Amber Heard nem tervezi, hogy férjhez megy
2013. augusztus 16. 19:44
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Jobb is, ha nem házasodnak össze, szerintem úgysem lesz tartós a dolog, mert nem illenek össze. Ha tévedek, akkor bocsi, de szerintem Amber nem elég jó Johnnynak...
2013. augusztus 16. 23:29
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Szerintem majd később megint az lesz, hogy Amber elhagyja valaki másért Johnny-t. Mert ugye biszexuális... De azért remélem, hogy nem teszi mert Johnny is tökéletes
Majd kiderül...
2013. augusztus 23. 21:18
Jaj de akkor johnny mért nem hagyja ott
annyi nő él a világon neki miért pont Amber kell
annyi nő él a világon neki miért pont Amber kell
2013. szeptember 01. 12:44
Johnny 50 éves, szerintem észhez kérne térnie és a gyerekeivel és Vanessával kellene törődnie :|
2013. december 20. 22:30
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Amber nem illik Johnnyhoz! Johnny jobb nőt érdemel. (Pld engem <3) Ha én nem lehetek az övé akkor Vanessa. Ja és ha igazán szetné (nem csak a pénzét) akkor már rég házasok lennének. Legalábbis szerintem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: