T.Petra1999:
Bieber SOHA nem lesz az új MJ, mivel Michael egy hihetetlenül tehetséges, egyedi, kreatív legenda, míg bieber egy tehetségtelen, tucat divatsztár.
Hidd el, hogy MJ soha nem duettezett volna ezzel tinisuna előadóval, mert ő csak igazi tehetségekhez adta a nevét.
Az, hogy bieber olyan híres lenne, mint Michael, az igaz, hiszen mindenki ismeri az egész világon, de ne keverjük össze a hírnevet és a népszerűséget. MJ-t az emberek 80%-a szerette és elismerte, Bieber tinipunci rajongói pedig még a 10%-ot sem teszik ki. A másik 90% ki nem állja ezt a gyereket.
Justin Bieber Michael Jacksonnal duettezik
2013. augusztus 17. 14:27
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 17. 14:53
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
Candy_attack
Szerintem MJ-nek több rajongója van a 80% nál!!
Szerintem MJ-nek több rajongója van a 80% nál!!
2013. augusztus 17. 15:01
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
T.Petra1999
"És ha Bieber lesz az új MJ???"
Mi van???? Mi az ,hogy az új MJ??? T.Petra1999 tudod ki az a Michael Jackson? Igen lehet ,hogy duettezne Jb-vel...HA JB olyan maradt volna mint régen. Régen a zenéjét nem szerettem de, aranyos volt...és most?...most egy kis drogos!
Michael-nek hatalmas szíve volt...
Ha még élne akkor csak azért csinálna egy duettet JB-vel mert ez JB álma. Bár nem hiszem ,hogy csinálna. :/
"És ha Bieber lesz az új MJ???"
Mi van???? Mi az ,hogy az új MJ??? T.Petra1999 tudod ki az a Michael Jackson? Igen lehet ,hogy duettezne Jb-vel...HA JB olyan maradt volna mint régen. Régen a zenéjét nem szerettem de, aranyos volt...és most?...most egy kis drogos!
Michael-nek hatalmas szíve volt...
Ha még élne akkor csak azért csinálna egy duettet JB-vel mert ez JB álma. Bár nem hiszem ,hogy csinálna. :/
2013. augusztus 17. 15:05
|
|
BlackAngel.x.100 |
|
AnyyBeebs
DE EZ NEM JUSTIN BIEBER SZÁMA! HANEM MICHAEL JACKSONÉ! A belieberek bele sem gondolnak ,hogy Michael mit szólna ahhoz ,hogy egy dalát ELadták...ennek ?
DE EZ NEM JUSTIN BIEBER SZÁMA! HANEM MICHAEL JACKSONÉ! A belieberek bele sem gondolnak ,hogy Michael mit szólna ahhoz ,hogy egy dalát ELadták...ennek ?
2013. augusztus 17. 15:10
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Örülök,hogy Justinnak teljesült az álma,ha nem is úgy,ahogy azt tervezte.
<3
Nagyon jól megcsinálták ezt a "duettet". Szerintem illik egymáshoz a hangjuk. Imádom (L)
Nem kell Justint leszólni...igazából nem is értem,hogy miért szólják le azért,mert "teljesült" egy nagy álma.
Michael nagyon nagy sztár és nagyon tehetséges volt,Justin és lehetne az új MJ,tehetsége megvan hozzá,csak nem biztos,hogy ezt a környezeti tényezők miatt eléri,de ha ez az álma,biztos mindent megtesz érte. Céltudatos,bátor..annyira IMÁDOOM <3
*-*
Candy_attack: honnan tudod,hogy MJ nem duettezett volna Justinnal (miközben hasonló a stílusuk)??? És nem 10% rajongója van,hanem sokan vagyunk Belieber-ek,vagy csak akik hallgatják a számait!! Sokan nem szeretik,amit igazából nem értek,hogy lehet egy olyat utálni,akit nem ismer személyesen.
/De most tényleg mi az oka,hogy leb***zzák meg leszólják?! Nem értem...
/
És egyetértek BlackAngel.x.100-zal,hogy Michaelnek több rajongója volt/van 80%-nál.
Én is elismerem őt,Justint pedig imádom. Aki ismeri JB-t (legalább utánaolvasott mielőtt leszóla),az tudja,hogy min ment keresztül,hogy sztár legyen,tehát 16 évesen bekerült a NAGY-ok közé (célzok az MSG-re). <3
Nagyon jól megcsinálták ezt a "duettet". Szerintem illik egymáshoz a hangjuk. Imádom (L)
Nem kell Justint leszólni...igazából nem is értem,hogy miért szólják le azért,mert "teljesült" egy nagy álma.
Michael nagyon nagy sztár és nagyon tehetséges volt,Justin és lehetne az új MJ,tehetsége megvan hozzá,csak nem biztos,hogy ezt a környezeti tényezők miatt eléri,de ha ez az álma,biztos mindent megtesz érte. Céltudatos,bátor..annyira IMÁDOOM <3
Candy_attack: honnan tudod,hogy MJ nem duettezett volna Justinnal (miközben hasonló a stílusuk)??? És nem 10% rajongója van,hanem sokan vagyunk Belieber-ek,vagy csak akik hallgatják a számait!! Sokan nem szeretik,amit igazából nem értek,hogy lehet egy olyat utálni,akit nem ismer személyesen.
És egyetértek BlackAngel.x.100-zal,hogy Michaelnek több rajongója volt/van 80%-nál.
Én is elismerem őt,Justint pedig imádom. Aki ismeri JB-t (legalább utánaolvasott mielőtt leszóla),az tudja,hogy min ment keresztül,hogy sztár legyen,tehát 16 évesen bekerült a NAGY-ok közé (célzok az MSG-re). <3
2013. augusztus 17. 15:15
|
|
Meliikeevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.22. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 204211 offline
|
Nem tudhatjuk,hogy MJ duettezett volna Justinnal,de megvan rá az esélye. Neki ez volt az álma,megvette,ezért nem kell leszólni! Ha meghallgatnátok,nem biztos,hogy csak rosszat mondanátok róla
Amúgy meg miért olvasssák el JB híreit,akik utálják??? Bármit csinál,leszólják...akkor is,ha jót tesz. Szánalmas..:-/
2013. augusztus 17. 15:24
Szerintem Justinnal a popkirály nem akarna duettezni.Örülök,hogy rajongott érte,volt ízlése,meg hogy teljesült az álma,de szerintem MJ szégyenkezne,ha JB-hez hasonlítanák.Méghogy új MJ?Ezen röhögök.Michael szintjére még egy tehetségnek is nehéz jutni,nem hogy Justinnak,aki sztem elég átlagos.
2013. augusztus 17. 15:38
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
Igen, Michael soha nem adta volna a nevét ehhez a szutyokhoz.
Nem értem minek kellett tönkre tenni MJ dalát ennek a senkiházinak. Teljesült az álma? Ez volt neki az álma, hogy bepiszkítsa Jackson dalát? bíberke soha nem lesz az új Michael Jackson, még a nyomába se érhetne.
Nem értem minek kellett tönkre tenni MJ dalát ennek a senkiházinak. Teljesült az álma? Ez volt neki az álma, hogy bepiszkítsa Jackson dalát? bíberke soha nem lesz az új Michael Jackson, még a nyomába se érhetne.
2013. augusztus 17. 16:45
Justin-rajongók: Bocsánat előre is, de Justin, sőt, valószínű soha senki sem fogja még megközelíteni sem azt amit Michael Jackson elért! Szerintem Justin pont azért lett ilyen balhés mert túl fiatalon került a nagyok közé! Elnézést, én elismerem, tényleg van Justin-ban tehetség, de én az igazat írtam, és elnézést hogy belegázoltam a Belieber-ek túl elfogult lelki világába! Justin sosem lesz az új Michael Jackson, még hasonló sem! Úgy ahogy senki más sem lesz az. És ez a színtiszta igazság a rózsaszín ködös bandának...
Ezer bocs ha az elfogultságotok és rajongásotok miatt ezt nem látjátok és a józan gondolkodás is távol van tőletek!
Ezer bocs ha az elfogultságotok és rajongásotok miatt ezt nem látjátok és a józan gondolkodás is távol van tőletek!
2013. augusztus 17. 18:31
|
|
cintia2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 537 Csatolások: 55 Azonosító: 191157 offline
|
Nekem nagyon bejön ez a szám
Sokan mondjátok hogy Justin soha nem fogja megközelíteni Michael Jacson-t
pf már rég lehagyta! Justin Michael utódja és belőle is olyan legenda fog válni mint belőle. sőt még nagyobb is! Justin legalább nem gyerekekkel élvezkedik mint Michael Jackson tette! Justin nagy jó példakép
és ő is elért már annyit mint az a szerencsétlen Jackson!
2013. augusztus 17. 18:32
|
|
panniBelieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.18. Hozzászólás: 99 Csatolások: 0 Azonosító: 203978 offline
|
amúgy ha utánna néztek MJ-hez nagyon közel állt a menedzsere és egy Justin koncert után odament Justinhoz..és ezt mondta "Tudod én nagyon közel álltam Michael-höz és büszke lenne rád.."
Ugyhogy ennyit erről..a szám egyépként meg rohadt jó
Ugyhogy ennyit erről..a szám egyépként meg rohadt jó
2013. augusztus 17. 18:39
LEHAGYTA?
MJ soha nem köpött le senkit, mindig tisztelettudóan viselkedett, és nem azért, mert ezt írták elő neki, hanem MERT ILYEN EMBER VOLT!
Hol ér fel ez a művészeti cserépedény a pop királyához? SEHOL! Azt se tudjátok már, mit beszéltek.
MJ soha nem köpött le senkit, mindig tisztelettudóan viselkedett, és nem azért, mert ezt írták elő neki, hanem MERT ILYEN EMBER VOLT!
Hol ér fel ez a művészeti cserépedény a pop királyához? SEHOL! Azt se tudjátok már, mit beszéltek.
Idézet (cintia2000 @ 2013.08.17. 18:31)
Nekem nagyon bejön ez a szám
Sokan mondjátok hogy Justin soha nem fogja megközelíteni Michael Jacson-t
pf már rég lehagyta! Justin Michael utódja és belőle is olyan legenda fog válni mint belőle. sőt még nagyobb is! Justin legalább nem gyerekekkel élvezkedik mint Michael Jackson tette! Justin nagy jó példakép
és ő is elért már annyit mint az a szerencsétlen Jackson!
2013. augusztus 17. 18:55
|
|
feketelucifer0726visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 212 Csatolások: 0 Azonosító: 187843 offline
|
szentem jó szám lett belőle
2013. augusztus 17. 21:08
|
|
AnyyBeebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.30. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 207731 offline
|
BlackAngel.x.100 tudd hogy tudom hogy ez nem Justin száma de had irjam le már úgy ahogy én akarom, nem kell minden egyes szavamba belekötni, inkább menny vissza az oviba és ott írd le az idegesitő véleményedet mert nem vagyok rá kiváncsi! ennyi:/
2013. augusztus 17. 21:20
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Ami igaz az igaz...tényleg lehagyta. De Justin-nak már könnyebb volt, mert a mai modern világban a neten zajlik minden és így hirtelen sokan megismerték. De azért azt se kell elfelejteni, hogy Justin-nak, 16 évesen megvolt a telt házas koncert a Madison Square Gardenben!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.