Idézet (Pink99 @ 2013.08.21. 02:02)
Útsiten! Nem tudom mi a bajotok vele, nekem nagyon tetszik! Lehetséges hogy csak nem értitek miről énekel igazából? Nem csak a ritmusról és a klippről de a tartalomról is szól minden normális zene... Nekem nagyon tetszik. Csak így tovább Avril. 
egyszerűen az i dont care 'bout my make up-ban, vagy talán az i am the motherfucking pricess you still love me részben kellene felfedeznem az általad említett dolgokat? vagy esetleg a mindent felülmúló a just put up a middle finger to the sky let them know that we're still rock and rollnál? na, eddig voltam képes keresni a tartalmat. nos ezekben lássam az értéket és ugye a mondanivalót, vagy akár mély tartalmat tartazó részeket? mert akkor úgy tűnik, vagy angolul nem tudok - amit kétlek -, vagy szöveget értelmezni.
ez csak egy tipikus tucatdalocska, tucat hangzással, és semmilyen értéket nem tükrőzö szöveggel, amivel Avril próbálja önmagát is rocknak eladni, miközben ahogy a szövegével is bebizonyítja, ő csak ugyanaz az erőltetett kis pinkhercegnőcske, akivé a nagyobb siker reményében átalakult, és ahogy sikerült eladnia magát a médiának, ezzel teljesen elásnia magát. azóta szinte semmi hallgathatót nem volt képes kiadni a keze közül.

4 felhasználónak tetszik: