Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 20. 21:40
Nekem tetszik,jó lett a klip is,a dal meg 10/10 ♥
2013. augusztus 20. 21:51
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Idézet
Melcsy24
Egyébként szerintem azért csinálta Avil ezta videót ilyen "gyerekesre" mert azt próbálja meg megmutatni az embereknek , hogy a szíved mélyén mindig gyerek maradsz. és lehet , hogy csórt ötleteket egy másik bandától , zenészektől stb. de attól még nekem igenis jó lett és örültem neki őszintén megmondva , hogy nem felnőttes lett. ezeken a figurákon tényleg látszott , hogy plüss , ez egy kicsit fura , de most őszintén... szerintetek egy normális kutya bennt maradt volna egy ilyen...ládikában?
Egyébként szerintem azért csinálta Avil ezta videót ilyen "gyerekesre" mert azt próbálja meg megmutatni az embereknek , hogy a szíved mélyén mindig gyerek maradsz. és lehet , hogy csórt ötleteket egy másik bandától , zenészektől stb. de attól még nekem igenis jó lett és örültem neki őszintén megmondva , hogy nem felnőttes lett. ezeken a figurákon tényleg látszott , hogy plüss , ez egy kicsit fura , de most őszintén... szerintetek egy normális kutya bennt maradt volna egy ilyen...ládikában?
Azt hittem a "vissza a gyerek/tini időkre" témát lezártuk a HTNGU-val, annak a borítóján is egy plüssel pózol, de ez a szám "komolyabb" lett, mint az, és elvárt volna az ember nem egy ilyen plüss filmet. Az meg, hogy örültél ennek az éretlen klipnek, azt bizonyítja amit mondtam: hisz te is csak 14 leszel. Én ha úgy vesszük Avril volt az egyik olyan előadó, akin felnőttem, és ahogy én nőttem, ő mintha vissza ment volna az időben. Nincs vele bajom, azt csinál amit akar, de elvárná az ember, hogy a számához illő klipet csinál
Nem akarok semmilyen rajongók lebeszélni róla, én is hallgatom még a zenéit, de nekem egy kicsit csalódás volt a HTNGU dala is, és a Rock N Roll klipje, mert a dal szerintem jó, igaz nálam nem súrolja az UMS dalait, de akkor is tetszik.
Egyébként nem is az a baj vele, hogy vissza akar menni nagyon a régi korszakához, mert tényleg egy Don't tell me 2-őt szívesen hallgatnék, csak erőltetve látszik, de a véleményem csak akkor fog kibontakozni, ha hallom a teljes albumot egy hónap múlva. Ezek után még kíváncsibb lettem.
2013. augusztus 20. 22:08
Régen odáig voltam Avril számaiért, de ez most nem tetszik. A klipről meg ne is beszéljünk...
2013. augusztus 20. 23:06
Imádom Avrilt, a dal hangzása (nem szövege) is tetszik, a klip nem igazán jön be, de minden előadónak van egy-egy pocsék száma/klipje.
2013. augusztus 20. 23:08
Ja és már nagyon várom az albumot, remélem jó lesz.
2013. augusztus 20. 23:20
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Szerintem nagyon jó a szám és a klip is!
Tipikus Avril stílus!
2013. augusztus 20. 23:29
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Nagyon jó lett a szám és a klip is. Avril
2013. augusztus 20. 23:52
|
|
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline
|
istenem, de irritálóan megjássza magát ez a nő... még a 2000-es évek elején szerettem, de mára egyszerűen taszítóvá vált ez a műstílus, amit képvisel. de persze ő igazi rockelőadó, a hallgatói meg kemény rockerek. nos ez nagyjából annyira van így, mint amennyire Avril eredeti, és önálló stílussal rendelkezik, de kinek mire van szüksége és igénye.
2013. augusztus 21. 00:29
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Miért jut eszembe a dizni csatorna?
Mindig is szerettem Avrilt, de nem is tudom. A szám nem rossz abszolút, de a klip miatt valahogy gyermetegnek és fárasztónak érzem az egészet, mint amikor diznin mennek a baromságok.
2013. augusztus 21. 00:44
|
|
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline
|
A szám nem rossz de nem lesz a kedvencem az biztos.A klip meg hát...Egy nagy baromság nagyon gagyi lett ettől azért jobbra számítottam a klipet megelőző képek alapján..
2013. augusztus 21. 02:02
|
|
Pink99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.21. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 160993 offline
|
Útsiten! Nem tudom mi a bajotok vele, nekem nagyon tetszik! Lehetséges hogy csak nem értitek miről énekel igazából? Nem csak a ritmusról és a klippről de a tartalomról is szól minden normális zene... Nekem nagyon tetszik. Csak így tovább Avril.
2013. augusztus 21. 02:05
Idézet (Pink99 @ 2013.08.21. 02:02)
Útsiten! Nem tudom mi a bajotok vele, nekem nagyon tetszik! Lehetséges hogy csak nem értitek miről énekel igazából? Nem csak a ritmusról és a klippről de a tartalomról is szól minden normális zene... Nekem nagyon tetszik. Csak így tovább Avril. 
De ennek nincs tartalma.
2013. augusztus 21. 03:48
Avril annyira unalmas már. Az első és a második albuma még tényleg jó volt, és a maga idejében még a The Best Damn Thing is tetszett, de amikor az kijött még jóval fiatalabb voltam. Nem olyan rég belehallgattam a zene-gyűjteményébe, és nem is tudom, valahogy, így idősebb fejjel olyan infantilisen jött le csomó száma, és tele volt tömve klisével. Mármint szöveg szempontjából. (Most nem tudom pontosan melyik dalok, nem vagyok olyan hardcore-Avril-fan, de több számnál is ezt éreztem.)
Ezzel a nővel az a baj, hogy egyszerűen nem tudja elfogadni a korát. Jó persze, a felnőttlét nem azt jelenti, hogy teljesen meg kell komolyodni, akkor is nyugodtan lehet élvezni az életet, de ő még mindig ezt a lázadó-tini érzetet hozza a munkáiban. És most, hogy már 29 éves, ez elég erőltetetten jön le.
Na de még a klipről nem is beszéltem. Az első dolog, hogy a videó egy egész képernyőt beborító telefonreklámmal kezdődik. És mintha agyilag visszamaradottak volnánk és nem tudtuk volna elolvasni azt, hogy SONY, akkor még Avril beközli, hogy: "Ah, my new SONY phone is ringing." Mi ez már? Ki mond ilyet? MI. EZ?
Most komolyan. Az egész képregényesdi, a Guns 'N' Roses utalás, a mű leszbicsók, az autótvezető kutya, a láncfűrészes gitár mind egyszerűen sok, sok sok.
Na de a legdurvább az amikor maszkos-gyilkosból medve-cápa lesz. Na az mi?
Tudom, hogy ezt az egészet viccnek szánták, de ez nem vicces. Csak nevetségesen rossz.
De az a legjobb, hogy elhiszi magáról, hogy mekkora rocksztár. A karrierje elején még lehet, hogy abba az irányba tartott, de a The Best Damn Thing óta ugyanolyan popsztár, mint az összes többi.
Ezzel a nővel az a baj, hogy egyszerűen nem tudja elfogadni a korát. Jó persze, a felnőttlét nem azt jelenti, hogy teljesen meg kell komolyodni, akkor is nyugodtan lehet élvezni az életet, de ő még mindig ezt a lázadó-tini érzetet hozza a munkáiban. És most, hogy már 29 éves, ez elég erőltetetten jön le.
Na de még a klipről nem is beszéltem. Az első dolog, hogy a videó egy egész képernyőt beborító telefonreklámmal kezdődik. És mintha agyilag visszamaradottak volnánk és nem tudtuk volna elolvasni azt, hogy SONY, akkor még Avril beközli, hogy: "Ah, my new SONY phone is ringing." Mi ez már? Ki mond ilyet? MI. EZ?
Most komolyan. Az egész képregényesdi, a Guns 'N' Roses utalás, a mű leszbicsók, az autótvezető kutya, a láncfűrészes gitár mind egyszerűen sok, sok sok.
Na de a legdurvább az amikor maszkos-gyilkosból medve-cápa lesz. Na az mi?
Tudom, hogy ezt az egészet viccnek szánták, de ez nem vicces. Csak nevetségesen rossz.
De az a legjobb, hogy elhiszi magáról, hogy mekkora rocksztár. A karrierje elején még lehet, hogy abba az irányba tartott, de a The Best Damn Thing óta ugyanolyan popsztár, mint az összes többi.
2013. augusztus 21. 09:02
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
A klip,az borzalmas lett szerintem.
A szám meg olyan semmilyen. Régebben,azért jobb számokat raktak össze.
A szám meg olyan semmilyen. Régebben,azért jobb számokat raktak össze.
2013. augusztus 21. 09:09
|
|
ninanesbittvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 385 Csatolások: 15 Azonosító: 200499 offline
|
Áhh...imádom Avril.Mondjuk a klipp az tényleg szar, de a szám nagyon jó <3
2013. augusztus 21. 09:14
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
a szám nem tetszik nekem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: