Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 21. 14:32
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Nem tudom, mi a baj a klippel... Ja igen, nem a tengerparton fetreng a homokban a cuki virágos ruhácskájában, mint a sok nyálas, tinisuna előadó, akikért itt mindenki odavan... -.-"
Ez legalább egy kreatív, odabaszós klip lett, akinek meg ez már "kicsit sok", az menjen vissza szalonna, meg taylor swift enyelgését nézni, ha nem fordul fel tőlük a gyomra...
Ez legalább egy kreatív, odabaszós klip lett, akinek meg ez már "kicsit sok", az menjen vissza szalonna, meg taylor swift enyelgését nézni, ha nem fordul fel tőlük a gyomra...
2013. augusztus 21. 14:33
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Ez nekem nagyon tetszik! Szerintem vicces.
2013. augusztus 21. 14:34
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Candy_attack jól beszélsz.
2013. augusztus 21. 14:35
|
|
BlackAngel.x.100 |
|
Mikor a képeket néztem a klippről én azt hittem ,hogy csak photoshop az a félig cápa félig medve!
2013. augusztus 21. 17:09
Nagyon jó lett a klipp is és persze a dal is!!!
2013. augusztus 21. 19:10
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.21. 14:32)
Nem tudom, mi a baj a klippel... Ja igen, nem a tengerparton fetreng a homokban a cuki virágos ruhácskájában, mint a sok nyálas, tinisuna előadó, akikért itt mindenki odavan... -.-"
Nem, az a baj a klippel hogy tucat. Szánalmas semmi eredeti nincs benne a képregény ötlet elavult, amúgyis volt már pár előadó aki ezt a motívumot használta nem ő találta fel.
És hogy odab@szós lenne a klip...hát akkor nagyon meghülyíthetett Avril nyüszítése ha te így látod. Tudod a "szólója" nagyon hasonló egy bizonyos klipbéli szólóhoz szerintem sokan tudják mire gondolok, annyi különbséggel hogy Avril még a gitárt sem tudja jól fogni nemhogy még játszon is rajta. Egyszóval, hulladék dal a klip meg a sz@r a tetejére.
2013. augusztus 21. 19:12
Idézet (Supremacy @ 2013.08.21. 19:10)
És hogy odab@szós lenne a klip...hát akkor nagyon meghülyíthetett Avril nyüszítése ha te így látod. Tudod a "szólója" nagyon hasonló egy bizonyos klipbéli szólóhoz szerintem sokan tudják mire gondolok, annyi különbséggel hogy Avril még a gitárt sem tudja jól fogni nemhogy még játszon is rajta. Egyszóval, hulladék dal a klip meg a sz@r a tetejére.
Nothin' lasts forever, even cold november rain...
2013. augusztus 21. 19:55
|
|
Cony97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.21. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 210006 offline
|
Kedvesem, hogy döntsem el, hogy tetszik -e vagy sem, ha meg sem nézem előtte?
Forrás: http://starity.hu/magazin/41843-klippremier-avril-lavigne-rock-n-roll/#ixzz2ccxfgnog
kedvesem nyugodtan nézd meg de ha nem tetszik ne is fikázd o_O
Forrás: http://starity.hu/magazin/41843-klippremier-avril-lavigne-rock-n-roll/#ixzz2ccxfgnog
kedvesem nyugodtan nézd meg de ha nem tetszik ne is fikázd o_O
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: