Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 20. 16:27
Nekem nagyon tetszik a dal is meg a klip,de a kliphez annyi hozzá fűzni valóm,hogy szerintem eléggé vicces lett.
2013. augusztus 20. 16:28
Egyébként marha ötletes és érdekes klip. Nagyon tetszik.
2013. augusztus 20. 16:34
Nekem nem tetszik, nem fogott meg.
Sorry, Avril rajongók, de szerintem pocsék a videó.
Sorry, Avril rajongók, de szerintem pocsék a videó.
2013. augusztus 20. 16:35
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Egyetlen egy dolog nem tetszik benne; mégpedig amikor Avril csókolózott a csajjal a kocsiban.
Ezt leszámítva jópofa lett, tetszik!
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. augusztus 20. 16:38
Hát ez ritka sz@r lett, már elnézést a kifejezésért de erre más nagyon nem illik. Eredetiség nulla de már megszokhattuk Avril drágától hogy nem telik több kreatívitás tőle de nem baj még így is sokaknak tetszik (sajnos) .
És egyet kell értenem egy elöttem hozzászólóval hogy tényleg lehet rajta érezni a süllyesztő előszelét.
Jaj, a dalról nem is beszéltem sorry...Avril meg a rock 'n' roll ég és föld semmi köze sincs a rockhoz, sőt semmihez sincs de ha már muszáj besorolni valahová akkor inkább elszúrt popnak mondanám. A hang amit kiad...legyen annyi elég hogy amikor meghallgattam betört az egyik ablakom + azóta is egy nagy trauma számomra hogy ezt a nyikorgást zenének adják el.
És egyet kell értenem egy elöttem hozzászólóval hogy tényleg lehet rajta érezni a süllyesztő előszelét.
Jaj, a dalról nem is beszéltem sorry...Avril meg a rock 'n' roll ég és föld semmi köze sincs a rockhoz, sőt semmihez sincs de ha már muszáj besorolni valahová akkor inkább elszúrt popnak mondanám. A hang amit kiad...legyen annyi elég hogy amikor meghallgattam betört az egyik ablakom + azóta is egy nagy trauma számomra hogy ezt a nyikorgást zenének adják el.
2013. augusztus 20. 16:40
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Úgy viselkedik, úgy beszél, mint egy dedós. Motherfuckin' princess
Billy, hová süllyedsz te is?
Ez a szám amúgy hallgatható lenne, ha nem beszélne,nem visítana, mint az újévi malac. PS: ennek a gagyi tematikának mi köze a rock and rollhoz?
2013. augusztus 20. 16:47
|
|
Marilyn Lawitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 2 Azonosító: 192263 offline
|
A klip tetszik, a szám kevésbé. A klip színes és hozza Avril lázadó stílusát, bár a szólós rész engem nagyon emlékeztet a Guns N' Roses November Rain c. klipjéből egy részre, de ettől elnézve jó. A szám, meg..elmegy. Ja és gyerekek, a szám hol Rock n Roll? Abba nincsenek popos dolgok!
2013. augusztus 20. 16:57
|
|
Laura_hehe_1Dvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.30. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 186940 offline
|
Az elején egy kis xperia z reklám
egyébként a szám hallgatható, a klip vicces bár nem nagyon tudom hova tenni a csók jelenetet. Összességében szerintem egész jó
2013. augusztus 20. 17:00
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Nekem bejött.A klip is nagyon tetszik.
2013. augusztus 20. 17:01
Szerintem nagyon jó.♥ Imádom a szmot is és a klipet is.:3
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.