Teen Wolf: „Most már alfa vagyok!”
2013. augusztus 21. 15:42
Eddig a harmadik évad tetszett a legjobban, de azért (fél)évadzárónak ütősebbet vártam. Kábé erre számítottam, lehetett tudni, hogy Jennifert kirakják, mert Haley ugye nem jön vissza januárban, és Kali megölésének is örültem (végre nem kell tovább néznem a karmos lábait, ha már cipője nincsen xD).
Kár, hogy Lydia és Stiles nem találtak egymásra, most, hogy Jackson nincs, nagyon drukkolok nekik, remélem, együtt lesznek valamikor. Az Isaac/Allison páros nekem nem tetszik, (Isaacet nagyon bírom, Allisont nem annyira) inkább örülnék Scott/Allisonnak.
Dereknél tudtam, hogy lemond az alfaságról, és Peter bácsin lehetett látni, hogy tervez valamit, így nem lepett meg a legvége az epizódnak.
Nem fogom a falat kaparni, de azért kíváncsi leszek, mi történik az évad másik felében.
Kár, hogy Lydia és Stiles nem találtak egymásra, most, hogy Jackson nincs, nagyon drukkolok nekik, remélem, együtt lesznek valamikor. Az Isaac/Allison páros nekem nem tetszik, (Isaacet nagyon bírom, Allisont nem annyira) inkább örülnék Scott/Allisonnak.
Dereknél tudtam, hogy lemond az alfaságról, és Peter bácsin lehetett látni, hogy tervez valamit, így nem lepett meg a legvége az epizódnak.
Nem fogom a falat kaparni, de azért kíváncsi leszek, mi történik az évad másik felében.
2013. augusztus 22. 02:31
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Nemrég daráltam be, és meglepően élvezetes. Nem a legkacifántosabb vagy igényesebb jelenlegi sorozat, de tele van szerethető karakterekkel, ami azért elég ritka. A történetet is ügyesen tolják, és a hangulat is egész jó, bár néha azért érzem, hogy nem vagyok már teljesen a célcsoport része. Remélem, hogy azért továbbra is olyan irányban haladnak, amivel egy magamfajta "öreget" is meg tudnak tartani nézőként.
2013. augusztus 22. 11:17
|
|
xXBornToMusicXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 206560 offline
|
Imádom!! Teen Wolf Foreveer
2013. augusztus 23. 20:41
5 hónapig mit nézzek?
Talán elkezdem az 1 évadtól újra...
2013. augusztus 30. 10:43
|
|
Chamomileúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.04. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 190928 offline
|
Tetszett ez a rész
Kali halálának nagy örülök
bár Jennifer halálának egyeltalán nem
Jennifer volt az egyik kedvencem
nem is nagyon érdekelt hogy embereket ölt..
Csíptem nagyon
bár sokszor a gonoszok a kedvenceim xd
tudom furcsa az ízlés világom
de annak örültem h Scotty alfa lett
Issac-nek és Allison-nak nem nagyon örülök
de hát ha így akarják nem tudok mit tenni ellene
Jó rész volt
Kali halálának nagy örülök
bár Jennifer halálának egyeltalán nem
Jennifer volt az egyik kedvencem
nem is nagyon érdekelt hogy embereket ölt..
Csíptem nagyon
bár sokszor a gonoszok a kedvenceim xd
tudom furcsa az ízlés világom
de annak örültem h Scotty alfa lett
Issac-nek és Allison-nak nem nagyon örülök
de hát ha így akarják nem tudok mit tenni ellene
Jó rész volt
2013. november 08. 21:18
|
|
Elody Lovell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.31. Hozzászólás: 523 Csatolások: 0 Azonosító: 214488 offline
|
Imádom!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: