Dalpremier: Avicii — You Make Me
2013. augusztus 18. 16:42
Jónak jó dal , nem rossz. De Aviciitől jobbat vártam. Nem lesz tőle a kedvencem.
2013. augusztus 18. 16:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Egyedül Avicii dalait tudom meghallgatni ebben a zenei stílusban, mert ő igényes és jó zenéket csinál, és a klipjei is nagyon jók. Mint ahogy előttem már leírták jópáran, a Wake Me Up-ot nem lehet felülmúlni, de szerintem ez sem lett olyan rossz.
2013. augusztus 18. 16:48
|
|
dessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 112 Csatolások: 40 Azonosító: 171405 offline
|
Szeretem Aviciit, de ez nagyon gáz...pláne, hogy ezért váratott napokat a "játékában"...a Lay Me Down-t kellett volna választani...Adam vokálja sokkal jobb!
2013. augusztus 18. 18:44
Imádom.
Nekem sokkal jobban tetszik, mint a Wake Me Up, de az sem rossz.
2013. augusztus 18. 19:12
|
|
foxyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 134524 offline
|
Nem szeretem a DJ-ket. De Avicii-ben megfogott valami. Az ő dalai valahogy másak számomra mint amit a többi DJ csinál.
Ahogyan jó páran mondták előttem a Wake Me Up-ot nem lehet felül múlni. Mielőtt azt a dalt meghallottam nem hittem hogy újra szeretni tudnék egy ilyen stílusú dalt. (ugyanis régebben hallgattam de mára már kicsit változtak a zenei irányzataim.) De mikor meghallottam ezt gondoltam magamban: Basszus ez k*rva jó!
És hogy erről a dalról is beszéljek: Ebben a dalban is érzem azt amit Avicii többi dalában, hogy valami miatt több, sokkal jobb lett mint a többi mai DJ számok. Minden csodálatos benne. Ha új dalokat hallgatok meg azt általában úgy szoktam hogy odatekerek a refrénhez, az elejét meg se hallgatom. Ennél a dalnál ezt a "szokásomat" nem tartottam be. Nem azért mert nem akartam hanem azért mert egyszerűen nem tudtam. A legelső hang után éreztem hogy muszáj meghallgatnom. A véleményem tömören és dióhéjban annyi hogy csodálatos lett. Mint a többi.
Ahogyan jó páran mondták előttem a Wake Me Up-ot nem lehet felül múlni. Mielőtt azt a dalt meghallottam nem hittem hogy újra szeretni tudnék egy ilyen stílusú dalt. (ugyanis régebben hallgattam de mára már kicsit változtak a zenei irányzataim.) De mikor meghallottam ezt gondoltam magamban: Basszus ez k*rva jó!
És hogy erről a dalról is beszéljek: Ebben a dalban is érzem azt amit Avicii többi dalában, hogy valami miatt több, sokkal jobb lett mint a többi mai DJ számok. Minden csodálatos benne. Ha új dalokat hallgatok meg azt általában úgy szoktam hogy odatekerek a refrénhez, az elejét meg se hallgatom. Ennél a dalnál ezt a "szokásomat" nem tartottam be. Nem azért mert nem akartam hanem azért mert egyszerűen nem tudtam. A legelső hang után éreztem hogy muszáj meghallgatnom. A véleményem tömören és dióhéjban annyi hogy csodálatos lett. Mint a többi.
2013. augusztus 18. 19:50
szerintem elég gyenge dehát kinek mi, nem tudnám hosszabb ideig hallgatni, bár a sokszor említett Wake me up tól is már hányok.
2013. augusztus 19. 03:55
Wake Me Up az jobban tetszik
Viszont ez is rettentően jó
2013. augusztus 22. 00:08
Nekem nagyon tetszik,bár jobbat vártam de jó lett
2013. augusztus 26. 09:40
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
nem rossz szám
2013. augusztus 26. 17:01
|
|
zsofy12345visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.09. Hozzászólás: 354 Csatolások: 0 Azonosító: 154958 offline
|
nagyon jó szám kedvenc <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: