Starity

Justin Bieber Michael Jacksonnal duettezik

13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 17. 00:14 #121
Zorkaaa
Zorkaaa
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 29
Csatolások: 0
Azonosító: 188731
de parasztok vagytok ...szerintem Michael igen is büszke lenne Justinra és ki is állna mellette amúgy meg azt mondják hogy Justin lesz a következő Michael Jackson és most ugathatok de legtöbbünk tudja hogy igazam van
2013. augusztus 17. 00:37 #122
justin imádás
justin imádás
új tag
Hozzászólás: 22
Azonosító: 208060
Nem tudom miért vagytok ennyire elutasitoak?! Attol mert TE nem szereted justint az nem azt jelenti h MJ nem lenne büszke rá :') attol mert te a 80-as évek zenéit szereted vagy lady gagát vagy akárkit az nem azt jelenti h justinnak rossz hangja van te nem szereted és kész...jo mindenhol vannak negatív komentek de tudjátok miszol belőletek??? A féltékenység....és irhatjátok azt h erre a buzira haha... mert szerintem ti is örülnétek ha selena lenne a barátnőtők vagy csak haver vagy milliomosok lennétek meg ha több milliárd ember talizna veletek...wink.gif (kicsit eltértem a témátol de ki jött smileeee.gif ) szóval ne erre mondjátok h hova fajul ez a világ stb stb...én nem erre mondanám h "hova fajul ez a világ" hanem arra h sok 13 éves mitcsinál wink.gif))
2013. augusztus 17. 01:38 #123
JessxL0L
JessxL0L
visszatérő vendég

StátuszThe Devil came to take me to Hell but I'm already there.
Hozzászólás: 420
Csatolások: 114
Azonosító: 135665
Nem mondom, hogy sz*r. De nem is a legjobb. Ha tiszteli, miért akarja mindenét sorra megvásárolni? És mi ez a "duett"? Miért? Bíbor fele annyit sem ér, mint MJ (ezt nem rosszból[sorry Belieberek]). Neki megvan a sajátos stílusa, mondjuk, hogy a hangja is. De MJ az más! Legenda,Pop király, minden ilyen létező szó. 4 éve halt meg, miért nem lehet békén hagyni? Hogy foroghat most a sírjában..
2013. augusztus 17. 01:56 #124
Nika
Nika
új tag

StátuszBroken
Hozzászólás: 95
Azonosító: 194838
Hogy ti mekkora bunkók vagytok(!!!!!)(tisztelet a kivételnek smileeee.gif ) Gondoljátok már magatok az ő helyébe!!!Ez volt a NAGY álma kicsi kora óta!!De ha ezt más csinálta volna pl.Rihanna,Demi,Nicki,Miley vagy mit tudom én az tökéletes lenne!!!-.- Szánalmas!!!Meg a botrányaira kitérve 3-4 éve éhezek az anyukájával!!!Ez feldolgozni nem könnyű!!Főleg úgy, hogy még mellé találnak ki minden-félét!!!Csak az a baj úgy ítélkeztek felette,hogy utánna sem néztek mi is történt valójában!!!Annyi bántás éri, hogy elképeztő!!!Ő is hibázik hiszen emberből van!!!Ezt főleg a te figyelmedbe ajánlom:ZitaTwilight!!!!
2013. augusztus 17. 02:21 #125
SzimónaDrága
SzimónaDrága
visszatérő vendég

Státuszhttp://www.soundofjapan.hu/a-boys-republic-budapesten/
Hozzászólás: 400
Csatolások: 1
Azonosító: 204649
Nem szeretem JB-t, de ez akkor is k**v@ pofás kis szám lett smileeee.gif Még egy klippet is nyugodtan lehetne hozzá csinálni! Nyeljétek le, M. Jackson halhatatlan a zenei világban!!smileeee.gif
2013. augusztus 17. 02:22 #126
- törölt felhasználó -    
Idézet (Nika @ 2013.08.17. 01:56)
Ezt főleg a te figyelmedbe ajánlom:ZitaTwilight!!

Persze, azt biztos unalmában kreálta valaki, hogy az ablakból köpködött ki. Elmondtam már százezerszer, hogy különösebb bajom nincs Bieberrel az ostoba viselkedésén kívül. De az, hogy a következő Michael Jackson? Nem lesz következő MJ. Egy volt, újjászülethet Justin huszonötször, akkor sem lesz olyan, mint ő. Senki sem, nem csak Bieber. Mielőtt még le tetszik szedni a fejem. Egyébként meg válogasd meg a szavaid, "bunkó"zás nélkül is meg lehet fogalmazni, kulturáltan a véleményed.
3 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Szandiiii, Lucky5
2013. augusztus 17. 03:50 #127
- törölt felhasználó -    
Hát én őszintén nem tudom, hogy most háborodjak föl, vagy röhögjek azon, hogy ez a Bieber gyerek azt hiszi, hogy valaha is lehet belőle valaki. Legelőszőr nekem is az jutott eszembe, hogy ha ezt Michael Jackson hallaná forogna a sírjában. De mivel ezt előttem vagy húszan leírták, gondoltam nem írom le még egyszer.
Szerintem Bieber kicsit fogalom zavarban van, ha azt hiszi a tisztelet azt jelenti, hogy egy nála híresebb személy nevét használja csak arra, hogy magát népszerűbbé tegye. 110.gif Az meg hogy Michael Jackson még büszke is lenne rá, hát no comment... rohog.gif Nem tudom hogyan juthat bárkinek is ilyen az eszébe... blink.gif
Hát minden esetre gratulálok Biebernek, sikerült csak még jobban megerősítenie benne, hogy utáljam és bebizonyította, hogy mekkora egy egoista, beképzelt hülye kis sz*r alak. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Szandiiii
2013. augusztus 17. 04:57 #128
- törölt felhasználó -    
Nagyon büszke vagyok rá hogy idáig eljutott, a szám is remek lett mint mindig. Elolvastam pár commentett azért belegondoltatok hogy milyen undorítóak vagytok?.. Justin soha nem fogja átvenni a helyét MJ-nek ő egy legenda EGY EMBER akit senki nem pótolhat.. tény és való. De nem fogom fel hogy pár embernek az miért jó hogy mindenhol elmondja mindennek 'mindenkinek van véleménye' okéoké de neked ezzel mivel lesz jobb? Meg miért lenne egoista? nem Justin mondta, hanem a menedzsere, és szerintem ő jobban ismerte mint ti bármelyikőtök. 'forog a sírjában' Hát gratulálok.
2013. augusztus 17. 07:42 #129
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3052
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Szegény Mike most forog a sírjában.
2013. augusztus 17. 07:52 #130
- törölt felhasználó -    
Szegény biztos hogy duplán meghal.
2013. augusztus 17. 08:27 #131
Dorcsi12
Dorcsi12
visszatérő vendég

StátuszAz ajtó kicsapódott és,valaki kirohant,én:-Hát ez kiviharzott.-MI??Kiviharcos??
Hozzászólás: 291
Azonosító: 199749
örülök,hogy Justin boldog bírom őt is,meg Michael Jackson is smileeee.gif most ezt a dalt hallva biztos MJ is boldog ott fent
2013. augusztus 17. 08:29 #132
Dorcsi12
Dorcsi12
visszatérő vendég

StátuszAz ajtó kicsapódott és,valaki kirohant,én:-Hát ez kiviharzott.-MI??Kiviharcos??
Hozzászólás: 291
Azonosító: 199749
ZitaTwilight azt azér csinálta hogy elterelje a fotósokat az egyik sztárról aki akkor jött ki a rehabról!!!!!!!!!!!
2013. augusztus 17. 09:13 #133
- törölt felhasználó -    
Zita Twilight Teljesen egyet értek! Nem jöhetett volna létre ez a duett ha Michael Jackson még él soha az életben nem duettezett volna JB-vel. Justin soha nem lehet a következő Michael Jackson, hangja sincs. Ez a duett is csak feljavítás.
2013. augusztus 17. 09:40 #134
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655
Idézet (Nika @ 2013.08.17. 01:56)
Hogy ti mekkora bunkók vagytok(!!)(tisztelet a kivételnek smileeee.gif ) Gondoljátok már magatok az ő helyébe!!!Ez volt a NAGY álma kicsi kora óta!!De ha ezt más csinálta volna pl.Rihanna,Demi,Nicki,Miley vagy mit tudom én az tökéletes lenne!!!-.- Szánalmas!!!Meg a botrányaira kitérve 3-4 éve éhezek az anyukájával!!!Ez feldolgozni nem könnyű!!Főleg úgy, hogy még mellé találnak ki minden-félét!!!Csak az a baj úgy ítélkeztek felette,hogy utánna sem néztek mi is történt valójában!!!Annyi bántás éri, hogy elképeztő!!!Ő is hibázik hiszen emberből van!!!Ezt főleg a te figyelmedbe ajánlom:ZitaTwilight!!

Hidd el, akkor sem fogadná másképp az ember ha épp az általad felsoroltak köpték volna le a rajongóikat. És Zitát meg ne bántsd, mert szépen fogalmazta meg a véleményét, és mellesleg csak az igazat írta le. smileeee.gif
2013. augusztus 17. 09:44 #135
Jody
Jody
not quite my tempo

StátuszChester
Hozzászólás: 2249
Csatolások: 352
Azonosító: 204319
Idézet (Dorcsi12 @ 2013.08.17. 08:29)
ZitaTwilight azt azér csinálta hogy elterelje a fotósokat az egyik sztárról aki akkor jött ki a rehabról!!

Ó, milyen kedves és előzékeny.
Érezed a szarkazmust.
2 felhasználónak tetszik: Szandiiii, Pöttömke
2013. augusztus 17. 09:46 #136
Bade
Bade
új tag
Hozzászólás: 96
Azonosító: 152896
@Zorkaaa : XD Én elhiszem,hogy szereted és ezzel semmi baj sincs,de kicsit kérlek gondolj már bele,hogy mit mondtál. Sok ma élő harmincon túli énekes,több évnyi tapasztalattal,ilyen olyan díjjal sem ér fel MJ-hez. Justin....... csak a tizenéves rajongói miatt ismerik még. Pár év és nemhogy nem lesz az új MJ,de innentől már csak lefelé vezet neki ilyen viselkedéssel. 3 év múlva már te sem fogod szeretni.
2013. augusztus 17. 10:24 #137
- törölt felhasználó -    
Utálom Justint, de ez most akkor is jó lett. De azért tisztázzuk: Justin SOSEM fog felérni MJ-hez!
2013. augusztus 17. 10:38 #138
meyah_
meyah_
• bite for fun •

StátuszHa bejelölsz, üzenetben indokold meg miért! Ha nem teszed, felkérésed törlöm!
Hozzászólás: 5305
Csatolások: 2
Azonosító: 131197
Meghallgatható szám, de nem lesz a kedvencem.
2013. augusztus 17. 10:40 #139
Tori1101
Tori1101
visszatérő vendég

StátuszMusic is my life
Hozzászólás: 184
Azonosító: 200397
Nem tudom mi a francért kell most ezért Justint piszkálni?? Ő csak valóra váltotta egy régi álmát nem úgy mint egyesek hogy a kanapén ülve várják hogy jöjjön a tündér keresztanyó és valami csodát tegyen!4 ;D Meg most ha azt mondják hogy ő lesz a következő MJ..És akkor?? Nem a mi dolgunk és amúgy is lehet hogy 50 éves korára ha felhagy evvel a sok hülyeséggel akkor lehet hogy neki is lesznek akkora sikerei... De ez csak saját vélemény aki akar az elgondolkozik rajta.... Ennyi.. smileeee.gif
2013. augusztus 17. 10:50 #140
Szandikaa1998
Szandikaa1998
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 191186
nagyon tetszik*-*
13 oldal 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok