Gyerekkori barátjával randizik a One Direction énekese
2013. augusztus 20. 13:47
Nagyon nem szimpatikus nekem az a lány.! De ha Liam őt választotta,akkor legyenek boldogok!!
2013. augusztus 20. 13:50
Nekem szimpi a csaj és kész
Sok boldogságot nekik!
2013. augusztus 20. 13:51
Most vajon hány directioner fogja felvágni az ereit mondván: Liam már nem szabad?
2013. augusztus 20. 14:02
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Legyenek boldogok, de én azért Danit nagyon kedveltem!
2013. augusztus 20. 14:06
|
|
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5017 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline
|
legyenek nagyon boldogok
2013. augusztus 20. 14:19
na, de Liam drága megcsaltál??
xdd
am. Gratuu nekik
és sok boldogságot.....
am. Gratuu nekik
2013. augusztus 20. 14:27
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.08.20. 12:59)
Akik írták hogy nem szimpatikus nekik a lány... Már ne haragudjatok, de hogy írhattok ilyet? :S Váltottatok vele esetleg legalább egy szót is? Nem hiszem. Akkor hogy ítélhetitek el rögtön szegény csajt? Ti örültök Neki ha valaki ismeretlenül mond Rólatok véleményt? Jó, jó tudom elkelt a "férjetek", meg mit tudom Én mitek, de annak inkább örülni kell ha a kedvencetek boldog. Megnéztem a képet róla amit pár hsz-szel előttem belinkeltek, és nincs benne első ránézésre semmi antipatikus.
Teljes mértékben igazad van. Első ránézésre ítélnek, még egy esélyt sem adnak csóri csajnak, nem tehetek róla, én sajnálom, hogy a directionerek még mindig a Danielle-t képzelik el Liam mellé, de úgy néz ki, hogy ő már túl van rajta, boldog akar lenni valakivel, de az a valaki nem Dani lesz. Már kétszer is szakítottak, ennek oka van, valószínűleg már nem működött köztük az a kémia, ami az eleinte megvolt. Remélem sokáig egy párt fognak alkotni, és majd egy kis idő elteltével a rajongók megbékélnek vele.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. augusztus 20. 14:37
Én igazából olyanokat hallottam Sophiáról, hogy nagyon utálom őt. 25ször utasította vissza és most amikor a csúcson vannak hirtelen beleszeret. És hízeleg a Directionereknek, hogy ne bántsuk őt, komolyan én úgy utálom ezt a csajt. Annyira hiányzik Dani.
2013. augusztus 20. 15:04
Igazából úgy vagyok vele, hogy ha Liam jól érzi magát ezzel a lánnyal, akkor örülök. Rossz akarás nincs bennem, sem ellenszenv, meg abszolút semmi, de számomra is kissé érdekes, hogy most, hogy Liam világhírű lett, hirtelen megjelent ez a csajszi. Oké persze lehet, hogy előre is már találkoztak meg minden, meg azért ha Li reálisan látja a dolgokat akkor csak feltűnik neki, hogyha esetleg a lány csak a hírnévért van vele... Mindenesetre örülök nekik, legalább van valaki, aki kikapcsolja a srác agyát és eltereli a gondolatatit efelől az undorító média felől.
2013. augusztus 20. 15:30
A Payzer páros nekem is szimpatikusabb volt,de mivel Liam és viszont a lány is komolyan gondolják és szeretik egymást,ezért elfogatom a kettőjük kapcsolatát !Legyenek boldogok,és kívánom nekik,hogy sokáig tartson!
2013. augusztus 20. 15:47
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Gratula nekik!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.