Szeptemberben jön a magyar X-Faktor negyedik évada
2013. augusztus 17. 12:24
Hát régen szerettem, de az új mentorok.. Hááát.. Nem a legjobbak.. Ráadásul a két műsorvezető: Istenes Bencét én, a Lilut meg anyukám utálja. Jó kis évad lesz, pláne hogy a legtöbb jelentkező szánalmas reflektorfényre éhes lúzer lesz. (Oké, pepitában lovely dumája, de akkor is le akartam írni a gondolataimat)
2013. augusztus 17. 12:38
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
húúú de várom, ha a családom nem nézné akkor nem is érdekelne, de tudom h odáig vannak érte és minden évben el kell viselnem ezt a szenny műsort, már nagyon elegem van belőle. Hogyan győzhetném meg őket h ne nézzék?
2013. augusztus 17. 12:45
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Az Alföldit nézni fogom, de a többit tekerem. Még egy faktort se néztem végig, valahol a közepén elfogy az érdeklődésem. A Csobot Adél féle Call me baby alatt mikrofonnal elmaszatolt rúzst viszont érdemes volt megnézni.
A dal végén lazán kérdezgették, ahelyett, hogy azt mondták volna, hogy hé, maszatos a szád, töröld meg, alig másfél millió ember nézi csupán az égésed!
2013. augusztus 17. 12:52
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
A Tóth, Istenes, Lilu egy kalap szart nem érnek, sikerült a reteknek a béka seggétől is fényévekre leadni a színvonalat ezzel a lúzer válogatottal! Csak gratulálni lehet nekik!
Az a Ben gyerek meg azt hiszi magáról, hogy valaki kurvajó csávó és milyen poéngyáros! Nagyon el van tévedve a ripacs!
Az a Ben gyerek meg azt hiszi magáról, hogy valaki kurvajó csávó és milyen poéngyáros! Nagyon el van tévedve a ripacs!
2013. augusztus 17. 13:11
A mentorok és műsorvezetők változtak... ez már nem lesz olyan jó!
2013. augusztus 17. 13:33
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Azért én Ördög Nórit meghagytam volna...
2013. augusztus 17. 13:35
|
|
Gesztenye2visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.23. Hozzászólás: 424 Csatolások: 0 Azonosító: 206949 offline
|
ne már!!?? Nem unják még???
Úgyis csak a beválogatókat fogom megnézni, mert ott még vannak, hülyék és azon lehet nevetni!
Úgyis csak a beválogatókat fogom megnézni, mert ott még vannak, hülyék és azon lehet nevetni!
2013. augusztus 17. 13:50
Tuti, hogy fogom nézni
De mondjuk az kár, hogy már nem a Nóri lesz a műsorvezető...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: