Gyerekkori barátjával randizik a One Direction énekese
2013. augusztus 20. 16:15
|
|
NRoxiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 206091 offline
|
Amiket hallottam drága Sophiáról.. nos, azok alapján nem szívlelem. De Eleanort se nagyon, mégis elfogadom, mert ez nem az én döntésem... Legyenek boldogok. Ennyi.
2013. augusztus 20. 16:15
|
|
Bo_1D_ED_JBvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 318 Csatolások: 0 Azonosító: 196855 offline
|
Nekem eddig szimpi volt a csaj,és úgy voltam vele,hogy ha boldogok együtt,akkor hát miért ne?! DE! Miután szépen a pofánkba hazudott az a kis nyikhaj,azóta csak azt kívánom,hogy düjjön' rá a möggyfa! Már nem azért,de viccet félre téve,ezzel nálam nagyon elvágta magát! Moneymaker picsa
2013. augusztus 20. 16:21
ezt már tudtam.. de ám Danielle szimpibb volt.
2013. augusztus 20. 16:40
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Örülök nekik !!!
2013. augusztus 20. 16:41
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.20. 12:59)
Akik írták hogy nem szimpatikus nekik a lány... Már ne haragudjatok, de hogy írhattok ilyet? :S Váltottatok vele esetleg legalább egy szót is? Nem hiszem. Akkor hogy ítélhetitek el rögtön szegény csajt? Ti örültök Neki ha valaki ismeretlenül mond Rólatok véleményt? Jó, jó tudom elkelt a "férjetek", meg mit tudom Én mitek, de annak inkább örülni kell ha a kedvencetek boldog. Megnéztem a képet róla amit pár hsz-szel előttem belinkeltek, és nincs benne első ránézésre semmi antipatikus.
Az hogy valakinek nem szimpatikus Liam esetleges új párja, azzal még nincs semmi baj. Van az, hogy az embernek első ránézésre nem szimpatikus valaki, de idővel ha többet hall róla, vagy esetleg látja Liam-el, akkor még megkedvelheti. Az még mindig jobb, hogy ha azt mondja valaki 'Nekem nem szimpatikus ez a lány...' mint hogy ha azt mondaná 'Utálom.' Mert abban egyetértek, hogy ha valaki azt jelentené ki, hogy utálom Sophia-t, akkor az tényleg alaptalanul lenne, mert nem is ismeri, azt sem tudja, hogy milyen a személyisége. De ha valaki azt mondja, hogy nem szimpatikus, az még elfogadható. Számomra is kicsit érdekesnek jött le a csaj a képen, de az is lehet, hogy egy másik képen, vagy videóban ha látom, lehet megváltozik a véleményem. Ez mind csak embertől függ, hogy ki hogyan áll a dologhoz. Van akinek ez a fajta ember szimpatikus, van akinek az. Ezzel még nincs baj.
2013. augusztus 20. 17:00
|
csokkkkovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.07. Hozzászólás: 454 Csatolások: 0 Azonosító: 152510 offline
|
Szeretem az 1D-t, nem is néznek ki rosszul a tagjai, de jó hogy Liam boldog. Én nem hinném, hogy kihasználja, ha már régóta ismerik egymást. Az utálkozó üzeneteket meg azok írják, akik a Liam-mel való közös jövőröl ábrándoznak, holott ez több sebből is vérzik.
2013. augusztus 20. 18:42
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Már elnézést, de miért jön mindenki azzal, hogy Danielle szebb, szimpatikusabb, etc. Emberek, volt barátnő, zárjátok már le a témát! Miért kell hozzá hasonlítani Sophiát? Ő egy teljesen más ember, mégis miért kéne "felülmúlnia" Danit? Ráadásul kinek kéne megfelelnie? A rajongótábornak? Ugyan már... Liam boldog vele, ez a lényeg!
2013. augusztus 20. 18:52
|
|
Queenievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.24. Hozzászólás: 480 Csatolások: 747 Azonosító: 207046 offline
|
Danielle már a múlt, nem lesz többé Payzer, meg ilyenek. Úgy látszik Liam tovább lépett, és lehet, hogy olyannal lesz boldog, akit már régóta ismer, ennyi. A fiúnak elég volt három hónap (bár szerintem ez kicsit hamar van), hisz minek búslakodjon? Szakítottak, akkor szakítottak. Pedig milyen boldog párnak tűntek! Bár Danielle-t lehet, hogy megviselte, hogy ritkán látja barátját.
Örüljünk annak, hogy Liam boldog.
Örüljünk annak, hogy Liam boldog.
2013. augusztus 20. 21:23
|
|
Jodynot quite my tempo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.23. Hozzászólás: 2249 Csatolások: 352 Azonosító: 204319 offline
|
Érdekes az a statisztika, hogy a hozzászólók háromnegyedének nem szimpatikus, sőt egyikőtök úgy fogalmazott, hogy utálja. Nyilvánvalóan közrejátszik, hogy Liam nem az előző barátnőjével mulattja az időt, vagy a puszta tény, hogy nőnemű lénnyel kapták le. A legtöbb One Direction cikknél harcot vívtok mellettük, akkor most miért nem örültök?
2013. augusztus 20. 22:48
|
|
rozi12 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.04. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 0 Azonosító: 199480 offline
|
Örülök, hogy boldog, remélem sokáig így is marad. Nekem se szimpatikus a lány, de ez nem is lényeg. Milyen rajongó az, aki megmondaná Liamnek, hogy nem járhat ezzel a lánnyal, ha szereti? Sok boldogságot!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: