Amber Heard nem tervezi, hogy férjhez megy
2013. augusztus 16. 19:44
|
|
pekii97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 323 Csatolások: 0 Azonosító: 152279 offline
|
Jobb is, ha nem házasodnak össze, szerintem úgysem lesz tartós a dolog, mert nem illenek össze. Ha tévedek, akkor bocsi, de szerintem Amber nem elég jó Johnnynak...
2013. augusztus 16. 23:29
|
|
JohnnyDeppFanForevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.29. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 207548 offline
|
Szerintem majd később megint az lesz, hogy Amber elhagyja valaki másért Johnny-t. Mert ugye biszexuális... De azért remélem, hogy nem teszi mert Johnny is tökéletes
Majd kiderül...
2013. augusztus 23. 21:18
Jaj de akkor johnny mért nem hagyja ott
annyi nő él a világon neki miért pont Amber kell
annyi nő él a világon neki miért pont Amber kell
2013. szeptember 01. 12:44
Johnny 50 éves, szerintem észhez kérne térnie és a gyerekeivel és Vanessával kellene törődnie :|
2013. december 20. 22:30
|
|
Bori love Johnnyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.20. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 217147 offline
|
Amber nem illik Johnnyhoz! Johnny jobb nőt érdemel. (Pld engem <3) Ha én nem lehetek az övé akkor Vanessa. Ja és ha igazán szetné (nem csak a pénzét) akkor már rég házasok lennének. Legalábbis szerintem.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: