A páros már néhány éve randizik egymással, de ez nem jelenti azt, hogy össze fognak házasodni, közeli vagy a távoli jövőben. Amber biszexualitását sem rejti véka alá.
A teljes cikkhez kattints ide!
Amber Heard nem tervezi, hogy férjhez megy
2013. augusztus 16. 09:50
Nemrég még leszbikus volt - most már biszex? Úgy látszik, Johnny jó hatással van a szexuális hovatartozásra XDD De viccet félretéve: ez a nő nem illik hozzá.
2013. augusztus 16. 10:57
|
|
Ildikócska10LoveSick ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.04. Hozzászólás: 6073 Csatolások: 5769 Azonosító: 164815 offline
|
a lányya is. lehetne az biztos
2013. augusztus 16. 11:34
|
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline
|
„Sosem akartam elrejteni bármit is. Nem szégyellem, és sosem szégyelltem.” - én az ő helyében rohadtul szégyellném, hogy tönkretettem egy családot!
Félre értés ne essék, nem védem Johnny-t, elvégre nem kellett neki sem kétszer mondani, hogy lépjen félre, de azért ennek a nőnek is van bőr a képén de rendesen
Félre értés ne essék, nem védem Johnny-t, elvégre nem kellett neki sem kétszer mondani, hogy lépjen félre, de azért ennek a nőnek is van bőr a képén de rendesen
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2013. augusztus 16. 11:36
A nemi hovatartozását nem szégyelli.
De abban egyetértünk, h elég pofátlan a csaj.
De abban egyetértünk, h elég pofátlan a csaj.
Idézet (House Of Wax @ 2013.08.16. 11:34)
„Sosem akartam elrejteni bármit is. Nem szégyellem, és sosem szégyelltem.” - én az ő helyében rohadtul szégyellném, hogy tönkretettem egy családot!
2013. augusztus 16. 12:05
Persze, jó party neki Johnny. Amikor már meg van a kellő figyelem iránta, és már nem szorul segítségre, hogy szerepeket kapjon, akkor lelép. Persze, hogy hátráltatná akkor egy házasság (válás)
2013. augusztus 16. 12:16
|
|
TheTruthAboutLovefolklore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.16. Hozzászólás: 4209 Csatolások: 58 Azonosító: 203823 offline
|
Legalább felvállalja.. <33 Amber <33
2013. augusztus 16. 13:35
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Milyen Antipatikus ez a csaj.
2013. augusztus 16. 15:18
Idézet (House Of Wax @ 2013.08.16. 11:34)
Abszolúte egyet értek.
2013. augusztus 16. 16:32
|
|
pillango55visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 356 Csatolások: 0 Azonosító: 176513 offline
|
Oh ezaz baby! Ne is akarj hozzámenni Johnnyhoz!!
Eleinte szimpi volt, de rájöttem, hogy csak kihasználja Johnnyt.. Ő pedig nagyon szereti, ezért nem veszi észre.
Addig jó, amíg nem ássák bele magukat a kapcsolatba. Nekem mindegy, csak Johnny boldog legyen ♥
Eleinte szimpi volt, de rájöttem, hogy csak kihasználja Johnnyt.. Ő pedig nagyon szereti, ezért nem veszi észre.
Addig jó, amíg nem ássák bele magukat a kapcsolatba. Nekem mindegy, csak Johnny boldog legyen ♥
2013. augusztus 16. 19:31
igaza van, az életet nem tervezni, hanem élni kell. egyébként nagyon okos nő, úgyhogy azt azért nem állítom, hogy ez a Johnny-dolog pusztán érzelmi alapú lenne nála.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.