Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 20. 17:07
|
|
Genoveva01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 202964 offline
|
nekem tetszik a szám és a klipp is,de az a csók,hát nem tudom hová tenni,eléggé süllyedt ezzel a szememben :/
2013. augusztus 20. 17:10
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nagyon szeretem Avrilt.A dallak még nincs is különösebb bajom.De a klip egyáltalán nem tetszik.Eddig egyetlen Avril-klippel sem volt bajom,de ez tényleg nem tetszik.Ráadásul az a "lánnyal csókolózok" jelenet elég hatásvadász.Azért kíváncsian várom az új albumát és remélem azért a jövőben jobb klipeket fog csinálni.
2013. augusztus 20. 17:17
|
|
belluska1200visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 405 Csatolások: 0 Azonosító: 198304 offline
|
Elégé jó de nem a legjobb
2013. augusztus 20. 17:23
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nálam kiverte a biztosítékot hogy egy az egyben lekoppintotta a November Rain-ből ismert legendás jelenetet amikor Slash a templom előtt szólózik... [csakhogy Avril nem tud olyat
]
2013. augusztus 20. 17:37
|
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline
|
Én még mindig csak azt nem értem, hogy ennek vajon mi a fészkes fene köze van a rock n roll-hoz?! Legalább hogyha ilyen címet ad a dalának, - és tegyük fel, hogy a semmitmondó dalszöveggel sincs nagy baj-, akkor már lehetett volna jobban azonosulnia a rock n roll zenei műfajjal. De ez a sok pop-hatás kikészít a dalban, miközben azt énekli, hogy "rock n roll". Egyébként szerintem ennek a csajnak nincs is olyan különleges hangja, legalábbis engem nem nyert meg egyik dalával sem. Chad taníthatna neki valamit.
2013. augusztus 20. 18:13
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Szerintem az egész tök jó lett
2013. augusztus 20. 18:31
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Mi a Julinéni volt ez a szellemi kútmérgezés?!
Kezdjük onnan, hogy ez az egyik legirónikusabb, legröhejesebb, legfülsértőbb dal, amihez valaha is volt balszerencsém. Egyszerűen megfájdul a fejem tőle, pedig többször is megpróbáltam megszeretni, de csak az idegeimet tépi a zeneszám. Meg mi ez a cím? Avril olyan messze áll a Rock N' Roll-tól, mint én attól, hogy fizikus legyek. Ez a nőszemély kigúnyolja a rockot, kiparodizálja a zene nagyjait, és tönkrevágta a punk stílust ezzel a gyomorforgató műpunk imiddzsel, amit szó szerint nevetséges. Megmosolyogtam még ezt a Nikki Sixx-féle festékcsíkot az arcán. De amivel teljesen elásta magát a szememben a klip, és Avril is, az nem más volt mint a November Rain ócska paródiája, amikor a templom előtt "gitározik". A legszomorúbb ebben pedig az, hogy a kislányok, akik feltételezhetően meg fogják a videót nézni naponta százötvenszer, fogalmuk sincs, hogy a kedvenc énekesnőcskéjük éppen egy legenda zenetörténelemben is helyet kapott mozdulatait és képsorait gyalázza. Nos, megvan a véleményem a csodás, fahangú Avril Lavigne-ról, ha eddig nem volt meg kellőképpen. Szégyen.
2013. augusztus 20. 18:34
|
|
cuppycake99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 78 Csatolások: 1 Azonosító: 169498 offline
|
Hát én a számot már akkor megimádtam amikor kijött lyrics videóban, viszont nem ilyen klippet képzeltem hozzá... Ráadásul az a csók-jelenet... Ööö. Fura... De még mindig imádom Avrilt és ezt a számot
2013. augusztus 20. 18:45
|
|
THErockerGirl998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.20. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 191950 offline
|
Oookééé...Avril...szóval. Ez a klip teljesen lezsibbasztotta az agyam,igazából nem tudok vele mit kezdeni. És mi volt az a csókjelenet?!A szám jó,csak nem éppen rock 'n' roll. Én bírom Avril-t,de valaki a kezébe nyomhatna már egy értelmező szótárat,vagy elmagyarázhatná neki,hogy milyen stílust is képvisel
2013. augusztus 20. 18:54
Szeretem Avrilt, a számot imádom a klip is jó lenne bár nem az én stílusom, de az a csók jelenet??? Na az meglepett...bár az ő dolga milyen klip-et csinál. Maradjunk annyiban, h egyedi a zeneiparban x). Ettől függetlenül kíváncsian várom az albumot!
2013. augusztus 20. 18:54
|
Laura19980826új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.09. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 208730 offline
|
nem rossz:D:D:D:D:D:D
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.