Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 20. 19:21
|
|
CUKI97Cillianiac |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.13. Hozzászólás: 1225 Csatolások: 0 Azonosító: 134771 offline
|
Jó kis klip, tetszik ez a képregényes megoldás, ötletes.
Viszont a leszbi csók okát nem értem, Avril nem ilyen volt, már neki is muszáj ilyen provokatív dolgokat csinálni?!
2013. augusztus 20. 19:26
Ez valami förtelmes. Kezdve attól, hogy maga a klip is marhaság (valami maradandót nem tud alkotni)?. Aztán ott van a nevetséges dalszöveg, a mű, erőltetett punk stílus (amivel egyébként teljesen meggyalázza az igazi punk-stílus igazi képviselőit), a "motherfuckin' princess" és hasonszőrű, bugyuta sorokon, egészen addig a tényig, hogy lenyúlt a November Rain egyik ikonikus momentumát. Az ilyeneken tényleg nem szoktam kiakadni, nem az a fajta vagyok, de ez betett. Avril régen nagyon nagy kedvencem volt (amíg fel nem nyílt a szemem), de ennyi idősen igazán felhagyhatna már ezzel a nevetséges, pánkbarbi stílussal, mert borzalmasan unalmas. A dal pedig jól megragadt a fejemben, de csak egy egynyári sláger, éppen arra való, hogy az ember megjegyezze a dallamát vagy a refrénjét, különösebb mondanivalója nincs. Éppen ez Avril drága baja...
2013. augusztus 20. 19:35
Szokatlan klip tőle, nekem többnyire tetszett, kivéve a csókjelenet, az nagyon nem kellett volna..
2013. augusztus 20. 19:51
Nem tudom, nekem nem tetszik. Avriltől jobb dalt vártam volna. A klip is szokatlan tőle , egyértelműen más és semmi értelme nincsen.
Jobbat és mást vártam volna tőle.
Jobbat és mást vártam volna tőle.
2013. augusztus 20. 19:57
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Ez egy jó dal, csak az égvilágon semmi köze nincs a rockhoz.
2013. augusztus 20. 20:27
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
a dal nagyon tetszik, de a klipp az lesokkolt
2013. augusztus 20. 20:56
Nem értem a klipet. Az elején rögtön egy xperia reklámmal kezd, aztán a video felében Avril vonaglik egy autó oldalán, valahogy a képbe jön Billy Zane, akinek a jelenetére már nem is emlékszem, és hogy mit is szeretne alakítani/mondani... Ez a csaj-smár annyira hatásvadász, hogy már szánalmas.
Sem hangzásilag, sem szövegileg nem rock, főleg nem rock 'n roll.
Ismerem Avril videoit, vannak nagyon jók is, de ez úgy sz*r, ahogy van.
Mellesleg a GnR November Rain-ből is koppintot. Nagyon eredeti az egész, mondhatom...
Sem hangzásilag, sem szövegileg nem rock, főleg nem rock 'n roll.
Ismerem Avril videoit, vannak nagyon jók is, de ez úgy sz*r, ahogy van.
Mellesleg a GnR November Rain-ből is koppintot. Nagyon eredeti az egész, mondhatom...
2013. augusztus 20. 21:23
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Nos, én is leírom véleményemet, most, hogy olvastam a kommenteket. Látom hideget meleget kapott. Nos a számot én még mindig szeretem, bár tudom nincs semmi köze nagyon az igazi Rock N Rollhoz, de egy lazulós délutánhoz tökéletes. A klip...hát amikor először megláttam nekem az jutott eszembe, hogy gagyi. Vannak ötletes részei, de néhány jelenet, vagy figura nagyon gyerekes. Nálam már a HTNGU-nál az jutott eszembe, hogy visszaakar térni a gyökereihez - a régi 17-18 éves korához , de ez már csak azért se sikerülhet mert már nem annyi, hiába fájdalmas beismerni, de mind megöregszünk egyszer (bár a ROCKhoz senki se öreg! mondjuk ő nem azt játszik, talán az UMS korszaka állt még legközelebb a rockhoz.) Másodszor is, ha azt akarta, nem nagyon jött össze, régen senkit se koppintott, most már a HTNGU-nál régi önmagát, ami nem is baj, de ebbe a klipbe igenis van már más bandától ötlet, ugye a templomos jelenet, a Guns N' Roses - November Rain-je. Szóval, bocs de ez nem jött össze.
A kliphez visszatérve... olvastam, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot a "csók" jelenet, bár én is meglepődtem, de nem volt az olyan nagy DURRANÁS, hisz egy hosszabb ideig tartó szájra puszi körülbelül, a popszakmában már voltak igazi lezbi csókok... Amin inkább csodálkoztam, hogy Chad megengedte, hisz végül is már házasok voltak, amikor a klipet forgatták, és nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet megenged a nejének, hát ebből is látszik, hogy ne ítéljünk a média alapján embereket. Szóval szerintem is a csók elégé hatásvadász, amiből arra következtetek, hogy Avril eladta magát, ha nem szó szerint mondták meg neki, hogy ezt csinálja, akkor is a média és a többi sztár gyakorolt rá hatást, hisz manapság, több polgárpukkasztó lezbi csókot vagy akár jelenetet látunk klipekben vagy részeg bulikról készített képeken.
Még a klipről annyit, hogy azért is volt csalódás, mert egyébként elég jó lett volna ha nincsenek azok a béna figurák meg részek benne, lássuk be egy lassan 29 éves házas nőtől nem egy olyan klipet várunk - főleg a Wish You Were Here után - hogy a lezbi partnerével kergetnek vmi szökött figurát, ráadásul egy kutya vezeti az autót, meg hogy a szökevény átváltozik félig cápa félig medve lényé. És, konkrétan örültem, amikor megtudtam, hogy Billy Zane játszik benne, de alig volt benne, és nem is értem a szerepe lényegét - gondolom így is sokat perkáltak azért a pár jelenetért.
Ismétlem: ha nincs h*lye története a klipnek még jó is lett volna, mert így nem sok köze volt a Rock N Rollhoz, de a számhoz és annak szövegéhez sem
Szóval a számot még mindig szeretem, de nagy pofára esés volt a klip azért, hisz 19 évesen komolyabb, érettebb klipeket csinált (lásd: UMS klipjei: My Happy Ending, Nobody's home). Emlékszem a rajongók, hogy kiakadtak még anno a WYWH klip egyszerűségén, nekem se tetszett az elején, de most vissza gondolva az illett, akkori énjéhez, és most is csak az olyan fanatikusoknak tetszhet a klip, akik még most érnek be a tinédzser korba, végül is a rajongója 70-80 %-át a 18 év alattiak töltik ki. Nem jósolok nagy nézettséget a klipnek, hisz a HTNGU se érte el Avril régi énjéhez képest nagy nézettséget, pedig a Rock N Roll mérföldekkel jobb szám mint az. Egy WTH fílingű klipet kellet volna csinálni
A kliphez visszatérve... olvastam, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot a "csók" jelenet, bár én is meglepődtem, de nem volt az olyan nagy DURRANÁS, hisz egy hosszabb ideig tartó szájra puszi körülbelül, a popszakmában már voltak igazi lezbi csókok... Amin inkább csodálkoztam, hogy Chad megengedte, hisz végül is már házasok voltak, amikor a klipet forgatták, és nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet megenged a nejének, hát ebből is látszik, hogy ne ítéljünk a média alapján embereket. Szóval szerintem is a csók elégé hatásvadász, amiből arra következtetek, hogy Avril eladta magát, ha nem szó szerint mondták meg neki, hogy ezt csinálja, akkor is a média és a többi sztár gyakorolt rá hatást, hisz manapság, több polgárpukkasztó lezbi csókot vagy akár jelenetet látunk klipekben vagy részeg bulikról készített képeken.
Még a klipről annyit, hogy azért is volt csalódás, mert egyébként elég jó lett volna ha nincsenek azok a béna figurák meg részek benne, lássuk be egy lassan 29 éves házas nőtől nem egy olyan klipet várunk - főleg a Wish You Were Here után - hogy a lezbi partnerével kergetnek vmi szökött figurát, ráadásul egy kutya vezeti az autót, meg hogy a szökevény átváltozik félig cápa félig medve lényé. És, konkrétan örültem, amikor megtudtam, hogy Billy Zane játszik benne, de alig volt benne, és nem is értem a szerepe lényegét - gondolom így is sokat perkáltak azért a pár jelenetért.
Ismétlem: ha nincs h*lye története a klipnek még jó is lett volna, mert így nem sok köze volt a Rock N Rollhoz, de a számhoz és annak szövegéhez sem
2013. augusztus 20. 21:27
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Hát én megnéztem a videó klipet , meghallgattam angolul és magyarul is. Szerintem nagyon jó lett , nekem nagyon tetszik. Avril-t nem érdekli , hogy mit gondolnak a külsejéről ő csak önmaga akar lenni. És ez a klip olyan lázadós vagy hogyan is fejezzem ki magam , de nagyon tetszik. Tele van színes jelenetekkel , életkedvvel..imádom!
De az a lányos csók...azt valahogy kihagytam volna.
De az a lányos csók...azt valahogy kihagytam volna.
2013. augusztus 20. 21:35
|
|
Melcsy24visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 209 Csatolások: 0 Azonosító: 207488 offline
|
Egyébként szerintem azért csinálta Avil ezta videót ilyen "gyerekesre" mert azt próbálja meg megmutatni az embereknek , hogy a szíved mélyén mindig gyerek maradsz. és lehet , hogy csórt ötleteket egy másik bandától , zenészektől stb. de attól még nekem igenis jó lett és örültem neki őszintén megmondva , hogy nem felnőttes lett. ezeken a figurákon tényleg látszott , hogy plüss , ez egy kicsit fura , de most őszintén... szerintetek egy normális kutya bennt maradt volna egy ilyen...ládikában?
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: