Starity

Elkészült az Applause dalszöveges videója

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 15. 15:10 #21
Kriszta5
Kriszta5

StátuszFogadd el magadat olyannak amilyen vagy!!!
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1235
Csatolások: 0
Azonosító: 203214
Nem is tudom!! smileeee.gif
2013. augusztus 15. 15:10 #22
- törölt felhasználó -    
A szám hallgatható , nem csalódtam biggrin.gif
2013. augusztus 15. 15:32 #23
- törölt felhasználó -    
Miért keritenek ilyen nagy árkot a lyrics videóknak? Katynak, Selena de még Avril is a napokban tett ki egyet.. Inkább az eredeti videót pakolják fel, ne csak a dalszöveges változatot. Gaga most se hazudtolta meg magát, hiszen mint tudjuk kiáll a homoszexuális emberekért, és hát ez a vidi nem tetszik feltétel, de látszik, hogy törődik velük.
3 felhasználónak tetszik: Beyla, Fan-ily6889, baisée
2013. augusztus 15. 15:45 #24
JadeB
JadeB
Hozzászólás: 2865
Csatolások: 75
Azonosító: 200398
Érdekes egy dalszöveges videó. A dallal még most sem tudom hogy állok. Tetszik vagy nem?! Magam sem tudom.biggrin.gif
2013. augusztus 15. 15:48 #25
AliceGlóri
AliceGlóri
új tag

StátuszSzeretem a szilvás buktát! ♥
Hozzászólás: 60
Azonosító: 193272
nem ilyen klipre számítottam, de a szám nagyon tetszik
2013. augusztus 15. 15:51 #26
Levente00
Levente00

StátuszSo I love Big Time Rush, and they are the coolest guys!!!!!
Hozzászólás: 556
Csatolások: 30
Azonosító: 184608
Még szoknom kell biggrin.gif De azért annyira rossz nem lett. smileeee.gif
2013. augusztus 15. 16:09 #27
Judit2013
Judit2013
visszatérő vendég

Státusz#KeepFightingMichael #ForzaJules
Hozzászólás: 394
Azonosító: 198582
Kezdem megszeretni ezt a számot. smileeee.gif
2013. augusztus 15. 16:19 #28
Gaga5000
Gaga5000

StátuszPretty Little Liars <3 Tokio Hotel <3 Adam Lambert <3 Black Veil Brides <3
Hozzászólás: 685
Csatolások: 39
Azonosító: 168050
Nekem tetszik a szám! A videó is jó! imádom Gagát wub.gif
2013. augusztus 15. 16:26 #29
bizsikeee222
bizsikeee222
új tag
Hozzászólás: 89
Azonosító: 193970
elég gyengus... remélem nem 10 perces klipje lesz :DDD
2013. augusztus 15. 16:36 #30
PinkPoison
PinkPoison
† hentai tensai shoujo †

StátuszNéha
Hozzászólás: 2576
Csatolások: 19
Azonosító: 176526
Se a klip se a szám nem tetszik a régiek valahogy jobbra sikerültek xd
2013. augusztus 15. 16:39 #31
boglarkabogi
boglarkabogi
*Borsószem*

StátuszThe best way to pay for a lovely moment is to enjoy it.
Hozzászólás: 4183
Csatolások: 784
Azonosító: 160245
A dal jó,sőt nekem nagyon tetszik,de a dalszöveges videó nagyon szar
2013. augusztus 15. 16:47 #32
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Csak nekem tűnik már ez az egész baromira erőltetettnek? Tudni illik én azon emberek csoportjába tartozom, aki akarva-nem akarva, de visszaöklendezi azt, amit le akarnak nyomni a torkán. Gaguska áplóza pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Először még elvoltam vele, tetszett is, de nem lesz námbör ván a hallgatási listámon, ám az elmúlt pár napban annyit olvastam erről a dalról, hogy kezd csömöröm lenni tőle. Annyira mű, annyra hájpolva van az egész, és akár akarják akár nem az emberek, már csak azért is lenyomják a torkukon, mert - hogy MadHatter barátnénk szavaival éljek - Plágium Királynőnk kiadott egy új dalt. Tényleg megérteném ezt a felhajtást, ha annyira überzsír szám lenne, de sajnos nem az. Annyira promózzák, annyira futtatják, annyira nyomják, hogy az embernek már ettől a bazi nagy reklámtól lesz hányingere. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz értékelhető az új korong, hiszen a sz*rt szokták ilyen szinten beharangozni, hogy minél jobban fogyjon, ugyanis megfelelő marketing nélkül a f*stalicska munka még a kutyának se fog kelleni. Áh, gagácska is baróra lejárt lemez, hiszen polgárpukkasztó viselkedésén kívül semmit sem tud produkálni az igénytelen hányadék zenei munkássága mellett. Ilyen mérvű promotálás mellett az embernek csak az jut az eszébe, hogy vajon mennyire lehet ez az egész sz*r, ha ilyen szinten az emberek p*fájába nyomják - hát valószínűleg eléggé. Őt is az extravagáns imidzse tartja életben, és csak az a kérdéses, hogy meddig tud mindezzel fent maradni. Egyszerűen szemétdombra való az, amit csinál, és a litlömonsztereken kívül senki sem zokogna, ha egy nap bejelentené végleges távozását a zeneiparból.
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. augusztus 15. 16:54 #33
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Nekem se a dal, sem pedig ez a dalszöveges videó sem tetszik...
2013. augusztus 15. 17:04 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.08.15. 16:47)
Csak nekem tűnik már ez az egész baromira erőltetettnek? Tudni illik én azon emberek csoportjába tartozom, aki akarva-nem akarva, de visszaöklendezi azt, amit le akarnak nyomni a torkán. Gaguska áplóza pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Először még elvoltam vele, tetszett is, de nem lesz námbör ván a hallgatási listámon, ám az elmúlt pár napban annyit olvastam erről a dalról, hogy kezd csömöröm lenni tőle. Annyira mű, annyra hájpolva van az egész, és akár akarják akár nem az emberek, már csak azért is lenyomják a torkukon, mert - hogy MadHatter barátnénk szavaival éljek - Plágium Királynőnk kiadott egy új dalt. Tényleg megérteném ezt a felhajtást, ha annyira überzsír szám lenne, de sajnos nem az. Annyira promózzák, annyira futtatják, annyira nyomják, hogy az embernek már ettől a bazi nagy reklámtól lesz hányingere. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz értékelhető az új korong, hiszen a sz*rt szokták ilyen szinten beharangozni, hogy minél jobban fogyjon, ugyanis megfelelő marketing nélkül a f*stalicska munka még a kutyának se fog kelleni. Áh, gagácska is baróra lejárt lemez, hiszen polgárpukkasztó viselkedésén kívül semmit sem tud produkálni az igénytelen hányadék zenei munkássága mellett. Ilyen mérvű promotálás mellett az embernek csak az jut az eszébe, hogy vajon mennyire lehet ez az egész sz*r, ha ilyen szinten az emberek p*fájába nyomják - hát valószínűleg eléggé. Őt is az extravagáns imidzse tartja életben, és csak az a kérdéses, hogy meddig tud mindezzel fent maradni. Egyszerűen szemétdombra való az, amit csinál, és a litlömonsztereken kívül senki sem zokogna, ha egy nap bejelentené végleges távozását a zeneiparból.

Bírom a nagy ellentéteket a kommentjeidben, egyszer írod, hogy valamennyire bejön a dal, utána fostalicska jelzőkkel illeted, tehát te szereted a szart?(vagyis amit te annak tartasz?) Nincsen nagy promotálása, azért mert csináltak hozzá egy botrányos lyrics-et, és 52 országban első iTunes-on, csakúgy mint az album, persze hogy megírja minden zenei oldal, hírportál,bulvárlap. De van egy jó megoldásom, hogy enyhítsem a hányingered... ne olvass róla annyit és megoldódik a probléma. Nem kell filóznod, azon hogy jó lesz-e az ARTPOP vagy sem. Látod itt jön elő Gaga érdekessége, leszólod, leszarozod, de valahogy mindig érdekel mindenkit amit csinál. Ezért nem lehet sehonnan eltűntetni, pedig sokan akarnák. :3
2013. augusztus 15. 17:12 #35
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Már reggel láttam a videót. smileeee.gif
A dal egyébként jó, de nem GaGa-s, nekem hiányzik a régi GaGa. :/ A versszakok például engem nagyon a No Doubt stílusára emlékeztetnek.
2013. augusztus 15. 17:30 #36
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (holembo @ 2013.08.15. 17:04)
Bírom a nagy ellentéteket a kommentjeidben, egyszer írod, hogy valamennyire bejön a dal, utána fostalicska jelzőkkel illeted, tehát te szereted a szart?(vagyis amit te annak tartasz?) Nincsen nagy promotálása, azért mert csináltak hozzá egy botrányos lyrics-et, és 52 országban első iTunes-on, csakúgy mint az album, persze hogy megírja minden zenei oldal, hírportál,bulvárlap. De van egy jó megoldásom, hogy enyhítsem a hányingered... ne olvass róla annyit és megoldódik a probléma. Nem kell filóznod, azon hogy jó lesz-e az ARTPOP vagy sem. Látod itt jön elő Gaga érdekessége, leszólod, leszarozod, de valahogy mindig érdekel mindenkit amit csinál. Ezért nem lehet sehonnan eltűntetni, pedig sokan akarnák. :3

Ja, leírtam, hogy nem olyan sz*r, mint a BTW korongon lévő "dalok" és hallgatható. Jó lenne megtanulni szöveget értelmezni, mert sehol sem magasztaltam az egekig, csupán csak a nem rossz, egyszer-kétszer lejátszható dobozkába dobható be. Igazából csak lefuttattam egy kis gondolatmenetet, hogy vajon mennyire lehet sz*r, ha ennyire promotálják. Tapasztalataimból kiindulva, amit ennyire hájpolnak és ennyire nyomatnak az csak sz*r lehet. Igazából senkit sem érdekelne az, hogy mit csinál, ha nem állna neki mutogatni a meztelen - egyébként hányadék - testét, hiszen hány és hány botrányos kép került elő róla csak ezen a héten marketing céljából. Gaguska zenei karrierje olyan, mint a kifacsart citrom. Fröcsöghettek akárhogy, hogy mindenki kíváncsi rá, meg mindenki őt akarja, de ez nem változtat azon, hogy pár év alatt eljutott oda ahová Madonna még nem tudott - a süllyesztőbe. Mindig azt hallottam, hogy gaguska meg tud újulni meg minden, és bár még egy évtizede sincs az iparban, máris komoly problémákkal áll szemben. Pár év és a kutyának sem fog kelleni sem ő, sem pedig a zenéje. Madonnánál bejött a dolog, nála úgy látszik nem. Még egy ideig fent tudja magát tartani a botrányos, polgárpukkasztó k*rvás viselkedésével, de utána nézhet más munka után. A vak is látja, hogy a meztelenkedés már csak a mentsvára, hogy minél többet kaszálhasson az új albumán. Tudod egy jó előadónak, egy profinak, egy tehetségesnek nincsen szüksége ilyen erkölcstelen marketingre. Elborzaszt, hogy mi lett belőle - pedig emlékszem régen egy vagány, egyediséggel rendelkező előadónak tartottam. Most meg köbö olyan, mint valami sztriptízrihe mikrofonnal a kezében.

Ja, és neked azt írom, amit a bíbőr, szalonna, májli fanatikusoknak szoktam: nem tetszik a kommentem? Nem kell elolvasni, reagálni pedig pláne nem kell rá! Erről kell olvasnom, mert erről írtok. Nem fogom magamba tartani a véleményemet csak azért, mert egyes tagoknak nem tetszik. Bárcsak nekem is az lenne a legnagyobb problémám, hogy egy vadidegen ember fikázza a kedvencemet egy publikus bulvár fórumon. Irigyellek... komolyan! unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: baisée
2013. augusztus 15. 18:41 #37
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
nekem egyáltalán nem tetszik ez a szám
2013. augusztus 15. 19:06 #38
Wercsi1998
Wercsi1998
új tag

StátuszI live for the Applause, Applause, Applause
Hozzászólás: 38
Azonosító: 185141
IMÁDOOOM !!! biggrin.gif Több barátom is megszerette a dalt biggrin.gif Szuper lett
2013. augusztus 15. 19:11 #39
Pdorii
Pdorii
új tag
Hozzászólás: 94
Azonosító: 209347
nemtudooom.. régen szerettem Lady Gaga-t már akkor sem volt egy normális nő de mostmár undorodom tőle az utcára legalább ruhát felvehetne de a videó klippekben is........:/
2013. augusztus 15. 19:32 #40
FAMEgaga
FAMEgaga
visszatérő vendég
Hozzászólás: 408
Azonosító: 192296
isteni videó lett köszönöm LADY GAGA imádlak életem te vagy a királynő és te vagy a legende imádlak életem!!!!!!!!
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok