Klippremier: Zendaya — Replay
2013. augusztus 16. 14:55
|
|
xoxoLillaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 206456 offline
|
A szám nem hatott meg, nem lessz a kedvencem.Sőt nekem a klipp se nyerte el a tetszésem.Zendaya haja...hát nekem az se jön be.És a ruhái sem a kedvenceim.Szerintem Zendaya sokkal jobb szinész mind énekes.Legalábbis nekem úgy jobban bejön.
2013. augusztus 16. 15:03
|
|
Lorka Babyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 209387 offline
|
ez nagyon jó klip!!! <3
2013. augusztus 16. 15:27
Nekem a klip roppant hasonlít Cassie Me & U című videójához. (Mármint egyes képkockák). Ezért azt inkább nem értékelem... A dal maga elmegy, de csak egyszeri meghallgatásra.
2013. augusztus 16. 15:34
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Zendaya aztán tud táncolni
2013. augusztus 16. 16:04
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Sosem értettem, hogy miért kell ennyire nyomatni ezeket a dizni sztárocskákat. Én elhiszem, hogy van olyan, akinek van tehetsége, hiszen anno Ashley Tisdale is ott kezdte, s két olyan klassz albumot adott ki, amelyeket még a mai napig is nagyon szívesen meghallgatok. Ám ez az egész dizni, ahogyan észrevettem már arról szól, hogyan gyártson huszadrangú, egyébként lótúrót nem érő tehetségtelen áutótyúnolt sztárocskákat. A dal tényleg iszonyatosan gyengére sikerült, ráadásul érezni a számítógépes hangjavítást is az egészen, hiszen néhol annyira el van torzítva. A dalszöveget szintén jó nagy büdös nullára tudom értékelni, mert annyira nincs mondanivalója. Csupán csak annyi jött le a meghallgatott részből (1:19 - tovább nem bírtam), hogy valami dalról énekel, hogy ne állítsák le, amit követnek az összefüggéstelenebbnél összefüggéstelenebb sorok. A klipre meg csak annyit mondanék, hogy igénytelen trágyadomb. Persze alapból nem értem, hogy egy ilyen szép fiatal lánykát miért kell úgy kisminkelni és felöltöztetni, mint egy harmincas éveiben járó érett nőt. Kiábrándító és hányingerkeltő egyszerűen, pedig egy valóban széparcú kislánykáról van szó. Így elrontani... Sosem értettem, hogy miért kell erőltetni a színészkedés mellett az éneklést. Ahogyan elnézem a dizninél kötelező mindkét szakmában remekelni. Én amondó vagyok, hogy aki énekes az énekeljen, aki színész, az színészkedjen, s ne kontárkodjon bele randomba csak úgy másba, hiszen abból mindig p*fára esés van. Mondjuk én zendajától sem vágódtam hasra, amikor belenéztem ebbe a Shake it up remek műbe, ám a zeneipar még inkább nem neki való. A dizni pedig hány és hány fiatal lányka életét fogja tönkretenni, hiszen 1-2 ember kivételével mindegyikük vagy r*banc lett vagy valami tehetségtelen senkiházi. Szimplán elkeserítő, hogy néhányan ti ezt zenének meritek nevezni, pedig a zene teljesen mást jelent, illetve baromi mást szimbolizál.
Nem tucat ez? Akkor mi, kérem szépen? Igazi gagyi technó zene, hiszen elsőre is alapból a Skrillex-féle turmixzene jutott eszembe róla. Szóval nem akarlak elkeseríteni, de zendaja összehányta egy pár perces dalba azokat az elektróelemeket, amik manapság a legtöbb dalban fellelhetők - ergó csinált egy tömegsz*rt. A klipben lévő tánc meg szerintem nem tánc. Táncnak nevezzük a keringőt, a néptáncokat, a rockyt és társait. Amit zendaja csinál "tánc" ige alatt a kisfilmben, inkább hajaz egy epilepsziás rohamra, úgy dobálja magát.
Idézet (Frizzie @ 2013.08.16. 13:13)
Szerintem meg nagyon is szuper lett a klip, ugyanúgy, mint a dal! Ez Zendaya stílusa, nem az a tucat pop, meg dubstep (vagy mi a fene), hanem valami más, több műfaj keveredik benne, és ez teszi különlegesség. A klip meg szerintem tökéletes lett, a koreográfia is nagyon el lett találva.
Nem tucat ez? Akkor mi, kérem szépen? Igazi gagyi technó zene, hiszen elsőre is alapból a Skrillex-féle turmixzene jutott eszembe róla. Szóval nem akarlak elkeseríteni, de zendaja összehányta egy pár perces dalba azokat az elektróelemeket, amik manapság a legtöbb dalban fellelhetők - ergó csinált egy tömegsz*rt. A klipben lévő tánc meg szerintem nem tánc. Táncnak nevezzük a keringőt, a néptáncokat, a rockyt és társait. Amit zendaja csinál "tánc" ige alatt a kisfilmben, inkább hajaz egy epilepsziás rohamra, úgy dobálja magát.
1 felhasználónak tetszik:
riri17
2013. augusztus 16. 16:12
Én mindig is undorodtam ezektől az "újabb" dizni sztároktól. Zendaya is pontosan ugyan olyan mint a többi. Ha nem lenne jó hangja vagy nem tudna táncolni már a süllyesztőben lenne, sőt. El sem indult volna a karrierje. A dizninek csak az énekes-színésznő pacsirták kellenek, 2-3 év után meg kidobják, a sorozatokat meg abbahagyják, hogy jöjjenek az újabb szennyek. DE. Elismerem, hogy a dal jó lett. A klip viszont szerintem egy tipikus táncos-zenés videó.
2013. augusztus 16. 16:52
|
|
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1193 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline
|
árulja már el valaki, hogy miért kell szinte az összes disneysnek énekelni?! persze, van akinek jó hangja van meg minden, de akkor is..
egyébként nem igazán jön be ez a szám.
egyébként nem igazán jön be ez a szám.
2013. augusztus 16. 16:56
Szerintem Zendaya végre kitört a diznisztár szerepből,ahol semmi tehetséget nem volt alkalma mutatni.Itt viszont tényleg jó hangja van,de szerintem régen jobb zenéi voltak,mostanában ilyen tucatzenékre pazarolja a hangját...de azért vannak jó számai.Szerintem jól is táncol,de nem értem,miért erőlteti megszállottan...ő tudja.Zendaya már nem disney sztár,észre kell venni!
2013. augusztus 16. 16:59
Csak az a baj,hogy az ex-disney sztároknak mindkettőt kell erőltetni,pedig egyszerre nem fog menni!Szerintem hangja van,de ne ilyen sz*rokra pazarolja!Mert amúgy szeretem Zenyt,csak jobban meg kell ismerni.
2013. augusztus 16. 16:59
|
|
Fanni00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 4116 Csatolások: 1483 Azonosító: 126355 offline
|
Kétlem,hogy ilyen jó hangja van. Ha pedig igen akkor őszintén sajnálom,hogy erre pocsékolja. Minek kellett neki is beállni a sorba...
Kérem vissza ezt az elvesztegetett 4 percet az életemből!
Kérem vissza ezt az elvesztegetett 4 percet az életemből!
2013. augusztus 16. 17:05
|
|
Cecilia1006visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 127 Csatolások: 0 Azonosító: 191277 offline
|
Hogy őszinte legyek a dal és a klip is unalmas. De egy párszor már meghallgattam ezt és kezdem megkedvelni. Szóval a dal az jó de ütősebb videoklippet kellett volna hozzá készíteni
2013. augusztus 16. 17:59
|
|
Fanny Holt |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.08. Hozzászólás: 1014 Csatolások: 0 Azonosító: 208604 offline
|
Zendayanak baromira meglátszik , hogy póthaja van pedig még csak 17 éves.
A klipet illetően nagyjából jó lett, de a dal valami iszonyat lett.:/
A klipet illetően nagyjából jó lett, de a dal valami iszonyat lett.:/
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.