Justin Bieber Michael Jacksonnal duettezik
2013. augusztus 18. 16:05
Öhhhm szerintem ez azért durva.. Úgy értem szerintem ez így nem jó.Nem érdekel, ha leszúrtok, de Justin nem érdemli meg, hogy Michael Jacksonnal duettezzen. Pont.
2013. augusztus 18. 16:16
És amúgy pedig:
Kedves olalalashit! (?)
Értem én, hogy imádod Justina Bíbört, ezért kényszeresen véded (lásd "UTOLJÁRA MONDOM , NEM A RAJONGÓIT KÖPTE LE. CSAK LEKÖPÖTT ONNAN. MONDD HOGY SOHA NEM KÖPTÉL MÉG!" ja és biztos nem látta az 1200 rajongóját, és csak úgy feléjük köpött, mert nem számított rá, hogy rájuk esik... -.-"), de szerintem az "ÉS NEM KÉREK A "De pedig" - ekből. KÖSZÖNÖM" szerintem elég pofátlanság, tekintve, hogy ez nem a te személyes blogod, oldalad, tehát mindenki nyugodtan elmondhatja a véleményét. "Köszönöm"!
Kedves olalalashit! (?)
Értem én, hogy imádod Justina Bíbört, ezért kényszeresen véded (lásd "UTOLJÁRA MONDOM , NEM A RAJONGÓIT KÖPTE LE. CSAK LEKÖPÖTT ONNAN. MONDD HOGY SOHA NEM KÖPTÉL MÉG!" ja és biztos nem látta az 1200 rajongóját, és csak úgy feléjük köpött, mert nem számított rá, hogy rájuk esik... -.-"), de szerintem az "ÉS NEM KÉREK A "De pedig" - ekből. KÖSZÖNÖM" szerintem elég pofátlanság, tekintve, hogy ez nem a te személyes blogod, oldalad, tehát mindenki nyugodtan elmondhatja a véleményét. "Köszönöm"!
2013. augusztus 18. 16:27
Ez a gyerek nem normális. Kicsit sem néz magába? Ha annyira szereti Michaelt, nem tud belegondolni, hogy Michael egyáltalán nem lenne büszke rá azokért, amiket csinál? Jó, persze nem biztos, hogy haragudna rá, hiszen olyan csodás ember, hogy szerintem még az ellenségeinek sem kívánna rosszat soha... De komolyan, Justin eltűnhetne a lókukiba, már bocsánat, húúú, nagyon felhúztam magam ezen a cikken... ég és föld a két előadó, a két ember, a zenéje, Justin valahol a föld alatt van jó mélyen, Michael pedig az űrben több millió kilométerre, hogy szemléltessem a kettejük közti ÓRIÁSI különbséget...
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 18. 17:56
|
|
itspetraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 204471 offline
|
Vessetek meg de én úgy tudom, hogy Jackson családja ajánlotta fel Biebernek, hogy dolgozzon a dalon, mellesleg szerintem Justin botrányain kívül Jacko büszke lenne, SZERINTEM. Ez a dal eszméletlen és a gyerek néha tud énekelni. Ne legyen félre értés nem vagyok Belieber de imádom Jackot és ennek oka van, ne mondjátok, hogy "forog a sírjában", mert valaki oda adta neki ezt a dalt (mármint Justinnak) nem csak úgy dolgozott rajta. Kicsit gondoljátok végig, oké?
2013. augusztus 18. 18:29
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
Whááááááá :$
2013. augusztus 18. 18:45
olalalashit: minden egyes szavaddal egyetértek.
Aki olyan ocsmány kommentet írt és megint csak ócsárolta Justin-t, annak ajánlom hogy nézzen magába egy kicsit. A szám eszméletlen lett, és őszintén remélem hogy Grammy-t nyer.
Aki olyan ocsmány kommentet írt és megint csak ócsárolta Justin-t, annak ajánlom hogy nézzen magába egy kicsit. A szám eszméletlen lett, és őszintén remélem hogy Grammy-t nyer.
2013. augusztus 19. 00:04
|
|
olalalashitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 209642 offline
|
A "nem kérem a de pedigeket" , azt nem arra értettem hogy ne kommenteljetek ha nem szeretitek. Én csupán arra kérlek , hogy NEKEM ne akarja senki elmagyarázni az ellentétét. Én azt mondom , amit hiszek. Pont. Nyugodtan írjatok bármit , amit írtok , az titeket minősít.
És kedves xxxMajaxxx:
Mielőtt újból kreálnánk egy veszekedést:
Akinek nem inge nem veszi magára. Nem mondom hogy te bármit írtál róla ami megvetendő , bár egyértelműen védem Justint.
Hatalmas tisztelet Michaelnak.Tény hogy nem lesz több belőle SOHA. De attól hogy ő volt/van attól lehet más is legalább anyira elismert mint ő. Nem a te/ti szemetekben. Sokan nem rajongtak Michael-ért sem. Ha ilyeneket írnának róla szerintem ti is védenétek. És én is tiszteletben tartok mindent amíg más is "megtisztel" vele.
MINDENKINEK!: Mielőtt leírsz bármit , győződj meg róla könyörgom hogy igaz-e. Mielőtt azt írod , hogy tehetségtelen , pofátlan , bunkó , szívtelen , mutass egy érvet hogy elhiggyem! Tudod a dolgok "miért?"-jét? Nemhiszem. Elolvasol egy pletykarovatot pár képpel , és ez elég neked arra hogy elítálj valakit jogtalanul? GRATULÁLOK
És kedves xxxMajaxxx:
Mielőtt újból kreálnánk egy veszekedést:
Akinek nem inge nem veszi magára. Nem mondom hogy te bármit írtál róla ami megvetendő , bár egyértelműen védem Justint.
Hatalmas tisztelet Michaelnak.Tény hogy nem lesz több belőle SOHA. De attól hogy ő volt/van attól lehet más is legalább anyira elismert mint ő. Nem a te/ti szemetekben. Sokan nem rajongtak Michael-ért sem. Ha ilyeneket írnának róla szerintem ti is védenétek. És én is tiszteletben tartok mindent amíg más is "megtisztel" vele.
MINDENKINEK!: Mielőtt leírsz bármit , győződj meg róla könyörgom hogy igaz-e. Mielőtt azt írod , hogy tehetségtelen , pofátlan , bunkó , szívtelen , mutass egy érvet hogy elhiggyem! Tudod a dolgok "miért?"-jét? Nemhiszem. Elolvasol egy pletykarovatot pár képpel , és ez elég neked arra hogy elítálj valakit jogtalanul? GRATULÁLOK
2013. augusztus 19. 08:52
Szegény Jackot nem kéne lealacsonyítani ilyen szintű 'énekesekkel', mint ez a Bieber. Én NEM gondolom,hogy büszke lenne rá. Az oké, hogy a magas hang az adott, de azért egy kis tehetség mélg nem ártana mellé... :/
2013. augusztus 19. 21:48
Erre kell hazajönnöm?! Istenem... xDDDD
Az a kép... okádok.
Mike? Büszke? Erre? Baszki, szakadok x"DDDDDDD
Az a kép... okádok.
Mike? Büszke? Erre? Baszki, szakadok x"DDDDDDD
2013. augusztus 19. 23:49
Büszke lenne Justinra?
A Slave to the Rhythm az egyik kedvenc kiadatlan dalom Miketól :$
De ez közel sem duett
A Slave to the Rhythm az egyik kedvenc kiadatlan dalom Miketól :$
De ez közel sem duett
2013. augusztus 19. 23:56
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
Najo a komentelök között van pár barom hogy lehettek ilyen szemetek ha valaki boldog akit nemszetetsz lekell hordani az szèp szerintem jo lett
2013. augusztus 20. 02:20
|
|
Mrs.Bieber19 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 646 Csatolások: 0 Azonosító: 209822 offline
|
Heyyy Oszika vagy hogy a francba hivnak ! Ha nem szereted Justin-t ne komentalj , te se vagy tokeletesebb nala !
Gondolkozz mar egy kicsit , te nyomorek ! Fogadok , hogy ha a helyebe lennel azt sem tudnad mit csinaljal !
Kivancsi vagyok , hogy te vagy-e olyan tokeletes mint Justin ????
Szerintem nem.... de ha igent mondassz ra , hath akkor bocs de azt kell , hogy mondjam :
,,Rohog a majam " ! =D
Gondolkozz mar egy kicsit , te nyomorek ! Fogadok , hogy ha a helyebe lennel azt sem tudnad mit csinaljal !
Kivancsi vagyok , hogy te vagy-e olyan tokeletes mint Justin ????
Szerintem nem.... de ha igent mondassz ra , hath akkor bocs de azt kell , hogy mondjam :
,,Rohog a majam " ! =D
2013. augusztus 20. 19:31
Idézet (olalalashit @ 2013.08.18. 13:50)
Nézem a kommenteket és szörnyülködök. EMBEREKRŐL BESZÉLÜNK! OLYAN EMBEREKRŐL AKIKET TISZTELTEK! EGYIK AZ EGYIKET , MÁSIK A MÁSIKAT!
1.TÉNY HOGY MICHAEL LEGENDA. DE ATTŐL FÜGGELENÜL JUSTIN IS AZ LEHET. MÉG CSAK 19 ÉVES KÖNYÖRGÖM!! ANNYI IDEJE VAN MÉG BEÍRNIA MAGÁT A ÖRTÉNELEMBE!
2."DROGOS". *FÜVEZETT. ÉS MICHAEL IS NYÚLT ILYAN DOLGOKHOZ. NEM FŰHÖZ. SZERINTEM MINDENKI HIBÁZIK. AZ A BÁTOR AKI FEL IS VÁLLALJA. ÉS MÉGBÁTRABB AKI MEG TUD BOCSÁJTANI. MONDD HOGY TE MÉG NEM CSINÁLTÁL OSTOBASÁGOT!
3."SOHA NEM ÉR FEL MJ-HEZ". KÉT TELJESEN MÁS EMBERRŐL BESZÉLÜNK. MÁS STILUS , MÁS KOR. Ő NEM OLYAN VILÁGBA SZÜLETETT ÉS ÉLT MINT MICHAEL. TEHÁT ÚJRA mondom , NEM LEHET ŐKET EGYMÁSHOZ HASONLÍTANI!
4."TISZTELETLEN". AZOKKAL SZEMBEN AKIK VELE IS. UTOLJÁRA MONDOM , NEM A RAJONGÓIT KÖPTE LE. CSAK LEKÖPÖTT ONNAN. MONDD HOGY SOHA NEM KÖPTÉL MÉG!
5. IGEN IS BÜSZKE LENNE! MERT JUSTIN A SEMMIBŐL JÖTT , ÉS MEG MUTATTA HOGY "BEJÖHET AZ ESÉLYTELEN SZEREP". HONNAN TUDJÁTOK HOGY JACKSON MIT GONDOLNA RÓLA HA ISMERNÉ? NEMHISZEM , HOGY MONDTA NEKTEK.
6.RENGETEK ELŐADÓ VÁSÁROLT MICHAELTŐL EGY ADOTT SZÁMOT. JUSTIN ÍGY RÓTTA LE A TISZTELETÉT ELŐTTE. NAGYON SZERETTE , ÉS KÖZTUDOTT HOGY Ő VOLT/MÉG MINDIG Ő A PÉLDAKÉPE.
KÖNYÖRGÖM VÁLOGASSÁTOK MÁR MEG A SZAVAITOKAT , MERT UNDORÍTÓ HOGY HOGY BESZÉLTEK! NINCS MICHAEL VAGY JUSTIN. van Michael ÉS Justin. KÉT KÜLÖN STÍLUS , KORSZAK. GONDOLKOZZATOK , HA LEÍRTOK VALAMIT. SOK EMBERT MEG TUDTOK VELE SÉRTENI , BÁNTANI! A SZÁM CSODÁS LETT , ÉS NEM KÉREK A "De pedig" - ekből. KÖSZÖNÖM
1.TÉNY HOGY MICHAEL LEGENDA. DE ATTŐL FÜGGELENÜL JUSTIN IS AZ LEHET. MÉG CSAK 19 ÉVES KÖNYÖRGÖM!! ANNYI IDEJE VAN MÉG BEÍRNIA MAGÁT A ÖRTÉNELEMBE!
2."DROGOS". *FÜVEZETT. ÉS MICHAEL IS NYÚLT ILYAN DOLGOKHOZ. NEM FŰHÖZ. SZERINTEM MINDENKI HIBÁZIK. AZ A BÁTOR AKI FEL IS VÁLLALJA. ÉS MÉGBÁTRABB AKI MEG TUD BOCSÁJTANI. MONDD HOGY TE MÉG NEM CSINÁLTÁL OSTOBASÁGOT!
3."SOHA NEM ÉR FEL MJ-HEZ". KÉT TELJESEN MÁS EMBERRŐL BESZÉLÜNK. MÁS STILUS , MÁS KOR. Ő NEM OLYAN VILÁGBA SZÜLETETT ÉS ÉLT MINT MICHAEL. TEHÁT ÚJRA mondom , NEM LEHET ŐKET EGYMÁSHOZ HASONLÍTANI!
4."TISZTELETLEN". AZOKKAL SZEMBEN AKIK VELE IS. UTOLJÁRA MONDOM , NEM A RAJONGÓIT KÖPTE LE. CSAK LEKÖPÖTT ONNAN. MONDD HOGY SOHA NEM KÖPTÉL MÉG!
5. IGEN IS BÜSZKE LENNE! MERT JUSTIN A SEMMIBŐL JÖTT , ÉS MEG MUTATTA HOGY "BEJÖHET AZ ESÉLYTELEN SZEREP". HONNAN TUDJÁTOK HOGY JACKSON MIT GONDOLNA RÓLA HA ISMERNÉ? NEMHISZEM , HOGY MONDTA NEKTEK.
6.RENGETEK ELŐADÓ VÁSÁROLT MICHAELTŐL EGY ADOTT SZÁMOT. JUSTIN ÍGY RÓTTA LE A TISZTELETÉT ELŐTTE. NAGYON SZERETTE , ÉS KÖZTUDOTT HOGY Ő VOLT/MÉG MINDIG Ő A PÉLDAKÉPE.
KÖNYÖRGÖM VÁLOGASSÁTOK MÁR MEG A SZAVAITOKAT , MERT UNDORÍTÓ HOGY HOGY BESZÉLTEK! NINCS MICHAEL VAGY JUSTIN. van Michael ÉS Justin. KÉT KÜLÖN STÍLUS , KORSZAK. GONDOLKOZZATOK , HA LEÍRTOK VALAMIT. SOK EMBERT MEG TUDTOK VELE SÉRTENI , BÁNTANI! A SZÁM CSODÁS LETT , ÉS NEM KÉREK A "De pedig" - ekből. KÖSZÖNÖM
Szerintem a CapsLock bekapcsolása nélkül is felfogtuk volna, de azért köszönjük, hogy így virtuálisan leordítottad a fejünket.
Justin nem magától érte el azt, amit. Ha nem lett volna Usher, aki felkarolta, most sehol nem lenne. Csak tudod Usher eléggé istenítette a srácot, így ez lett belőle. Elég szomorú, hogy ő is ilyenre pazarolta az idejét. Ezzel szemben MJ magának köszönhet mindent, amit elért és ő MARADANDÓT alkotott. Majd kíváncsi leszek a véleményedre 10 év múlva. Jah...akkor már emlékezni sem fogunk a kicsi Justinkára.
U.I.: én mindig megválogatom a szavaimat, de valakinél sajnos nem sikerül szépre.
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 21. 09:02
Michaelre még 60 év múlva is fogunk emlékezni, Justinra hát nem annyira...
Mrs.Bieber19: azért te is gomdolkozz, mielőtt leírsz valamit.
Justin rohadtul nem tökéletes, de mivel itt mindenki beleköt a másik szavába, várom, hogy most ezt is megszólják a belieberek...
Mrs.Bieber19: azért te is gomdolkozz, mielőtt leírsz valamit.
Justin rohadtul nem tökéletes, de mivel itt mindenki beleköt a másik szavába, várom, hogy most ezt is megszólják a belieberek...
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.