Versenyt hirdetett a Tokio Hotel
2013. augusztus 16. 15:21
Rendes volt tőlük, és rég is láttam őket cikkben
2013. augusztus 16. 17:20
|
|
AndroiDorkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 139894 offline
|
Smile 15, azert mert te nem hallottál róluk nem azt jelenti, hogy eltűntek. Lepergett a TH láz igen, de ugyan azt és ugyan úgy csinálják mint eddig. Csak ők nem adnak ki dalokat minden héten hanem az albumon dolgoznak :-))
2013. augusztus 16. 17:21
Idézet
Smile15: 8 év, de az alatt el is tűntek
Hidd el..a OneDirection meg Selena Gomez is elfog 1-2 év múlva
2013. augusztus 16. 21:01
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
Örülök hogy kikerült a cikk
Annnnnyira jó lenne ha már visszatérnének, mert már tényleg a csapból is Justin Bieber One Direction meg a sok műanyag zene folyik, ők legalább rendes zenét játszanak.
Amúgy aki azt hiszi hogy eltűntek, az nagyot téved. Hihetetlenül sokan szeretik őket még mindig, pedig 4 éve együttesként kb. semmit nem csináltak. Szóval már jöhetne az az új album <3
Annnnnyira jó lenne ha már visszatérnének, mert már tényleg a csapból is Justin Bieber One Direction meg a sok műanyag zene folyik, ők legalább rendes zenét játszanak.
Amúgy aki azt hiszi hogy eltűntek, az nagyot téved. Hihetetlenül sokan szeretik őket még mindig, pedig 4 éve együttesként kb. semmit nem csináltak. Szóval már jöhetne az az új album <3
2013. augusztus 16. 21:25
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
8 év jah,de legalább 2 évet kihagytak..
2013. augusztus 16. 21:37
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Huhaaa! Nagy ajandek
Sok sikert.
Egyebkent nem semmi
8 ev...
en is nagy rajongojuk voltam, es habar mar nem nem igazan hallgatom oket, nem tudnam elfeleteni soha azt az idoszakot
Egyebkent nem semmi
en is nagy rajongojuk voltam, es habar mar nem nem igazan hallgatom oket, nem tudnam elfeleteni soha azt az idoszakot
2013. augusztus 17. 14:32
OMG de furán néznek ki
még taknyos gyerekként láttam őket utoljára LOL
2014. március 22. 10:36
|
|
esztike101010visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.10. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 191328 offline
|
Elolvadok imádom őket igaz nem rég kezdtem fanatikus lenni bár előtte is szeretem a zenéjüket de jó let volna kkor eről tudni kár biztos neveztem vona
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: