Új információkat derített ki a rendőrség Lady Diana haláláról
2013. augusztus 19. 08:41
Tényleg felesleges az egész, már majdnem 20 év eltelt azóta.
2013. augusztus 19. 09:14
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Sajnos ez meg történt...nem lehet vissza csinálni...sajnos
2013. augusztus 19. 09:34
|
|
gravywattsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.01.03. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 81458 offline
|
Nekem meg az a véleményem, hogy az idő a legjelentéktelenebb tényező, olyan esetben amikor egy ember becsületéről van szó... nem csak Dianaról és a szeretőjéről van szó hanem speciel a sofőrről aki az autót vezette. A mai napig azt lehet hallani a sajtóból, hogy a sofőr részeg volt amikor az autót vezette. DE. Mi van ha nem? Akkor a sofőr családja 16 évig élt (tévesen) szégyenben azért mert az egész világ elsősorban őt okolta Diana haláláért? Szerintem éppen ideje, hogy az igazság napvilágot lásson... akárhogy is történt a baleset.
Hasonló eset volt már. Miután egy repülőgép lezuhant a vizsgálóbizottság a pilótát okolta a tragédiáért... évekkel később újravizsgálták az ügyet és kiderült, hogy a pilóta az utolsó percig mindent megtett azért, hogy a gép nezuhanjon le. Végül nyílvánosan elnézést kértek a pilóta feleségétől.
Hasonló eset volt már. Miután egy repülőgép lezuhant a vizsgálóbizottság a pilótát okolta a tragédiáért... évekkel később újravizsgálták az ügyet és kiderült, hogy a pilóta az utolsó percig mindent megtett azért, hogy a gép nezuhanjon le. Végül nyílvánosan elnézést kértek a pilóta feleségétől.
2013. augusztus 19. 09:41
|
|
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3266 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline
|
Most miért kell megint elővenni 16 év után?? -.-"
2013. augusztus 19. 09:46
|
|
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline
|
gravywatts, teljesen igazad van! Én ehhez még annyit tudnék hozzátenni, hogy azért talán Harry és Vilmos hercegek is szeretnék tudni, hogy ki volt a felelős az anyjuk haláláért.. Mégis csak az anyjuk volt, szerintem egyértelmű, ha tudni akarják, ki miatt halt meg.
2013. augusztus 19. 09:56
gravywatts-al értek egyet. De így 16 év után már szinte mindegy.. Nem tudják feltámasztani Dianat.
2013. augusztus 19. 11:39
|
|
Fancsilioazélettúlszép. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.05. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 199 Azonosító: 205287 offline
|
Elnézést ha hülyeséget mondok, de ennek szerintem nincs értelme mivel nem fog feltámadni mint Jézus Krisztus.. Nincs értelme hogy újra nyomozzanak. De miért nem fogják fel hogy ők sofőr miatt haltak meg aki ivott alkoholt? Oh my god.
2013. augusztus 19. 11:59
szerintem bármikor is veszik újra elő az ügyet, már többet úgysem tudunk meg.
2013. augusztus 19. 12:20
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Ágika21 @ 2013.08.18. 21:53)
Beyla ,hogy idézzek a cikkből :
Hangsúlyozták, hogy nem indítanak újra nyomozást a Diana és Fayed ellen elkövetett gyilkosság okozója ellen.
Ezek szerint nem fogják elítélni a gyilkosát. Egyébként tehát ha nem indítanak nyomozást , "megbolygatják" Diana emlékét.
Hangsúlyozták, hogy nem indítanak újra nyomozást a Diana és Fayed ellen elkövetett gyilkosság okozója ellen.
Ezek szerint nem fogják elítélni a gyilkosát. Egyébként tehát ha nem indítanak nyomozást , "megbolygatják" Diana emlékét.
Ezt nem tudhatod, hiszen, ha olyan bizonyítékot találnak időközben, amely kételyekre adhat okot, akkor a közel jövőben indíthatnak nyomozást. Ám, mint írtam a hozzászólásomban, hogyha maga az angol hírszerzés áll e mögött, akkor nem csak, hogy nyomozást nem fognak indítani, de azt is likvidálják, aki netán fel akarja ébreszteni az alvó oroszlánt.
2013. augusztus 19. 12:58
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Szerintem ez az ügy már sosem lesz tiszta!!!
2013. augusztus 20. 14:01
Ha nem inditanak ujra nyomozast, akkor biztos, hogy nem lesz ebbol semmi... de ha megis nyomoznak majd... mar 16 eve volt :/
2013. augusztus 22. 12:33
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Úgysem fogjuk már megtudni, mi is történt pontosan, teljesen fölösleges feszegetni a témát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.

0 felhasználónak tetszik: