Én nagyon sajnálom Michaelt, hogy egy ilyen semmitmondó ficsúrral rakták össze egy dalban. Az ő része alapvetően remek, de ez a felgyorsított tuc-tuc marhaság és Justin kappan hangja eléggé eltompítja őt, és így a szám egy nagy határ kaki lett. Justin meg akkor veszi át majd MJ szerepét, amikor piros hó esik.
Justin Bieber Michael Jacksonnal duettezik
2013. augusztus 21. 12:28
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Én már csak röhögök a kommenteken, komolyan.
Egy-két elvetemült bieberina hozzászólását eltekintve a többség a háta közepére sem kívánta ezt a "remekművet", nő a színvonal, ami tök jó.
Én nagyon sajnálom Michaelt, hogy egy ilyen semmitmondó ficsúrral rakták össze egy dalban. Az ő része alapvetően remek, de ez a felgyorsított tuc-tuc marhaság és Justin kappan hangja eléggé eltompítja őt, és így a szám egy nagy határ kaki lett. Justin meg akkor veszi át majd MJ szerepét, amikor piros hó esik.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 21. 13:12
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
hát ki kiváncsi erre a számra, szegény Michael Jackson elrontani egy jó kis dalát....
2013. augusztus 21. 17:16
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Kickike te se vagy tokeletesebb es amugy rohadtul nem erdekel a velemenyed *Justin*-rol szerintem akkor is tokeletes ! No komment , hogy 100x-or szebb mint te ! Nyanyanya hihihi ! Sajnalom , de ez az igazsag te bunko ! =D
2013. augusztus 21. 17:21
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
*Justin* igenis tokeletes , nem Michael-nel hanem nalatok !
Azok akik leszoljak biztos , hogy tokeletesebbek !
De ez nem igy van ! Akik csak kritizalni tudjak sokkal tokeletlenebbek ! Es ennyi ne cikizze senki , mert annak velem gyulik meg a baja ! Hagyatok beken az en kiciskemet !
Nemlatjatok , hogy miattatok lett botranyhos ti nyomorek patkanyok !
Hihihih ki lenne az en Dragamnal tokeletesebb ??? Senki es ennyi
Azok akik leszoljak biztos , hogy tokeletesebbek !
De ez nem igy van ! Akik csak kritizalni tudjak sokkal tokeletlenebbek ! Es ennyi ne cikizze senki , mert annak velem gyulik meg a baja ! Hagyatok beken az en kiciskemet !
Nemlatjatok , hogy miattatok lett botranyhos ti nyomorek patkanyok !
Hihihih ki lenne az en Dragamnal tokeletesebb ??? Senki es ennyi
2013. augusztus 21. 18:00
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
nee...miért kell ennek a szerencsétlennek bemocskolni egy olyan dalt amit meg sem érdemel.
Szandiiii
2013. augusztus 21. 18:04
|
|
SweetDancer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.25. Hozzászólás: 703 Csatolások: 8 Azonosító: 200804 offline
|
Nee! Ez szerintem egy kicsit már hírnévéhség, nem rajongás Justin részéről.
2013. augusztus 21. 18:18
Idézet (Mrs.Bieber19 @ 2013.08.20. 02:20)
Heyyy Oszika vagy hogy a francba hivnak ! Ha nem szereted Justin-t ne komentalj , te se vagy tokeletesebb nala !
Gondolkozz mar egy kicsit , te nyomorek ! Fogadok , hogy ha a helyebe lennel azt sem tudnad mit csinaljal !
Kivancsi vagyok , hogy te vagy-e olyan tokeletes mint Justin ??
Szerintem nem.. de ha igent mondassz ra , hath akkor bocs de azt kell , hogy mondjam :
,,Rohog a majam " ! =D
Gondolkozz mar egy kicsit , te nyomorek ! Fogadok , hogy ha a helyebe lennel azt sem tudnad mit csinaljal !
Kivancsi vagyok , hogy te vagy-e olyan tokeletes mint Justin ??
Szerintem nem.. de ha igent mondassz ra , hath akkor bocs de azt kell , hogy mondjam :
,,Rohog a majam " ! =D
amúgy azt "röhög a vakbelem"-nek szokták mondani, te nagyokos...
ja, és senki sem tökéletes. se te, se én, se dzsasztinka. és legyél szíves visszavenni abból az undorító, lepcses pofádból, vagy ha már "oltogatod" az embert, tanulj meg írni.
kösz.
2013. augusztus 21. 18:20
Idézet (Oszika @ 2013.08.21. 18:18)
amúgy azt "röhög a vakbelem"-nek szokták mondani, te nagyokos...
ja, és senki sem tökéletes. se te, se én, se dzsasztinka. és legyél szíves visszavenni abból az undorító, lepcses pofádból, vagy ha már "oltogatod" az embert, tanulj meg írni.
kösz.
Uppsz, ki ne felejtsem!
Nem dzsasztin miatt klikkeltem a cikkre ^^
2013. augusztus 22. 02:01
|
|
Mrs.Bieber19 |
|
En tudok rendesen irni itt te vagy az akinek , nem tetszik semmi. Amugy meg nem nagyon erdekel amit irsz. Es ha nem tetszik amit kommentelek , menj a retre es nyald ki egy tehen segget a sajat nyelveddel es maris jobb lesz meglatod .
2013. augusztus 22. 02:06
|
|
Mrs.Bieber19 |
|
Amugy ha nem vagy Belieber mit kereel egy *Justin Bieber* oldalon ???
2013. augusztus 22. 13:29
Úristen! Justin nagyon jó benne. Bár úgy jobb lenne, ha Michael még élne.
2013. augusztus 22. 22:30
|
|
sztárimádó13új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.22. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 210146 offline
|
szegény michael hogy leht hony az a szutykos fiu igy bemocskolja michael egyik legjobb számát hányok etöl a számtol hogy jastin is énekel akor nem hányok amikor simán michael játszik bene mert imádom michaelt
2013. augusztus 23. 16:45
|
SzandiiiiP |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.21. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 3 Azonosító: 196466 offline
|
believe forever: Már nem azért, de miért nem tudod elfogadni mások kritikáját? Az a baj, hogy te más kommentjével foglalkozol, és persze hogy rosszul vagy, mert nem istenítik ezt a gyereket, és egyből felkapod a vizet. Nem kell elolvasni azt kész, ilyen egyszerű. Mindenki leírhatja a negatív véleményét, ha kultúráltan teszi azt - már aki kultúráltan írja.
2013. augusztus 23. 18:00
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
az ő álma meg teljesült....
2013. augusztus 24. 00:53
|
vdavúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 210252 offline
|
Hát igen ez a fiúcska annak köszönheti a sikereit ,hogy hatalmas reklámot kapott a kiadótól és a sok fiatal kislánynak akik nemtudak különbséget tenni az ismert és az elismert ember között. De ilyet állítani,hogy Jackson-t lehagyta bieber....Aki ilyet állít az nincs tisztába ki volt Michael Jackson. De az biztos,hogy forog a sìrjába,ha ezt hallja. Persze elkell ismerni nagy hirnévre tett szert,de ilyen egy példakép? Hogy leköpi a rajongókat? elüti a szerencsétlen?
Szandiiii
2013. augusztus 24. 17:06
|
XXX354új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 210290 offline
|
Szerintem nagyon jo ez a szám ♥ !!! És mi az a hülyeség hogy lealacsonyitani ien szintü énekesekkel .... justinnak igenis jo a hangja és mellesleg jol is néz ki *.* az meg hogy miket csinál megint más dolog a kettönek semmi köze egymáshoz !!!
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.