Vampire Academy: Blood Sisters — első előzetes
2013. augusztus 17. 19:05
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Szeretem a vámpír filmeket, de nem lehet elszakadni a gimis, tini-szerelmes száltól?
2013. augusztus 17. 20:45
|
|
AngieLively |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 905 Csatolások: 22 Azonosító: 166586 offline
|
Nem unják még ezt a vámpír témát? Már semmi újat nem tudnak mutatni...
2013. augusztus 18. 01:44
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Hát itt semmi de semmi se derül ki, én úgy érzem. Én olvastam a könyvet és inkább azt olvassátok el, mint a filmet meg nézni. Érthetőbb. Igaz, már két éve, hogy olvastam, de még mindig jól emlékszek rá.
2013. augusztus 18. 12:27
A könyveket imádtam, előkelő helyen áll a könyvespolcomon is, de ez az előzetes nem győzött meg. Gyatra!
2013. augusztus 22. 15:59
|
|
xXBornToMusicXxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.19. Hozzászólás: 70 Csatolások: 0 Azonosító: 206560 offline
|
Imádtam a könyveket, a filmet is tuti megnézem majd,de az előzetes alapján nem olyan amilyennek vártam...
2013. augusztus 29. 16:00
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Ez is olyan lesz, mint a Vámpírnaplók. Semelyikről sem tudok semmit, de a TVD-t nézi az egyik nővérem, és az valami borzasztó, kb. ugyan olyan a kettő sorozat.
2013. szeptember 04. 21:19
|
|
MegaBibuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.06. Hozzászólás: 294 Csatolások: 0 Azonosító: 182644 offline
|
Erre kíváncsi vagyok,mert az Alkonyatot annyira elszúrták -.-" Remélem ezt nem
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: