Dalpremier: Demi Lovato — Heart by Heart
2013. augusztus 16. 19:10
Szép szám lett, de semmi különleges nincsen benne, ilyenből van kismillió darab, majdnem minden tucatelőadó rendelkezik egy ilyennel. Rádióban tuti azt mondanám, ha ott is hallanám, hogy ez egy jó szám volt, de többet eszembe se jutna hogy létezik.
2013. augusztus 16. 19:12
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Van olyan dala amelynek címében nincs benne a heart?!
Basszus, de a dal marha jó! Csak most ért el az agyamig, annyira nem Demis, hogy nagyon tetszik.
Basszus, de a dal marha jó! Csak most ért el az agyamig, annyira nem Demis, hogy nagyon tetszik.
2013. augusztus 16. 19:12
Na, harmadjára hallgatva nagyon tetszik. Tényleg olyan, mintha tíz éve készült volna, és nem olyan erőltetett tevekaka, mint a mai slágerek. Gyönyörű hangja van Deminek.
2013. augusztus 16. 19:20
|
|
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline
|
Szerelmes vagyok ebbe a számba. A szövege,a ritmusa,és Demi hangja is tökéletes.
2013. augusztus 16. 19:29
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Alison Lerman tényleg.
Amúgy szerintem jó lett ez a dala, de nagyon hasonlít valami régire.
Amúgy szerintem jó lett ez a dala, de nagyon hasonlít valami régire.
2013. augusztus 16. 19:32
Büszke vagyok Demire , hogy egy ilyen remek filmhez énekelt betétdalt. A hangja itt is páratlanul gyönyörű. A dal is szép,fájdalmas szerelmi vallomás , mintha egy jópár évvel ezelőtti dalt hallanék.Semmi erőltetés , semmi túlzás. De szerintem Deminek volt már ennél jobb száma. De félreértés ne essék, ez is tetszik.
2013. augusztus 16. 19:36
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Nagyon jó dal lett!
♥
2013. augusztus 16. 19:40
|
|
Karaba Boglárkavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 180145 offline
|
Tetszik meg minden de ez az Ariana mindenhol ott van???
2013. augusztus 16. 19:49
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Nem vagyok valami nagy Demi rajongó,de ez a szám tányleg nagyon jó
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: