Két Paranormal Activity-film érkezik 2014-ben
2013. augusztus 18. 09:48
|
|
directioner29visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 494 Csatolások: 37 Azonosító: 203396 offline
|
Hmmm, nem hiszem, hogy meg fogom nézni, az előzőket sem láttam...nem szeretem a horrorokat :/
2013. augusztus 18. 14:09
nekem annyira tetszett az első hogy utána rögtön megnéztem mind a hármat
szünetet se tartottam
már nagyon várom
2013. augusztus 18. 14:15
|
|
gyurmiiiii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.16. Hozzászólás: 503 Csatolások: 97 Azonosító: 149380 offline
|
Igazság szerint, tőlem a legmesszebb a horror műfaja áll. Soha nem volt a szívem csücske az ilyen stílusú film, mert elég nagy a képzelő erőm...
De persze láttam már horrorokat, és a Paranormal Activity-nek is láttam az első két részét, de meg kell mondjam sokkal rosszabbra számítottam, vissza gondolva, nem is annyira para. Az tény, hogy emlékszem kispárnával az arcom előtt vártam az ijesztő részek végét, de talán ha három olyan kis részecske volt a filmek során amiért megérte megnéznem.
De persze láttam már horrorokat, és a Paranormal Activity-nek is láttam az első két részét, de meg kell mondjam sokkal rosszabbra számítottam, vissza gondolva, nem is annyira para. Az tény, hogy emlékszem kispárnával az arcom előtt vártam az ijesztő részek végét, de talán ha három olyan kis részecske volt a filmek során amiért megérte megnéznem.
2013. augusztus 18. 16:49
|
|
thomasjoinerúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.28. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 207530 offline
|
Tulságosan nem érdekell a horror,ha csak nem klaszikus.Ha alkalmam nyilikrá megnézem,aztán eldöntöm a kevés jó horrorhoz tartozik,vagy a sok szarhoz?
2013. augusztus 22. 19:48
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Fűrészt játszunk? hány része lesz már ennek is?? mind1 végül is engem nem érint a dolog XD
2013. augusztus 27. 19:44
Úr Isten de imádom ezt a filmet. Minden részét már több mint 4-szer láttam annyira tetszik. Már nagyon kíváncsi vagyok milyen lessz a folytatás.
2013. augusztus 28. 12:37
|
|
barbie girl33új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.01. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 207888 offline
|
Én sosem voltam oda a horrorokért egyet sem bírénk ki végignézni az idegzetem kevés hozzá és nem tudnám feldolgozni a látottakat de nem tudom miért
:/
2013. december 08. 08:46
|
|
Annie Horvathvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.11.17. Hozzászólás: 125 Csatolások: 0 Azonosító: 215430 offline
|
Meg kell nézzem, csak az a kérdés, hogy kit rángassak el moziba. Az előző részeket is mind láttam, és imádtam. <3
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: