Ritka gyenge klipp lett, ez a green boxban forgatott felvételek egyáltalán nem tetszenek, olcsóság csak úgy sugárzik a vidiből! Az egyetlen ötletes jelenet a végén a székben a koponyás fazon rárakja a koronát, ami megegyezne a borítóval, bár azóta azt is kicserélték, ha jól tudom.
Ja és dobverőt mindenki tudja így pörgetni vagy forgatni ehhez nagy tudomány nem kell! A srác dobolásban még fényévezredekre van a hatalmas Jimmytól!
Megjelent az Avenged Sevenfold új klipje
2013. augusztus 17. 23:33
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
2013. augusztus 18. 01:01
Tetszeni tetszik, de nem ez lett a legjobb klipjük. Amikor a bandát mutatják, a helyszín tök üres... De a többi részével nincs bajom.
A végén mikor hátulról mutatják őket az olyan Afterlife-os.
Mattnek meg olyan szívesen nekirohannék nullásgéppel
Mattnek meg olyan szívesen nekirohannék nullásgéppel
2013. augusztus 18. 16:32
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Marha jó klip lett, nagyon passzol a dalhoz! A dalról nem is beszélve, még mindig megunhatatlan!
Bár Shadows hosszú haját még mindig nem tudom megszokni, nem mondom, hogy nem tetszik..csak fura.
2013. szeptember 05. 12:42
|
|
Avenger6661új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.30. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 202811 offline
|
a zenét imádom, de a klipp is csodás lett<3
2013. november 23. 13:02
|
|
Beth Rose Darknessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 118 Csatolások: 153 Azonosító: 171910 offline
|
Hihetetlen jó a zene is, s a klip is.
Az Avenged megmutatta, ohgy lehet folytatni úgy, hogy közben emeled a szintet.
2014. április 21. 15:09
|
|
BladeHunter10új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 40 Csatolások: 30 Azonosító: 209476 offline
|
Mikor még csak Single-ként jött ki Júliusban azonnal leszedtem és azt hallgattam akár naponta 20x egyszerűen beleborzongtam és felállt a hátamon a szőr a kezdetekben, de persze az idő múlásával és a kb. szó szerinti "agyonhallgatással" mára már ez a hatás elenyészett ettől függetlenül még mindíg tetszik és az egyik legjobb számnak tartom az albumról!
Megjegyzés: Kezdetben nem jött be az album a szokatlan lágy Rock stílus miatt, bele lehet szokni, de nyugadtan visszatérhetnek a "Nightmare" stílusú dalokhoz!
Köszönöm a figyelmet.
Megjegyzés: Kezdetben nem jött be az album a szokatlan lágy Rock stílus miatt, bele lehet szokni, de nyugadtan visszatérhetnek a "Nightmare" stílusú dalokhoz!
Köszönöm a figyelmet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: