Újra rátalált a szerelem Jesy Nelsonra?
2013. augusztus 23. 20:03
|
|
dorina9707új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.23. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 210234 offline
|
George-nak nem Selena Gomez-re hajt xdd
2013. augusztus 24. 15:13
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
tök cukik, én szurkolok nekik .)
2013. augusztus 25. 00:22
|
|
K.nikivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.06. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 205406 offline
|
Aranyosak de azért az furcsa hogy george vékony alkt jesy meg duci de csini alkatú!! És ezért egy kicsit szerintem összeillenek de csak egy kicsit!! De azért tényleg eldönthetné hogy jesy vagy selena!!
2013. augusztus 26. 16:19
|
|
dóra vagyokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 193343 offline
|
az első képen George Jesy lábán áll?xd bocs nekem ez szúrt szemet. de akkor most ő vagy Selena?xd:o
2013. szeptember 02. 17:26
|
|
BelieberDirectioner7visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 317 Csatolások: 0 Azonosító: 209223 offline
|
VegasGirl
Hát, a fiúról nem tudok semmit azon kívül, ami a cikkben, illetve a kommentekben fel van tüntetve, de így külsőre aranyosnak tűnik, és totál illik Jesyhez! thumbsup.gif Én shippelném ezt a kapcsolatot.smileeee.gif
girl80: Kedvesem, mutass már egy friss képet Jesyről, amin kövér! Igen, régebben volt rajta 1-2 kiló fölösleg, de nem is azért tűnt sok embernek ducinak, hanem mert eleve erősebb csontozatú, és más alkatú. De most... te most komolyan látsz kivetnivalót az alakjában? Tényleg ennyire bevetted a média rizsáját, miszerint az egészségtelenül sovány a menő? Vagy csak ennyire eltorzult szemszögből látod a világot? Mert édes, mindkettő ugyanolyan szomorú.
Jesy példaképpé nőtte ki magát nálam a testalkatával való küzdelme és győzelme miatt. happy.gif
(Ui.:Zárójelben megjegyzem, hogy szerintem te csak álmodozol ilyen nőies megjelenésről, külsőről.)
Forrás: http://starity.hu/magazin/41796-ujra-ratalalt-a-szerelem-jesy-nelsonra/#ixzz2dkWPUMj6 Teljesen egyettértek szerintem is Jesynek nagyon nőies az alakja és egyáltalán nem duci hanem jó az alakja!
Hát, a fiúról nem tudok semmit azon kívül, ami a cikkben, illetve a kommentekben fel van tüntetve, de így külsőre aranyosnak tűnik, és totál illik Jesyhez! thumbsup.gif Én shippelném ezt a kapcsolatot.smileeee.gif
girl80: Kedvesem, mutass már egy friss képet Jesyről, amin kövér! Igen, régebben volt rajta 1-2 kiló fölösleg, de nem is azért tűnt sok embernek ducinak, hanem mert eleve erősebb csontozatú, és más alkatú. De most... te most komolyan látsz kivetnivalót az alakjában? Tényleg ennyire bevetted a média rizsáját, miszerint az egészségtelenül sovány a menő? Vagy csak ennyire eltorzult szemszögből látod a világot? Mert édes, mindkettő ugyanolyan szomorú.
Jesy példaképpé nőtte ki magát nálam a testalkatával való küzdelme és győzelme miatt. happy.gif
(Ui.:Zárójelben megjegyzem, hogy szerintem te csak álmodozol ilyen nőies megjelenésről, külsőről.)
Forrás: http://starity.hu/magazin/41796-ujra-ratalalt-a-szerelem-jesy-nelsonra/#ixzz2dkWPUMj6 Teljesen egyettértek szerintem is Jesynek nagyon nőies az alakja és egyáltalán nem duci hanem jó az alakja!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: