Starity

Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol

9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 20. 19:04 #61
ShibaDzon
ShibaDzon
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 37
Csatolások: 0
Azonosító: 197455
A klip elég érdekes lett, de a számot nagyon imádom ^-^
2013. augusztus 20. 19:21 #62
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Azonosító: 134771
Jó kis klip, tetszik ez a képregényes megoldás, ötletes. biggrin.gif Viszont a leszbi csók okát nem értem, Avril nem ilyen volt, már neki is muszáj ilyen provokatív dolgokat csinálni?! pardon.gif unsure.gif
2013. augusztus 20. 19:23 #63
CUKI97
CUKI97
Cillianiac

StátuszNeked is marcipánból van a szíved? (Smaragdzöld)
Hozzászólás: 1225
Azonosító: 134771
MadHatter, jól túlreagáltad. _nevet.gif pardon.gif
2013. augusztus 20. 19:23 #64
- törölt felhasználó -    
Avrilnak alapban annyi köze van a Rock N' Rollhoz, mint Fekete Pákónak.
3 felhasználónak tetszik: MadHatter, Pöttömke, itsjustme
2013. augusztus 20. 19:26 #65
- törölt felhasználó -    
Ez valami förtelmes. Kezdve attól, hogy maga a klip is marhaság (valami maradandót nem tud alkotni)?. Aztán ott van a nevetséges dalszöveg, a mű, erőltetett punk stílus (amivel egyébként teljesen meggyalázza az igazi punk-stílus igazi képviselőit), a "motherfuckin' princess" és hasonszőrű, bugyuta sorokon, egészen addig a tényig, hogy lenyúlt a November Rain egyik ikonikus momentumát. Az ilyeneken tényleg nem szoktam kiakadni, nem az a fajta vagyok, de ez betett. Avril régen nagyon nagy kedvencem volt (amíg fel nem nyílt a szemem), de ennyi idősen igazán felhagyhatna már ezzel a nevetséges, pánkbarbi stílussal, mert borzalmasan unalmas. A dal pedig jól megragadt a fejemben, de csak egy egynyári sláger, éppen arra való, hogy az ember megjegyezze a dallamát vagy a refrénjét, különösebb mondanivalója nincs. Éppen ez Avril drága baja...
6 felhasználónak tetszik: playful., MadHatter, Pöttömke, hayley4, Glamster, itsjustme
2013. augusztus 20. 19:28 #66
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (CUKI97 @ 2013.08.20. 19:23)

Túlreagáltam volna? Hát nem hinném.
4 felhasználónak tetszik: playful., Pöttömke, hayley4, Glamster
2013. augusztus 20. 19:29 #67
Tenshi
Tenshi
visszatérő vendég

StátuszRed moon, red ocean. Under the beautiful sky...
Hozzászólás: 183
Azonosító: 209717
Most komolyan mindenki egy leszbi csók miatt van úgy ki?!Az ég szerelmére ebbe még senki se halt bele,mondjuk nekem a szám meg a klip se tetszik.
2013. augusztus 20. 19:32 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (playful. @ 2013.08.20. 19:23)
Avrilnak alapban annyi köze van a Rock N' Rollhoz, mint Fekete Pákónak.

Pákó speed, goth, symphonic és melodic death metal-ban utazik biggrin.gif
4 felhasználónak tetszik: hayley4, MadHatter, Pöttömke, playful.
2013. augusztus 20. 19:35 #69
- törölt felhasználó -    
Szokatlan klip tőle, nekem többnyire tetszett, kivéve a csókjelenet, az nagyon nem kellett volna..
2013. augusztus 20. 19:39 #70
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (CUKI97 @ 2013.08.20. 19:23)

Szerintem inkább még visszafogta magát MadHatter...
2 felhasználónak tetszik: MadHatter, playful.
2013. augusztus 20. 19:51 #71
- törölt felhasználó -    
Nem tudom, nekem nem tetszik. Avriltől jobb dalt vártam volna. A klip is szokatlan tőle , egyértelműen más és semmi értelme nincsen.
Jobbat és mást vártam volna tőle.
2013. augusztus 20. 19:57 #72
Törpemókus
Törpemókus
Tʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs

Státusz"Strong people don't put others down - they lift them up."
Hozzászólás: 3396
Csatolások: 158
Azonosító: 179420
Ez egy jó dal, csak az égvilágon semmi köze nincs a rockhoz. biggrin.gif
2013. augusztus 20. 20:00 #73
FlyGirl
FlyGirl
visszatérő vendég

StátuszSzerintem színesben látom a világot, amit néha sötét színek borítanak el ;)
Hozzászólás: 329
Csatolások: 2
Azonosító: 127389
Nekem tetszik, mert szokatlanul lázadó, plusz a képregényes megoldás egyedi, csak azt nem értem, hogy mi a köze a dalhoz.
2013. augusztus 20. 20:02 #74
Gurs
Gurs

Státusz10 years ago
Hozzászólás: 945
Csatolások: 8137
Azonosító: 193043
Nekem tetszik a zene. Ezen viszont jót nevettem:
"Érdekes, hogy Avril most csókolózott először klipben." - Kár, hogy lány volt. -.- _nevet.gif
2013. augusztus 20. 20:26 #75
- törölt felhasználó -    
Nekem bejön ♥ smileeee.gif biggrin.gif
2013. augusztus 20. 20:27 #76
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
a dal nagyon tetszik, de a klipp az lesokkolt
2013. augusztus 20. 20:56 #77
- törölt felhasználó -    
Nem értem a klipet. Az elején rögtön egy xperia reklámmal kezd, aztán a video felében Avril vonaglik egy autó oldalán, valahogy a képbe jön Billy Zane, akinek a jelenetére már nem is emlékszem, és hogy mit is szeretne alakítani/mondani... Ez a csaj-smár annyira hatásvadász, hogy már szánalmas.
Sem hangzásilag, sem szövegileg nem rock, főleg nem rock 'n roll.
Ismerem Avril videoit, vannak nagyon jók is, de ez úgy sz*r, ahogy van.
Mellesleg a GnR November Rain-ből is koppintot. Nagyon eredeti az egész, mondhatom... 110.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Glamster
2013. augusztus 20. 21:23 #78
corny4
corny4
DramaQueen™
Hozzászólás: 1929
Csatolások: 1127
Azonosító: 156487
Nos, én is leírom véleményemet, most, hogy olvastam a kommenteket. Látom hideget meleget kapott. Nos a számot én még mindig szeretem, bár tudom nincs semmi köze nagyon az igazi Rock N Rollhoz, de egy lazulós délutánhoz tökéletes. A klip...hát amikor először megláttam nekem az jutott eszembe, hogy gagyi. Vannak ötletes részei, de néhány jelenet, vagy figura nagyon gyerekes. Nálam már a HTNGU-nál az jutott eszembe, hogy visszaakar térni a gyökereihez - a régi 17-18 éves korához , de ez már csak azért se sikerülhet mert már nem annyi, hiába fájdalmas beismerni, de mind megöregszünk egyszer (bár a ROCKhoz senki se öreg! mondjuk ő nem azt játszik, talán az UMS korszaka állt még legközelebb a rockhoz.) Másodszor is, ha azt akarta, nem nagyon jött össze, régen senkit se koppintott, most már a HTNGU-nál régi önmagát, ami nem is baj, de ebbe a klipbe igenis van már más bandától ötlet, ugye a templomos jelenet, a Guns N' Roses - November Rain-je. Szóval, bocs de ez nem jött össze.
A kliphez visszatérve... olvastam, hogy sokaknál kiverte a biztosítékot a "csók" jelenet, bár én is meglepődtem, de nem volt az olyan nagy DURRANÁS, hisz egy hosszabb ideig tartó szájra puszi körülbelül, a popszakmában már voltak igazi lezbi csókok... Amin inkább csodálkoztam, hogy Chad megengedte, hisz végül is már házasok voltak, amikor a klipet forgatták, és nem néztem volna ki belőle, hogy ilyet megenged a nejének, hát ebből is látszik, hogy ne ítéljünk a média alapján embereket. Szóval szerintem is a csók elégé hatásvadász, amiből arra következtetek, hogy Avril eladta magát, ha nem szó szerint mondták meg neki, hogy ezt csinálja, akkor is a média és a többi sztár gyakorolt rá hatást, hisz manapság, több polgárpukkasztó lezbi csókot vagy akár jelenetet látunk klipekben vagy részeg bulikról készített képeken.
Még a klipről annyit, hogy azért is volt csalódás, mert egyébként elég jó lett volna ha nincsenek azok a béna figurák meg részek benne, lássuk be egy lassan 29 éves házas nőtől nem egy olyan klipet várunk - főleg a Wish You Were Here után - hogy a lezbi partnerével kergetnek vmi szökött figurát, ráadásul egy kutya vezeti az autót, meg hogy a szökevény átváltozik félig cápa félig medve lényé. És, konkrétan örültem, amikor megtudtam, hogy Billy Zane játszik benne, de alig volt benne, és nem is értem a szerepe lényegét - gondolom így is sokat perkáltak azért a pár jelenetért.
Ismétlem: ha nincs h*lye története a klipnek még jó is lett volna, mert így nem sok köze volt a Rock N Rollhoz, de a számhoz és annak szövegéhez sem think.gif Szóval a számot még mindig szeretem, de nagy pofára esés volt a klip azért, hisz 19 évesen komolyabb, érettebb klipeket csinált (lásd: UMS klipjei: My Happy Ending, Nobody's home). Emlékszem a rajongók, hogy kiakadtak még anno a WYWH klip egyszerűségén, nekem se tetszett az elején, de most vissza gondolva az illett, akkori énjéhez, és most is csak az olyan fanatikusoknak tetszhet a klip, akik még most érnek be a tinédzser korba, végül is a rajongója 70-80 %-át a 18 év alattiak töltik ki. Nem jósolok nagy nézettséget a klipnek, hisz a HTNGU se érte el Avril régi énjéhez képest nagy nézettséget, pedig a Rock N Roll mérföldekkel jobb szám mint az. Egy WTH fílingű klipet kellet volna csinálni pardon.gif
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, MadHatter, Glamster
2013. augusztus 20. 21:27 #79
Melcsy24
Melcsy24
visszatérő vendég

StátuszBytheWay :DD
Hozzászólás: 209
Azonosító: 207488
Hát én megnéztem a videó klipet , meghallgattam angolul és magyarul is. Szerintem nagyon jó lett , nekem nagyon tetszik. Avril-t nem érdekli , hogy mit gondolnak a külsejéről ő csak önmaga akar lenni. És ez a klip olyan lázadós vagy hogyan is fejezzem ki magam , de nagyon tetszik. Tele van színes jelenetekkel , életkedvvel..imádom! biggrin.gif
De az a lányos csók...azt valahogy kihagytam volna.
2013. augusztus 20. 21:35 #80
Melcsy24
Melcsy24
visszatérő vendég

StátuszBytheWay :DD
Hozzászólás: 209
Azonosító: 207488
Egyébként szerintem azért csinálta Avil ezta videót ilyen "gyerekesre" mert azt próbálja meg megmutatni az embereknek , hogy a szíved mélyén mindig gyerek maradsz. és lehet , hogy csórt ötleteket egy másik bandától , zenészektől stb. de attól még nekem igenis jó lett és örültem neki őszintén megmondva , hogy nem felnőttes lett. ezeken a figurákon tényleg látszott , hogy plüss , ez egy kicsit fura , de most őszintén... szerintetek egy normális kutya bennt maradt volna egy ilyen...ládikában? biggrin.gif
9 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok