Elkészült az Applause dalszöveges videója
2013. augusztus 15. 20:50
|
|
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline
|
Beyla: én is nagy Gaga fanatikus vagyok, de belátom, hogy néhény dologban igazad van. Viszont ha egy énekesnőnek vagy akárkinek valamikor tehetsége van valamihez, akkor az nem múlik csaak úgy el. Igaz, Gaga sem a régi, de nem lett tehetségtelen. A mondandódból, véleményedből ez vehető ki (legalább is számomra). Nekem az nem tetszik egyébként ebben a videóban... szóval hogy semmi.
Nem jön be ez a "másság téma", akármilyen nagy rajongó is vagyok. A dal jó a klip meg, hát... Inkább nem mondok semmit és akkor lesz jó.
Azért remélem nem lesz az majd, hogy Gaga csak a meleg, transzvesztita, leszbikus stb. ("mássággal" rendelkező) rajongóival fog foglalkozni... Már kezd abba az irányba menni a dolog, és ez nem most kezdődött el. Igen, Gagának sok az ilyen rajongója és barátja is. Szinte csak velük van körbe véve. Ő tudja, hogy milyne közegben érzi jól magát, de azt nem tudom megértnei, hogy miből gondolja azt, hogy a nem ilyen nézeteket valló rajongók ezt akarják bámulni amíg (az egyébként jó) szám tart?!
2013. augusztus 15. 20:52
|
|
Lady Carrievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.07. Hozzászólás: 156 Csatolások: 0 Azonosító: 208506 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dalszöveg,és a videó klip is.
2013. augusztus 15. 21:12
Hát én meg magas ívből sz*rom le ki mit gondol
reagálni meg csak lehet. Attól még ugyanúgy fogom gondolni amit gondolok, még ha egy kis regényt kapok mindenkitől. xDDD kövezzetek asszonyállatok
2013. augusztus 15. 22:20
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Pont most néztem meg a videót, mielőtt feljöttem starity-re. Még mindig az a véleményem, hogy Gaga tud jobbat is ennél. Az előző Applause-os cikknél is leírtam, hogy nekem csalódás volt a dal, nem ilyenre számítottam, egyáltalán nem tükrözi Gagát. Mostanra már valamelyest megbarátkoztam vele, elmegy kategória, de remélem, hogy a több hasonló dala nem lesz a jövőben. A videóval egyébként semmi bajom, nem mintha nagyon a szöveget figyeltem volna, miközben néztem, de szerintem egész jó kis cucc lett.
2013. augusztus 15. 23:30
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
Tudjátok, hogy mit nem értek? Hogy miért kell egy dalszöveges videóból cikket írni.
Hozzáteszem ilyen olcsó lyrics-es videót se láttam még, mint ez. Avril és Katy klipje sokkal de sokkal ötletesebb és jobb is lett. Akkor arról miért nem lett cikk írva?!
De mostanában Gaga eléggé sokat hallat magáról és mindenhol az ő arcába botlok ami már kezd unalmassá válni..
2013. augusztus 16. 14:14
|
|
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1394 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline
|
1. reakció: Miért érdekes ez a cikk?
2. Ilyet én is csináltammár régebben - mármint ilyen videót.
3. Gaga már kezdi nagyon eladni magát... negatív írányba halad... De nagyon....
Egyetértek Sunwellel.. Számomra is hatalmas csalódás ez a dal... Ekkora szünet után, ez hatalmas bukás...
2. Ilyet én is csináltammár régebben - mármint ilyen videót.
3. Gaga már kezdi nagyon eladni magát... negatív írányba halad... De nagyon....
Egyetértek Sunwellel.. Számomra is hatalmas csalódás ez a dal... Ekkora szünet után, ez hatalmas bukás...
2013. augusztus 16. 21:23
|
|
Melle Ketrinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 335 Csatolások: 1789 Azonosító: 194943 offline
|
Ez kicsit off lesz, de...
Katy Perry lyric vidója nálam akkor csapta ki a biztosítékot, mikor húzta a WC-papírt...
Amúgy meg bármiről lehet cikket írni, én meg azt nem értem, hogy minek ebből is problémát csinálni :"DDDD Ha nem tetszik, nem kell olvasni :DDD
Ami a lyric videót illeti, láttam már jobbat is, bár a lényege azért átjött. Főleg, ha összehasonlítjuk a szöveggel.
Katy Perry lyric vidója nálam akkor csapta ki a biztosítékot, mikor húzta a WC-papírt...
Amúgy meg bármiről lehet cikket írni, én meg azt nem értem, hogy minek ebből is problémát csinálni :"DDDD Ha nem tetszik, nem kell olvasni :DDD
Ami a lyric videót illeti, láttam már jobbat is, bár a lényege azért átjött. Főleg, ha összehasonlítjuk a szöveggel.
2013. augusztus 16. 22:12
|
|
Blaze13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 282 Csatolások: 0 Azonosító: 158846 offline
|
Igen a dal első hallása eddig mindenkinek furcsa volt. elismerem hogy nekem is.. De mikor többször meghallgattam már nem ment ki a fejemből IMÁDOM!!! És igen nem vmi fenomenális ez a lyrics video de basszus ez művészet az ARTPOP művészet emberek és amit Gaga csinál az is művészet!! #Applause <3
2013. augusztus 21. 17:52
|
|
RecklessBambievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.15. Hozzászólás: 122 Csatolások: 14 Azonosító: 203802 offline
|
nekem tetszik
2013. augusztus 22. 21:00
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
imádom, amilyet vártam
♥♥
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: