Avril közzétette legújabb ütős videóját egy hónapnyi késéssel, ami a Rock N Roll névre hallgat.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Avril Lavigne - Rock N' Rol
2013. augusztus 20. 16:11
uristen.. amikor a csajjal csókolózott hát én elröhögtem magam
Ám meg nekem nem annyira bejövős ez a klip.. de az számhoz illik.
A dal viszont jó, elmegy. :3
2013. augusztus 20. 16:14
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szuper lett!
2013. augusztus 20. 16:14
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Nagyon nem tetszik se a klip se a zene :/
2013. augusztus 20. 16:22
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
A szám nem annyira tetszik, de a klip tök jó, és Avril is jól néz ki benne
2013. augusztus 20. 16:22
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
tényleg nem egy szokványos klip lett.:"D
"most csókolózott először klipben" - méghozzá lánnyal.:')))
"most csókolózott először klipben" - méghozzá lánnyal.:')))
2013. augusztus 20. 16:25
|
|
kanyoszabrinavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.19. Hozzászólás: 159 Csatolások: 52 Azonosító: 145825 offline
|
szerintem tök jó lett a klip
D
de a szám is nagyon jó.
de a szám is nagyon jó.
2013. augusztus 20. 16:25
Olyan szokatlan ez a klip Avriltől. Életében nem csinált ehhez hasonlót. A dalt az első másodperctől fogva megszerettem. Maga a videó érdekes, még taglalnom kell miről is szól konkrétan. A dalszöveghez tuti nincs sok köze. Már előérzeteim vannak, hogy a sok hétörsz támad azzal, hogy honnét is meritett adott jeleneteket. Valóban, én is észrevettem 1-2 dolgot. Például a templomos rész, az kifezetten November Rain-es, illetve a Telephone klipjéből is ihletet. Na és ez olyan tragikus gond?
Avril a karrierje kezdete óta kialakitott egy saját imidzset, amit az évek elteltével megformált. Most próbál visszatérni a gyökereihez, de kétszer elsütni a dolgot még én magam is tudom, hogy nem a legalkalmasabb, mert veszit fényéből. Szerintem egy nagyon tehetséges lány, akinek igenis van énekhangja, és tehetsége hozzá, csak amit nem biztos, hogy mindig a legmegfelelőbben használ ki. Persze kiknek nincsenek kisebb mély zuhanásai..? Szóval aki idejön pampogni, hogy ez igy kopi, ez úgy kopi, akkor gondolkozzon azon el, hogy az ő kedvence se egy szintiszta, eredeti egyéniség, bármennyire is ajnározza. Alapjáraton szinte senki az, mert ahhoz maga a tökélynek kéne lennie.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: