Chris Brown ezer órányi közmunkát kapott
2013. augusztus 18. 21:40
|
NyCoLeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 166373 offline
|
Candy én egy szóval sem mondtam ,hogy elnézem a családon belüli erőszakot.Csak úgy gondolom hogy ez a CD jár folyamatossan és már kezd egy ,,picit,, unalmassá vállni. Igen....Bántalmazott egy Nőt! Millióan bántalmaznak nőket nem ez az első eset azt hiszem és valóban elég szomorú...DE cseréljünk már lemezt.Különben sincs közünk ehhez... ez az ő magánügye...Csak is az övé! Abban meg nincs most se kedvem sem időm ,sem pedig humorom ,hogy vitatkozzunk ki a jobb kettő közül mert az elég nevetséges és gyerekes lenne. Így hát én azt mondom : CD csere . ^-*
2013. augusztus 22. 12:35
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Haha, megérdemli.
2013. augusztus 24. 01:09
|
vdavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 210252 offline
|
Télleg Brown párti vagyok ,elismerem amit alkot több korházat segít ,adományoz és a Symphonic Love -ot is saját maga tartja rendben foglalkozik az ottani gyerekekkel. Ezek a kis ügyek szerintem abszolút elnézhetőek ,mert rengeteg dologgal kell foglalkozzon koreográfia cége ,zeneszerzés,filmek stb. és hát minden normális ember kiborul egy idő után. Ami régen történt azt elb@szta,mondjuk rihanna kérte ezt megis irta twitteren(szadomazo),de NAGY hiba volt,mégis azt mondom minden ember téved olykor nagyokat,de a hibáink azért vannak hogy tanuljunk belőle. Ez az agyvérzéses dolog viszont akkora baromság. Nemfogadta el a mentők segitségét,nyilván kimerült plusz füvezett.Kimutatta volna a toxikologiai vizsgálat a vérébe persze hogy elutasitotta.De minden elismerésem,hogy olyat nyújt s világnak mint senki más az előadás módon belül értve.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: