Szeptemberben jön a magyar X-Faktor negyedik évada
2013. augusztus 17. 10:37
|
|
Toxicpeligroso™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 5538 Azonosító: 150146 offline
|
Úristen! Már megint mivel akarnak minket hülyíteni?! Én biztos, hogy nem fogom nézni és még a szüleimnek is megtiltom, hogy nézzék ezt a borzadályt!
1 felhasználónak tetszik:
LittleNerd
2013. augusztus 17. 10:42
|
|
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline
|
Istenem, mi a fenéért indítanak még 1 évadot?! Megint pasi fog nyerni és megint meg lesz buherálva az egész mint minden tehetségkutató Magyarországon. Ez is csak a mi országunkra jellemzőé. Szánalom... Ezt azzal is lehet bizonyítani hogy külföldön nyert az a magyar csapat! Nade midnegy is...
2013. augusztus 17. 10:42
Végülis várom, de nem akarom annyira nézni, ha mindenkit lecserélnek benne...
2013. augusztus 17. 10:43
Már annyira elegem van ezekből az idióta tehetségkutatókból. Hányingerem van már tőlük. Oké , az első két adás elment , de könyörgöm ! Hagyjanak már minket békén a megcsinált sztárocskákkal. Talán az első élő sót megnézem , és slussz .
2013. augusztus 17. 10:49
|
|
JancsóKittiAlexaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.14. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 209206 offline
|
Csak az eleje jó, amikor még lehet rajta röhögni.. XD
2013. augusztus 17. 10:53
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Már megint??!!Minek??! Tök szar nem mááááár!!!!
2013. augusztus 17. 11:04
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Na megint kezdődik a cirkusz.Minek ennyire nyomatni ezeket a műsorokat? Igazán kitalálhatnának már végre valami mást.Az X-faktort is legalább egy évre pihentetni kellene.A zsűri és a műsorvezetők pedig katasztrófa.Mindenesetre a bulvár örülhet,megint lesz miről írniuk.
A zsűri csak szerepet játszik.Minden zsűritagnak van egy szerepe.Azt kell csinálniuk,amit mondanak nekik.Ez minden ilyen jellegű műsorban így van/volt/ és lesz.Nem arról van szó,hogy kevesek,de szerinted az ha mindig mindenben egyet értenének és nem lenne veszekedés,akkor érdekes lenne? Ez a "sóbiznisz".Akár tetszik,akár nem ez egy show-műsor,és a zsűri is a show része.Azt pedig gondolom már felesleges írnom,hogy előre megírt forgatókönyv az egész.Valószínű már az is el van döntve,hogy ki nyeri.
Idézet (Chelsy @ 2013.08.17. 09:33)
Ez is mi, h szerepeket kell betölteniük? Miért nem önmagukat adják? Talán túl kevesek? Szép, mondhatom...
A zsűri csak szerepet játszik.Minden zsűritagnak van egy szerepe.Azt kell csinálniuk,amit mondanak nekik.Ez minden ilyen jellegű műsorban így van/volt/ és lesz.Nem arról van szó,hogy kevesek,de szerinted az ha mindig mindenben egyet értenének és nem lenne veszekedés,akkor érdekes lenne? Ez a "sóbiznisz".Akár tetszik,akár nem ez egy show-műsor,és a zsűri is a show része.Azt pedig gondolom már felesleges írnom,hogy előre megírt forgatókönyv az egész.Valószínű már az is el van döntve,hogy ki nyeri.
2013. augusztus 17. 11:11
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Én nézni fogom.
2013. augusztus 17. 11:12
Én nem fogom nézni,a zsűri miatt, a műsorvezetők miatt és azért is már unalmas, Tóth Gabit és Alföldit utálom Bencétől meg hányingerem van.
2013. augusztus 17. 11:44
Hál isten még egy ok h kevesebbet lessem a retekklubbot.
2013. augusztus 17. 11:55
|
|
melody1Dfanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 246 Csatolások: 0 Azonosító: 175978 offline
|
Kíváncsi vagyok az új mentorokra. Hátha lesz most valami jó versenyző is...
2013. augusztus 17. 12:11
A mentorok miatt megnézem a válogatást, de ez a Bence nekem olyan unszimpatikus. Már csak a képe is... ><
2013. augusztus 17. 12:13
|
|
Esztóka122 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.02. Hozzászólás: 513 Csatolások: 34 Azonosító: 208023 offline
|
Kíváncsi vagyok az új mentorokra, de szerintem a régiek jobban fognak hiányozni, főleg Feró beszólásai!
2013. augusztus 17. 12:16
|
|
lovelyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 202156 offline
|
Miért kell ez!!!
A mentoroktól hányingerem van, a műsorvezetők miatt egy nagy bohóckodás lesz az egész. A versenyzők meg úgy sem fogják semmire sem vinni, még az sem aki megnyeri.
Lehet, hogy 1-2 embernek jó hangja lesz, de színvonalon alúli lesz úgyis az egész.
Olyan karriert meg nem fog senki sem befutni mint a One direction, a Little mix és még sorolhatnám.
Én ezt gondolom, de nyugodtan cáfoljatok meg.
A mentoroktól hányingerem van, a műsorvezetők miatt egy nagy bohóckodás lesz az egész. A versenyzők meg úgy sem fogják semmire sem vinni, még az sem aki megnyeri.
Lehet, hogy 1-2 embernek jó hangja lesz, de színvonalon alúli lesz úgyis az egész.
Olyan karriert meg nem fog senki sem befutni mint a One direction, a Little mix és még sorolhatnám.
Én ezt gondolom, de nyugodtan cáfoljatok meg.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.