Justin Bieber Michael Jacksonnal duettezik
2013. augusztus 17. 22:01
|
EdinaJonasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 178766 offline
|
Húha... Nekem személy szerint nagyon tetszik. Már nagyon sokszor meghallgattam, és kívülről tudom az egész számot. Szerintem nagyon jó lett! Szeretem Justint, és félreértés ne essék nem védeni akarom..., de azért kicsit kezd unalmas lenni, hogy mindenki fikázza. Nem mindenki szereti őt... na és? Nem mindenkinek jön be az a stílus amit ő képvisel..., de gyerekek ezen felesleges összeveszi. Botrányos dolgokat csinál? Engem nagyon nem érdekel, mert én a zenéjéért szeretem, nem a botrányos élete, vagy nem botrányos élete miatt. Nem akarok senkit megbántani, de ez már egy kicsit szánalmas. Nem tetszhet mindenkinek! Justin igen is egy jó énekes, aki egy száll gitárral képes volt magát idáig felküzdeni, és igen, én büszke vagyok rá! Biztos vagyok benne, hogy én erre nem lettem volna képes, és szerintem nem én vagyok az egyetlen. Ő sem volt mindig gazdag. Sőt...A mai társadalom sajnos annyira féltékeny más emberekre, hogy az lehetetlen. Nem ér MJ nyomába? Nem is kell a nyomába érnie hisz a Belieberek azért szeretik mert ő Justin, és nem más! Lehet, hogy drogozik? Selenával nem tudják eldönteni, hogy most együtt vannak- e vagy sem? Buliból bulira jár? És akkor mi van??
Más 19 éves srác még ennél durvább dolgokat is tesz, csak egy nem figyeli őket a sajtó. Szóval nézzünk egy kicsit magunkba, hogy mi képesek lennénk ennyi mindent elérni. Sajnálom ha valakit megbántottam, de nekem ez a véleményem.
Más 19 éves srác még ennél durvább dolgokat is tesz, csak egy nem figyeli őket a sajtó. Szóval nézzünk egy kicsit magunkba, hogy mi képesek lennénk ennyi mindent elérni. Sajnálom ha valakit megbántottam, de nekem ez a véleményem.
2013. augusztus 17. 23:12
|
|
Szandikaa1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.08. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 191186 offline
|
Idézet (Ms. Diana @ 2013.08.17. 22:30)
hát nekem nagyon furcsa hogy igy akar duettezni , de legalább valóra váltja kiskori álmát
kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz
)
kíváncsi vagyok rá hogy milyen lesz
egyből a szöveg alatt ott van a szám, megtudod hallgatni:)
2013. augusztus 18. 02:03
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Nem kéne össze keverni a két énekest. Összesem hasonlíthatóak. Justin-ról inkább nem is nyilvánítok véleményt, mert rögtön lerohamoznak a fanok, hogy: Te jó ég, te nem szereted Justinkát? *megvető tekintet*
2013. augusztus 18. 05:50
|
|
Timicsy008LadyStark™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.29. Hozzászólás: 1854 Csatolások: 153 Azonosító: 123715 offline
|
Másfél percet sem bírtam meghallgatni ebből a borzalomból. Nem, persze, hogy nem szegény Michael-el van a baj, ő jól hangzott a dalba, csak az volt a baj, hogy már ez a szám is átment az elektronikus, mostani diszkó változatba, röviden a tuc-tuc zenébe. Nálam egyébként már betelt a pohár Bíboros felől. Először a Michael háza ügy, most meg ez? Inkább adta volna a producer valami jobb énekesnek, de gondolom Justin kellőképpen lekenyerezte. Szánalom, hogy ebben a világban a pénznek és a médiának mekkora hatalma van. Ha Michael Jackson még élne, nem mondom azt, hogy nem találkoztak volna, hiszen mint előbbre is olvastam egy hozzászólásban, valóban Michael-nek hatalmas szíve volt. Biztos nem tudta volna megállni, hogy ne szerezzen örömet ennek a csipogó kislánynak a lábai előtt heverve. De mivel szegény hamar eltávozott, ezért el kell fogadni azt hogy meghalt. Válaszolja meg már nekem ezt valaki... hogy a fenébe tudja Justin ezzel kimutatni feléje a tiszteletét?! Ha valaki meghalt, azt békén kell hagyni és emlékezni kell rá. Így tudjuk kimutatnia tiszteletünket. De úgy hogy beszégyenítjük az egyik dalát, amit a hülye producere úgy is kiadhatott volna, ha annyira kellett neki a pénz, hogy csak Michael énekel benne, de így hogy az a nyávogás az elején és azaz erőlködés elrontja a dalt, annak semmi értelme. Justin hangja messze nem olyan a dalban, mint igazából. Ne mondjátok már nekem, hogy Justin ezt tiszteletből tette?! Inkább vigyorog a sarokban, hogy megint balhét csinálhatott ezzel és hírnevet. Ugyanis ennek a pisisnek még az sem számít, hogy mire költi el a sok pénzét, ugyanis tudja, hogy a tini lányok mindig majd jó sok dollár papát fognak a zsebébe csúsztatni. Michael büszke lenne rá? Az évezred vicce... Én még azt sem hiszem el, hogy a saját anyja büszke rá. Pedig egy értelmesnek kinéző nő, hogy tudja saját fia viselkedését elnézni? Ugyan már... amit ez a gyerek leművel a saját rajongói előtt, akik még mindig rajonganak érte (elképesztően kitartóak vagy naivak vagytok...) pluszban ahogy megszégyeníti saját magát, családját és szegény Kanadát, sőt a Föld nevezetű bolygót, minket beleértve, hogy mi is ugyanabból a majom családból származunk és egy levegőt szívunk vele... Erre Michael sosem lenne büszke. És most nekem jöhettek azzal, hogy Justin így meg úgy segített gyerekeken meg ilyenek... abból a szempontból nem szólom le, mert az tényleg egy jó tett. De kitudja azt is mi okból tette... Szóval még mielőtt leírjátok, hogy Justin jobb, mint Michael Jackson (még mindig képtelen vagyok felfogni hogy mondhattok ilyet...) és híresebb és a többi baromság, előtte jó lenne ha gondolkodnátok. Nem azzal van a baj, hogy rajongtok Justin-ért. Tegyétek. Van véleményetek és leírjátok? Tegyétek. Szabad országban élünk. De azért hülyeséggel már ne fárasszátok a népet és magatokat se bolondítsátok olyan kijelentéssel, amiről Ti is nagyon jól tudjátok, hogy nem igaz. Csak ennyit akartam. Várom a bombákat a házam ajtajában.
2013. augusztus 18. 08:18
|
|
BlackAngel.x.100 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.08. Hozzászólás: 563 Csatolások: 11 Azonosító: 203373 offline
|
BELIEBEREK! Ti egyébként el is olvassátok azt amit le írtok? Fel fogjátok miket írtok ?
2013. augusztus 18. 08:39
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Micsoda tucatvacak. Szegény Michael Jackson, egy ilyen förmedvénnyel hozzák össze mostantól.
Undorító, mire képes a pénz manapság. Mi jön meg? Minaj büfögése egy eddig kiadatlan Whitney Houston-dal alatt?
Undorító, mire képes a pénz manapság. Mi jön meg? Minaj büfögése egy eddig kiadatlan Whitney Houston-dal alatt?
1 felhasználónak tetszik:
Szandiiii
2013. augusztus 18. 09:57
Erre Michael nem lenne büszke. Michael nem ilyen zenéket adott ki, amikor élt, és ha még élne, akkor sem tucatosodna el. Én szeretem Justin-t, mint énekest, de ha már megveszi a dalt, ne ilyen tuc-tuc zenét tegyenek már alá. Csak tiszteletből, ha már annyira bálványozza őt.
2013. augusztus 18. 11:02
|
|
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 772 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline
|
ÁÁÁ Az nagyon jó IMÁDOM
2013. augusztus 18. 12:01
Timicsy008: végre egy ilyen nagyszerű hozzászólás ezen az oldalon! Nem igen olvasok mostanában ilyeneket, mindenki csak Michaelt szidja, Justinkát istenitgeti.
2013. augusztus 18. 12:08
|
|
Panni9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.21. Hozzászólás: 155 Csatolások: 0 Azonosító: 192030 offline
|
Bernyus egyet èrtek , èn belieber vagyok de tudom hogy Justin nem fogja soha megközelíteni azt amit Michel elèrt . Ettöl függetlenül nagyon tehetsègesnek tartom Justin ès nagyon szeretem a zenèjèt.
2013. augusztus 18. 13:50
|
|
olalalashitúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 209642 offline
|
Nézem a kommenteket és szörnyülködök. EMBEREKRŐL BESZÉLÜNK! OLYAN EMBEREKRŐL AKIKET TISZTELTEK! EGYIK AZ EGYIKET , MÁSIK A MÁSIKAT!
1.TÉNY HOGY MICHAEL LEGENDA. DE ATTŐL FÜGGELENÜL JUSTIN IS AZ LEHET. MÉG CSAK 19 ÉVES KÖNYÖRGÖM!! ANNYI IDEJE VAN MÉG BEÍRNIA MAGÁT A ÖRTÉNELEMBE!
2."DROGOS". *FÜVEZETT. ÉS MICHAEL IS NYÚLT ILYAN DOLGOKHOZ. NEM FŰHÖZ. SZERINTEM MINDENKI HIBÁZIK. AZ A BÁTOR AKI FEL IS VÁLLALJA. ÉS MÉGBÁTRABB AKI MEG TUD BOCSÁJTANI. MONDD HOGY TE MÉG NEM CSINÁLTÁL OSTOBASÁGOT!
3."SOHA NEM ÉR FEL MJ-HEZ". KÉT TELJESEN MÁS EMBERRŐL BESZÉLÜNK. MÁS STILUS , MÁS KOR. Ő NEM OLYAN VILÁGBA SZÜLETETT ÉS ÉLT MINT MICHAEL. TEHÁT ÚJRA mondom , NEM LEHET ŐKET EGYMÁSHOZ HASONLÍTANI!
4."TISZTELETLEN". AZOKKAL SZEMBEN AKIK VELE IS. UTOLJÁRA MONDOM , NEM A RAJONGÓIT KÖPTE LE. CSAK LEKÖPÖTT ONNAN. MONDD HOGY SOHA NEM KÖPTÉL MÉG!
5. IGEN IS BÜSZKE LENNE! MERT JUSTIN A SEMMIBŐL JÖTT , ÉS MEG MUTATTA HOGY "BEJÖHET AZ ESÉLYTELEN SZEREP". HONNAN TUDJÁTOK HOGY JACKSON MIT GONDOLNA RÓLA HA ISMERNÉ? NEMHISZEM , HOGY MONDTA NEKTEK.
6.RENGETEK ELŐADÓ VÁSÁROLT MICHAELTŐL EGY ADOTT SZÁMOT. JUSTIN ÍGY RÓTTA LE A TISZTELETÉT ELŐTTE. NAGYON SZERETTE , ÉS KÖZTUDOTT HOGY Ő VOLT/MÉG MINDIG Ő A PÉLDAKÉPE.
KÖNYÖRGÖM VÁLOGASSÁTOK MÁR MEG A SZAVAITOKAT , MERT UNDORÍTÓ HOGY HOGY BESZÉLTEK! NINCS MICHAEL VAGY JUSTIN. van Michael ÉS Justin. KÉT KÜLÖN STÍLUS , KORSZAK. GONDOLKOZZATOK , HA LEÍRTOK VALAMIT. SOK EMBERT MEG TUDTOK VELE SÉRTENI , BÁNTANI! A SZÁM CSODÁS LETT , ÉS NEM KÉREK A "De pedig" - ekből. KÖSZÖNÖM
1.TÉNY HOGY MICHAEL LEGENDA. DE ATTŐL FÜGGELENÜL JUSTIN IS AZ LEHET. MÉG CSAK 19 ÉVES KÖNYÖRGÖM!! ANNYI IDEJE VAN MÉG BEÍRNIA MAGÁT A ÖRTÉNELEMBE!
2."DROGOS". *FÜVEZETT. ÉS MICHAEL IS NYÚLT ILYAN DOLGOKHOZ. NEM FŰHÖZ. SZERINTEM MINDENKI HIBÁZIK. AZ A BÁTOR AKI FEL IS VÁLLALJA. ÉS MÉGBÁTRABB AKI MEG TUD BOCSÁJTANI. MONDD HOGY TE MÉG NEM CSINÁLTÁL OSTOBASÁGOT!
3."SOHA NEM ÉR FEL MJ-HEZ". KÉT TELJESEN MÁS EMBERRŐL BESZÉLÜNK. MÁS STILUS , MÁS KOR. Ő NEM OLYAN VILÁGBA SZÜLETETT ÉS ÉLT MINT MICHAEL. TEHÁT ÚJRA mondom , NEM LEHET ŐKET EGYMÁSHOZ HASONLÍTANI!
4."TISZTELETLEN". AZOKKAL SZEMBEN AKIK VELE IS. UTOLJÁRA MONDOM , NEM A RAJONGÓIT KÖPTE LE. CSAK LEKÖPÖTT ONNAN. MONDD HOGY SOHA NEM KÖPTÉL MÉG!
5. IGEN IS BÜSZKE LENNE! MERT JUSTIN A SEMMIBŐL JÖTT , ÉS MEG MUTATTA HOGY "BEJÖHET AZ ESÉLYTELEN SZEREP". HONNAN TUDJÁTOK HOGY JACKSON MIT GONDOLNA RÓLA HA ISMERNÉ? NEMHISZEM , HOGY MONDTA NEKTEK.
6.RENGETEK ELŐADÓ VÁSÁROLT MICHAELTŐL EGY ADOTT SZÁMOT. JUSTIN ÍGY RÓTTA LE A TISZTELETÉT ELŐTTE. NAGYON SZERETTE , ÉS KÖZTUDOTT HOGY Ő VOLT/MÉG MINDIG Ő A PÉLDAKÉPE.
KÖNYÖRGÖM VÁLOGASSÁTOK MÁR MEG A SZAVAITOKAT , MERT UNDORÍTÓ HOGY HOGY BESZÉLTEK! NINCS MICHAEL VAGY JUSTIN. van Michael ÉS Justin. KÉT KÜLÖN STÍLUS , KORSZAK. GONDOLKOZZATOK , HA LEÍRTOK VALAMIT. SOK EMBERT MEG TUDTOK VELE SÉRTENI , BÁNTANI! A SZÁM CSODÁS LETT , ÉS NEM KÉREK A "De pedig" - ekből. KÖSZÖNÖM
2013. augusztus 18. 13:53
|
rosalinda1397új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 179698 offline
|
nekem JB-vel semmi bajom, mint előadó, nem a stílusom, nem hallgatom, és kész. de mint embert, megvetem. leköpni a rajongókat, megveretni másokat a testőreivel, fölényeskedni, aztán beledalolni minden idők legsikeresebb pop előadójának (MICHAEL JACKSON AZ!) egy eddig kiadatlan dalába?
ezt a Jézus moncsicsivá módosításával lehet egy lapon említeni, ez művészeti öngyilkosság. és MJ-t öli meg vele, nem saját magát. azoknak pedig, akik úgy gondolják, hogy JB lehagyta MJ-t üzenem, hogy nem kell aggódni, ilyen az elkövetkező kétezer évben nem fog történni.
ezt a Jézus moncsicsivá módosításával lehet egy lapon említeni, ez művészeti öngyilkosság. és MJ-t öli meg vele, nem saját magát. azoknak pedig, akik úgy gondolják, hogy JB lehagyta MJ-t üzenem, hogy nem kell aggódni, ilyen az elkövetkező kétezer évben nem fog történni.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.