  hű maradt önmagához. Az is igaz, hogy már nem olyan a stílusa, mint akkor, de jelen esetben nem erre gondoltam. Hanem arra, hogy sosem változott, nem adott mások véleményére, kiállt az igaza mellett. Lesz*rja, hogy ki mit gondol róla. Hány híres ember csinálja ezt? Igen tudom sok. De ő nem olyan mint Riri, vagy Lady Gaga vagy akárki. Nem szállt el magától, nem oltja a rajongóit, mint ahogy azt sokan megtették már, és itt gondolok JB-re... Av egyszer sem köpte le őket, de még csak nem is bánt velük csúnyán. A lehető legtöbb dologról kikéri a véleményét a rajongóktól. A másik, hogy igazán becsülendő, hogy annak ellenére tanult meg zenélni, hogy nem tanulta, mégis még mindig a toppon van. És most lehet oltani, hogy, hogyan merem leszólni Ririkét, vagy JB-t vagy akár Lady Gaga-t. De ami sok a sok.. Mi magyarok tényleg ennyire primitívek lennénk? Mert szinte minden egyes cikknél, (nem csak Avril cikkeknél) látni gyűlölőket. Ha nem érdekel miért olvasod el? Mert ha elolvasod + véleményt is írsz, nyilván azt jelenti, hogy érdekel... Erről ennyit...  kiss2.gif

Ezek a kommentek olyan messze vannak a gyűlölködéstől mint Avril a rocktól. 110.gif Egyébként igenis el van szállva magától , olyan énekesnőket (Pl: Christina Aguilera) hordott el mindenféle utcalánynak akiknek ő a nyomába se ér , emellett hatalmas hülyeségeket hordott össze ,(Pl: "elhoztam a punkzenét a fiatal generációnak"). Abban igazad van , hogy a "stílusa" nem változott mivel mindig is egy pózer volt. Semmi tehetsége nincs neki , csak ugye az autotune..
Annak idején amikor a Green Day számokat (american idiot , basket case) lopta akkor volt teljesen észrevehető , hogy egy fikarcnyi hangja sincs neki. Ezek után nem tartom semmivel se többre őt , mint az általad említett előadókat. Ha nem lenne ez a gyomorforgató , pózer "stílusa" akkor a kutyát se érdekelné smileeee.gif
2013. augusztus 26. 09:21 #153
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
nekem annyira nem nyerte el a tetszésemet a klipp,de azért dal még mindig a kedvencem
2013. augusztus 26. 19:42 #154
GVB22
GVB22
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 206516
Hát bevallom szerintem zavaros a klip xd de nagyon jó a zenéje.
2013. augusztus 27. 09:12 #155
sztárcsaj
sztárcsaj

StátuszVampires&Werewolfs 4ever *-* <3
Hozzászólás: 520
Csatolások: 1
Azonosító: 131831
Fájdalmas olvasni,hogy mennyi negatív és mérhetetlenül pesszimista ember van itt... sad.gif Arra esetleg nem tudtatok gondolni,hogy Avril ezzel a klipjével tiszteletét akarta kifejezni a Guns and Roses iránt?És nem,a November Rain klipjét nem lemajmolni akarta,hanem az ő stílusában átírta,hogy ezzel is megmutassa,hogy a Rock'n'Roll nem halott,hiszen annak idején mennyi banda tudott ilyen jó számokat és klipeket készíteni,ezzel a klippel akarta felidézni ezeket az időket.Magának a számnak pedig nem kell olyan rockosnak lennie amit pár ember elvárt volna,Avrilnek ez a stílusa,ilyen hangzású dalokat szokott előadni,nem értem miért kell olyanhoz ragaszkodni,ami nem kapcsolódik szorosan az adott énekeshez...A szám címe,pedig azért lett Rock'n'Roll,hogy megmutassa,hogy pl. adott esetben a Guns and Roses tényleg egy vérbeli rockbanda volt.
2013. augusztus 27. 12:24 #156
Cony97
Cony97
új tag
Hozzászólás: 6
Azonosító: 210006
Fájdalmas olvasni,hogy mennyi negatív és mérhetetlenül pesszimista ember van itt... Arra esetleg nem tudtatok gondolni,hogy Avril ezzel a klipjével tiszteletét akarta kifejezni a Guns and Roses iránt?És nem,a November Rain klipjét nem lemajmolni akarta,hanem az ő stílusában átírta,hogy ezzel is megmutassa,hogy a Rock'n'Roll nem halott,hiszen annak idején mennyi banda tudott ilyen jó számokat és klipeket készíteni,ezzel a klippel akarta felidézni ezeket az időket.Magának a számnak pedig nem kell olyan rockosnak lennie amit pár ember elvárt volna,Avrilnek ez a stílusa,ilyen hangzású dalokat szokott előadni,nem értem miért kell olyanhoz ragaszkodni,ami nem kapcsolódik szorosan az adott énekeshez...A szám címe,pedig azért lett Rock'n'Roll,hogy megmutassa,hogy pl. adott esetben a Guns and Roses tényleg egy vérbeli rockbanda volt.

tejesen igazad van!!!! értelmezni kéne néha a videó klipet és nem egyből oda írni hogy szar vagy hogy copy
2013. augusztus 28. 10:38 #157
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
egyszerűen imádom heart.gifheart.gifheart.gif
2013. augusztus 28. 12:48 #158
Miti
Miti

StátuszTedd, vagy ne tedd, de sohase próbáld! /Star Wars/
Hozzászólás: 604
Azonosító: 154148
Nem olyan rossz! smileeee.gif
2013. augusztus 31. 17:15 #159
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Cony97 @ 2013.08.27. 12:24)
Fájdalmas olvasni,hogy mennyi negatív és mérhetetlenül pesszimista ember van itt...  Arra esetleg nem tudtatok gondolni,hogy Avril ezzel a klipjével tiszteletét akarta kifejezni a Guns and Roses iránt?És nem,a November Rain klipjét nem lemajmolni akarta,hanem az ő stílusában átírta,hogy ezzel is megmutassa,hogy a Rock'n'Roll nem halott,hiszen annak idején mennyi banda tudott ilyen jó számokat és klipeket készíteni,ezzel a klippel akarta felidézni ezeket az időket.Magának a számnak pedig nem kell olyan rockosnak lennie amit pár ember elvárt volna,Avrilnek ez a stílusa,ilyen hangzású dalokat szokott előadni,nem értem miért kell olyanhoz ragaszkodni,ami nem kapcsolódik szorosan az adott énekeshez...A szám címe,pedig azért lett Rock'n'Roll,hogy megmutassa,hogy pl. adott esetben a Guns and Roses tényleg egy vérbeli rockbanda volt.
tejesen igazad van!! értelmezni kéne néha a videó klipet és nem egyből oda írni hogy szar vagy hogy copy

Emellett nem tudtam elmenni, ne haragudj. Egyrészt hol volt az feltüntetve hogy tiszteletből rakta bele a saját videója koncepciójába a November Rain néhány képsorát? Ha esetleg a verkfilmben ezt mondta, akkor nem szóltam. Egyébként lehet, hogy Én látom rosszul, de az nem tisztelgés valaki előtt, ha lemásolok valami olyasmit amivel egy másik banda gyakorlatilag beírta magát a rocktörténelembe. Minden elfogultság nélkül. Akkor már írjon egy dalt hozzájuk pl. Ezzel valóban kimutathatja egy előadó az imádatát bárki felé.

UI: És nem átírta a November Rain videóját, csak azt a jelenetet rakta bele... Más előadók előtt is tisztelgett Lavigne asszonyság.
2013. szeptember 02. 20:37 #160
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.31. 17:15)
Emellett nem tudtam elmenni, ne haragudj. Egyrészt hol volt az feltüntetve hogy tiszteletből rakta bele a saját videója koncepciójába a November Rain néhány képsorát? Ha esetleg a verkfilmben ezt mondta, akkor nem szóltam. Egyébként lehet, hogy Én látom rosszul, de az nem tisztelgés valaki előtt, ha lemásolok valami olyasmit amivel egy másik banda gyakorlatilag beírta magát a rocktörténelembe. Minden elfogultság nélkül. Akkor már írjon egy dalt hozzájuk pl. Ezzel valóban kimutathatja egy előadó az imádatát bárki felé.
UI: És nem átírta a November Rain videóját, csak azt a jelenetet rakta bele... Más előadók előtt is tisztelgett Lavigne asszonyság.

Én is valami ilyesmit akartam írni , de te jobban megfogalmaztad:)
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok