Ítéletet hirdetett a Los Angeles-i bíróság: Chris valószínűleg az utak mentén fog takarítani.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown ezer órányi közmunkát kapott
2013. augusztus 17. 19:36
2013. augusztus 17. 19:48
Nem fog belehalni, minden rajongó nyugodjon meg.
2013. augusztus 17. 20:19
haha. szarügy. Ebben a cikkben a sok jó dolog közül kiemelném az utolsó sorokat: "hogy stúdióalbuma – mely hamarosan a boltokba kerül – lesz valószínűleg az utolsó"
2013. augusztus 17. 20:28
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Szegény! .. Sajnállom
!!!! Nyugi Chris neked az nem sok..
2013. augusztus 17. 20:38
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Szerintem megérdemli. :/ :/ :I
2013. augusztus 17. 20:52
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Rosszabatt is kaphatott volna...bár mivel sztár csak ennyit kap :/// szégyen egy világ..
2013. augusztus 17. 20:54
|
|
csokiskekszúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 209152 offline
|
Uram isten nem értem mért kell szídni őt !!
Igen lehet hogy hibát követett el de ez van ami megtörtént megtörtént!!! Túl lesz a közmunkán és ennyi .. ami az éneklés szüneteltetését illeti
én sajnálom ő az egyik akinek a zenéjén felnőttem.Remélem nem gondolja komolyan,bár amennyi genyó ember van nem csodálnám ha mágis..
Igen lehet hogy hibát követett el de ez van ami megtörtént megtörtént!!! Túl lesz a közmunkán és ennyi .. ami az éneklés szüneteltetését illeti
én sajnálom ő az egyik akinek a zenéjén felnőttem.Remélem nem gondolja komolyan,bár amennyi genyó ember van nem csodálnám ha mágis..
2013. augusztus 17. 21:06
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon nem csípem, de a videón látszott, hogy nem gázolta el a nőt, mindössze koccantak és a koccanás után nem lépett le, hanem kiszállt és beszélt a nővel. Azért nem ez a Chris gyerek az antikrisztus.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: