Szeptemberben jön a magyar X-Faktor negyedik évada
2013. augusztus 17. 18:42
|
|
cselbiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.10. Hozzászólás: 197 Csatolások: 0 Azonosító: 201743 offline
|
Elöttem válasszoló... igen ( Claudiia1997 ) Nem azérrt mert csúfolódok , hanem mert butaság. Komolyan én szombaton nem a hamis emberek hangját akarom hallgatni. persze van egy két jó, de nem éri meg a többi rosszat végighallgatni miatta. Tavaj néztem, mert akkor még jók voltak a zsűrik. most már nem jók , úgyhogy nem kínzom magam.
2013. augusztus 17. 18:46
|
|
Krisztii2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.13. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 209115 offline
|
úúú, én már nagyon várom, minden éven nézem:D Tóth Gabit nagyon bírom, kedves, jófej egyéniség:) kár, hogy nem a régiek vannak, de így is jó lesz*-*
2013. augusztus 17. 18:50
|
|
klaudia0320visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 435 Csatolások: 0 Azonosító: 191197 offline
|
Én eddig is néztem és ezt is nagyon várom már!
2013. augusztus 17. 18:51
kiváncsi vagyok rá ,hogy az új mentorokkal és műsorvezetőkkel milyen lesz ez az évad!
már nagyon várom!
2013. augusztus 17. 18:53
|
DylanSmith |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.01. Hozzászólás: 768 Csatolások: 0 Azonosító: 202974 offline
|
Mi a fenének, már megint?! Unalmas már, arról meg nem is beszélve, hogy a csapból is csak az fog folyni. Kitermeli a "nagy sztárokat" hogy egy év múlva eltűnjenek a süllyesztőbe......
2013. augusztus 17. 19:43
Én is kezdem megunni.Úgy is csak azok kerülnek be az élő show-ba,ha fizetnek nekik.Meg nem is értem mit keres a mentorok közt Alfölfi Róbert,tudtommal azok szoktak mentorok lenni,akik értenek a zenéhez.Ez a legkevesebb.Nagyon kár,hogy nem a régi mentorok vannak.Ezek az újak nem szimpatikusak,pláne nem Tóth Gabi
De azért az elejét megnézem,bírom benne a sok bolondot
2013. augusztus 17. 20:24
Lassan több a kiscsillag, xfaktor, megasztár meg tökömtudja mint átlagember. Nevetséges, szerintem már nem is lesz olyan ember, aki felérne Rúzsa Magdihoz, vagy Caramel-hez,amúgy az Xtraktorban mindig a tévé előtt ülő pocakot eresztő nők szavazzák győztessé, a szerintük helyes pasikat, hmm. Hol is van a Vastag gyerek? Megasztárosok kajak jobban, csak nincsenek mindenhol futtatva.
2013. augusztus 17. 20:51
Nem értem, hogy ezeket a baromságokat miért kell ennyire elhúzni. Ennyi tehetség nincs is Magyarországon. Gondolom, a hazai adóknak jól jön az SMS-elből befolyó pénz, és a nézettségi rekordok. Már a tavalyit sem néztem. Az X-faktor csak egy semmilyen kis szánalom. Bocsánat, attól, aki szereti.
2013. augusztus 17. 21:03
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Ennél sz**abb zsűrit még soha nem láttam.Geszti egy nagyképű,öntelt majom.Hogy pont őt tudták meghagyni a régiek közül.Inkább hagyták volna meg Ferót vagy Malekot.Szikora egy vicc.Tóth Gabit,mint énekesnőt szeretem,de egyáltalán nem mentornak való.Alföldivel nincs különösebb bajom,de nincs ott sok keresnivalója.Malek Mikinek mégcsak a közelébe sincs egyik se.Geszti,Tóth Gabi,Alföldi meg Szikora sehol sincsenek hozzá képest.De remélem most legalább olyasvalaki fog nyerni,aki tényleg megérdemli,negy egy ilyen önsajnáltató Olá' Gergő féle.
2013. augusztus 17. 22:39
Akkor megint olyan műsorvezetők lesznek akik teszik az agyukat és elveszik az időt a "versenyből" mert fele annyi ideig sem tartana az X-factor játékideje ha nem lennének ilyen házigazdák. A mentorok...jó vicc. Szikora Robi, nagyon remélem hogy nem gondolták komolyan, abba a paliba nem szorult túl sok X. Tóth Gabi meg ha jól emlékszem Megasztáros volt, akkor mégis mi a frászt keres az RTL-nél? Talán Alföldi az egyetlen zsűrinek nevezhető tag.
Nagyon remélem hogy most nem vmi nyálgép fog nyerni, meg annak is örülnék ha az ilyen Király L Norbik még a középdöntőig sem jutnának el, mert az egy kész vicc volt hogy olyan is bejutott a nemtom hanyadik döntőbe aki elordított egy számot...innen is látszik hogy a magyar tehetségkutatóknak mennyire nincs színvonala.
Nagyon remélem hogy most nem vmi nyálgép fog nyerni, meg annak is örülnék ha az ilyen Király L Norbik még a középdöntőig sem jutnának el, mert az egy kész vicc volt hogy olyan is bejutott a nemtom hanyadik döntőbe aki elordított egy számot...innen is látszik hogy a magyar tehetségkutatóknak mennyire nincs színvonala.
2013. augusztus 17. 23:06
Hurrá... remélem az idén legalább értelmes felhozatal lesz, mert nekem eddig mindhárom győztes szimpatikus, és emelem előttük a kalapom, mert nagyon tehetségesek, viszont a 12be rajtuk kívül olyanok is bejutottak, akiket be se engedtem volna az ajtón...
2013. augusztus 18. 10:40
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Idézet (léni005 @ 2013.08.18. 10:25)
vecaenikő_fan te mit képzelsz magadról?? ta mindenkiben csak a hibét látod!! ja és nagyon várom!!
Ez egy szabad fórum édesem.Ahol bárki leírhatja a véleményét,és ehhez nekem is jogom van.Ha nem tetszik nem kell idejönni.Ja,és én csak az igazságot írtam.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: