Szakított Ariana Grande és Jai Brooks
2013. augusztus 17. 22:05
Manapság már minden egyes párt álompárnak kell nevezni?
2013. augusztus 17. 22:39
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Justin mostanában nagyon sok undorító és gyerekes dolgokat csinál így remélem nem jönnek össze.
2013. augusztus 17. 23:01
|
|
wish of happinessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 282 Csatolások: 1 Azonosító: 180419 offline
|
Egy kapcsolat a bizalomra épül fel...Jai nem tudom miért nem bízik meg benne!:/
2013. augusztus 17. 23:31
|
|
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline
|
szegény:( pedig aranyosak voltak :/ mondjuk én annak örülnék ha ariana össze jön nathan sykes-sal
de modnjuk ez azért még korai lenne..na de az a lányeg kitartást ariana!<3
2013. augusztus 18. 07:25
Aww, sajnálom őket. Annyira aranyosak voltak együtt. Ariana is tiszta kawaii volt, alapból édes lány. Jai pedig szintén kawaii ahj asdfghjkl miÉRT keLLEtT SZAKítaNIuk ?????? Nem értem hELp
2013. augusztus 18. 09:23
|
|
livi6467111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 192136 offline
|
Olyan cukik voltak , miért kellett szakítaniuk ??
Na remélem nem Bieber lesz a következő.
Na remélem nem Bieber lesz a következő.
2013. augusztus 18. 10:19
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
pedig aranyosak voltak:) :|
2013. augusztus 18. 10:23
Idézet (PinkBarbie @ 2013.08.17. 16:42)
Tényleg nem egy éve voltak együtt, mert újévkor találkoztak először személyesen. Szóval december 31-én kezdtek el járni. Nyáron még csak levelezgettek, de az nem számít járásnak
Vagy igen?
Én úgy tudom, hogy november óta voltak együtt. Lehet, hogy rosszul tudom.
2013. augusztus 18. 10:28
Idézet (PinkBarbie @ 2013.08.17. 19:27)
Húú már jó sokat kommentelek a cikk alá...de most Jai meg benne van Ariana-nak az új klipjében, ugye? :S Rossz lesz majd visszanézni. De az is lehet, hogy kivágják azokat a jeleneteket.
Szerintem is ki lesznek vágva azok a jelenetek.
2013. augusztus 18. 10:41
Az jön le a cikkből és a rengeteg szakításból - illetve azok miértjéből - hogy Jai már-már betegesen féltékeny volt. Ez így pedig tényleg nem egészséges. Sajnálom, hogy szétmentek, és még jobban sajnálom Arit, tudom, min megy most keresztül.
Bieber addig jó, amíg csak barátja Arinak. Ha megpróbál összejönni vele, én magam fogom Biebert elvinni a világ legtávolabbi, legismeretlenebb zugába és elzárni örökre...
Bieber addig jó, amíg csak barátja Arinak. Ha megpróbál összejönni vele, én magam fogom Biebert elvinni a világ legtávolabbi, legismeretlenebb zugába és elzárni örökre...
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: