Chris Brown ezer órányi közmunkát kapott
2013. augusztus 18. 10:41
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Én bírom a hangját ne de ezt megérdemli.
2013. augusztus 18. 10:56
Kár, hogy nem Magyarországon kell ledolgoznia az 1000 óra közmunkát, itt megtanulná, hol lakik az atyaúristen...
2013. augusztus 18. 11:21
|
|
saciésennyiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.03. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 208144 offline
|
szerintem nagyon tehetséges srác de nincs jó híre.nagyon kiakadtam amikor meghallotam h megverte Rihannát.Bjjj
2013. augusztus 18. 11:37
|
|
Gold Wolf1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.19. Hozzászólás: 677 Csatolások: 0 Azonosító: 187919 offline
|
Nycolee, egyáltalán nem ő a legjobb táncos... A ,,szerintem" szócskát nagy dolog lenne odaírni?
2013. augusztus 18. 11:56
Nehogy megszakadjon.
Ő is ember, bár a "sztársága" miatt rendesen el van szállva magától de az egy másik téma. Amerikában hány embernek kell ehhez hasonló büntetést letöltenie és mégsem foglalkozik vele a sajtó.
Amúgy meg megérdemelte ettől talán majd lenyugszik a kis agresszívka, a másik dolog hogy elvileg elütött valakit...Ha ez tényleg igaz akkor viszont börtönben a helye nemdebár? Mert szerintem mindenkire ugyanúgy vonatkozik a törvény, ez például cserbenhagyásos gázolásnak számít ami nem egy pitiáner ügy mert valakinek az életbe is kerülhet vagy került is. Csak mert híresség rá nehogy már más törvények vonatkozzanak mint egy civil emberre, agyvérzése volt jó, oké az tényleg nem játék de ha belegondolunk akkor hány 70 éves bácsika ül a börtönben lehet hogy ártatlanul.
Szóval ezzel a monológommal azt akartam kifejezni hogy attól még h valaki híresség ne kapjon különleges bánásmódot.
Ő is ember, bár a "sztársága" miatt rendesen el van szállva magától de az egy másik téma. Amerikában hány embernek kell ehhez hasonló büntetést letöltenie és mégsem foglalkozik vele a sajtó.
Amúgy meg megérdemelte ettől talán majd lenyugszik a kis agresszívka, a másik dolog hogy elvileg elütött valakit...Ha ez tényleg igaz akkor viszont börtönben a helye nemdebár? Mert szerintem mindenkire ugyanúgy vonatkozik a törvény, ez például cserbenhagyásos gázolásnak számít ami nem egy pitiáner ügy mert valakinek az életbe is kerülhet vagy került is. Csak mert híresség rá nehogy már más törvények vonatkozzanak mint egy civil emberre, agyvérzése volt jó, oké az tényleg nem játék de ha belegondolunk akkor hány 70 éves bácsika ül a börtönben lehet hogy ártatlanul.
Szóval ezzel a monológommal azt akartam kifejezni hogy attól még h valaki híresség ne kapjon különleges bánásmódot.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 18. 12:28
|
|
Fhfhvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 456 Csatolások: 0 Azonosító: 200280 offline
|
Supremacy szó szerint ki vetted a szót a számból, én nagyon eggyet értek veled.
Meg érdemelte! Csak mert híresség rá nehogy már más törvények vonatkozzanak mint egy civil emberre.
Jó tudom ,hogy agyvérzése volt mert olvastam ,jó oké ,de ha belegondolunk akkor hány ember ül most a sinten és csak azért mert megölt valami embert... oké ezzel tisztába vagyok. Vannak azért néhány ártattlan emberrek mert nem csináltak semmi rosszat ,mert az aki megölt egy embert és elfutott, oda ment egy ártattlan férfi és meg látta ,hogy mi történt..és a férfi hívtí í zsarukat és a zsaruk ő hibáztatják aki nem is csinált semmit és ezt nem lehet bizonyítani :/
Meg érdemelte! Csak mert híresség rá nehogy már más törvények vonatkozzanak mint egy civil emberre.
Jó tudom ,hogy agyvérzése volt mert olvastam ,jó oké ,de ha belegondolunk akkor hány ember ül most a sinten és csak azért mert megölt valami embert... oké ezzel tisztába vagyok. Vannak azért néhány ártattlan emberrek mert nem csináltak semmi rosszat ,mert az aki megölt egy embert és elfutott, oda ment egy ártattlan férfi és meg látta ,hogy mi történt..és a férfi hívtí í zsarukat és a zsaruk ő hibáztatják aki nem is csinált semmit és ezt nem lehet bizonyítani :/
2013. augusztus 18. 12:39
Háháháhá
Hát ezen jót nevettem
Dolgozzon csak a drága, ráfér. Hülyegyerek ... megérdemelte
Hát ezen jót nevettem
2013. augusztus 18. 13:17
|
|
ENci98új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 175348 offline
|
Hát ... azért sajnálom egy kicsikét :/ Mert mindenki követ el hibákat és igaz hogy ez nem járhat büntetés nélkül pláne az ilyen bűntettek! Én szeretem néhány zenéjét és várom az új albumát...
és szerintem egy kis pihenés jót fog neki tenni.
2013. augusztus 18. 14:00
Jó persze sajnáltam, mert agyvérzést kapott, de elgázolni, majd otthagyni valakit.. Legalább megpróbálhatta volna menteni a járókelőt, mert így is-úgy is kiderült volna, hogy ő ütötte el. Felelőtlen, megérdemli a szemétszedést.
2013. augusztus 18. 14:35
|
|
Directioner12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 275 Csatolások: 0 Azonosító: 204410 offline
|
Hmm jól megkapta !!!
2013. augusztus 18. 15:27
|
NyCoLeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 166373 offline
|
Kedves Gold Wolf!
Neked meg nagy dolog lenne ,hogyha nem kötnél bele másba? Valószínűleg nem bírtad ki !Elnézem. Én úgy gondolom ,hogy jogom van azt irni amit ÉN őszíntén gondolok. Természetesen mindenki máshogy áll ehhez a témához, engem nem zavar de téged se zavarjon, és legyél szíves engem nem kijavítani. Na és akkor most Téma Off.
2013. augusztus 18. 15:41
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Kíváncsi lennék rá, hogy dolgozik
Bár ebben az a szomorú, hogy sztár és valamennyire a bíróság enyhíti a büntetést.Tehát elgázolt valakit+ összeverte Rihannát ezért le is csukhatták volna pár évre de ő csak ezer óra közmunkát kapott.:/
Bár ebben az a szomorú, hogy sztár és valamennyire a bíróság enyhíti a büntetést.Tehát elgázolt valakit+ összeverte Rihannát ezért le is csukhatták volna pár évre de ő csak ezer óra közmunkát kapott.:/
2013. augusztus 18. 16:50
Hát ez érdekes lesz. Chris Brown a sztár aki az utak mentén vagy strandon takarít esetlegesen graffitit súrol. Jó kis sztori lesz ez a pletykalapoknak.
2013. augusztus 18. 16:57
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
NyCoLee:
Amit Rihannával művelt, az nem egy kis hiba volt, amit csak úgy el lehet felejteni. A világon nincs gusztustalanabb és szánalmasabb annál, mikor egy férfi megüt egy nőt. Fel kellett volna érte akasztani azt a szemetet.
Tényleg nem akarok senkinek sem rosszat, de egyszer kapjál akár egy kisebb pofont is attól, akibe szerelmes vagy és akiről azt hitted, szeret és védelmez, erre aljas módon elárul. Majd akkor rájössz, hogy mekkora BŰNt követett el Brown. Nem csak fizikailag, de lelkileg is tönkre lehet tenni így egy nőt, méghozzá egy életre, ezért járna neki és a hozzá hasonlóknak minimum a börtön, de inkább a villamosszék...
Nem mi vagyunk a kretének, hanem ti, akik a családon belüli erőszakot elnézik, ezért tart ott a társadalom, ahol és ezért tapasztal meg minden HARMADIK nő a világon fizikai vagy lelki erőszakot a párja által legalább egyszer élete során.
Azon meg, hogy ő lenne a legjobb rnb énekes és táncos már csak jót röhögtem. Usher is darabokra szedi mindkettőben.
Amit Rihannával művelt, az nem egy kis hiba volt, amit csak úgy el lehet felejteni. A világon nincs gusztustalanabb és szánalmasabb annál, mikor egy férfi megüt egy nőt. Fel kellett volna érte akasztani azt a szemetet.
Tényleg nem akarok senkinek sem rosszat, de egyszer kapjál akár egy kisebb pofont is attól, akibe szerelmes vagy és akiről azt hitted, szeret és védelmez, erre aljas módon elárul. Majd akkor rájössz, hogy mekkora BŰNt követett el Brown. Nem csak fizikailag, de lelkileg is tönkre lehet tenni így egy nőt, méghozzá egy életre, ezért járna neki és a hozzá hasonlóknak minimum a börtön, de inkább a villamosszék...
Nem mi vagyunk a kretének, hanem ti, akik a családon belüli erőszakot elnézik, ezért tart ott a társadalom, ahol és ezért tapasztal meg minden HARMADIK nő a világon fizikai vagy lelki erőszakot a párja által legalább egyszer élete során.
Azon meg, hogy ő lenne a legjobb rnb énekes és táncos már csak jót röhögtem. Usher is darabokra szedi mindkettőben.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.