Ítéletet hirdetett a Los Angeles-i bíróság: Chris valószínűleg az utak mentén fog takarítani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown ezer órányi közmunkát kapott
2013. augusztus 17. 19:36
2013. augusztus 17. 19:48
Nem fog belehalni, minden rajongó nyugodjon meg.
2013. augusztus 17. 20:19
haha. szarügy. Ebben a cikkben a sok jó dolog közül kiemelném az utolsó sorokat: "hogy stúdióalbuma – mely hamarosan a boltokba kerül – lesz valószínűleg az utolsó"
2013. augusztus 17. 20:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szegény! .. Sajnállom
!!!! Nyugi Chris neked az nem sok..
2013. augusztus 17. 20:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem megérdemli. :/ :/ :I
2013. augusztus 17. 20:52
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Rosszabatt is kaphatott volna...bár mivel sztár csak ennyit kap :/// szégyen egy világ..
2013. augusztus 17. 20:54
|
|
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline
|
Uram isten nem értem mért kell szídni őt !!
Igen lehet hogy hibát követett el de ez van ami megtörtént megtörtént!!! Túl lesz a közmunkán és ennyi .. ami az éneklés szüneteltetését illeti
én sajnálom ő az egyik akinek a zenéjén felnőttem.Remélem nem gondolja komolyan,bár amennyi genyó ember van nem csodálnám ha mágis..
Igen lehet hogy hibát követett el de ez van ami megtörtént megtörtént!!! Túl lesz a közmunkán és ennyi .. ami az éneklés szüneteltetését illeti
én sajnálom ő az egyik akinek a zenéjén felnőttem.Remélem nem gondolja komolyan,bár amennyi genyó ember van nem csodálnám ha mágis..
2013. augusztus 17. 21:06
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon nem csípem, de a videón látszott, hogy nem gázolta el a nőt, mindössze koccantak és a koccanás után nem lépett le, hanem kiszállt és beszélt a nővel. Azért nem ez a Chris gyerek az antikrisztus.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: