Elkészült az Applause dalszöveges videója
2013. augusztus 15. 15:32
Miért keritenek ilyen nagy árkot a lyrics videóknak? Katynak, Selena de még Avril is a napokban tett ki egyet.. Inkább az eredeti videót pakolják fel, ne csak a dalszöveges változatot. Gaga most se hazudtolta meg magát, hiszen mint tudjuk kiáll a homoszexuális emberekért, és hát ez a vidi nem tetszik feltétel, de látszik, hogy törődik velük.
2013. augusztus 15. 15:48
|
|
AliceGlóriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 60 Csatolások: 0 Azonosító: 193272 offline
|
nem ilyen klipre számítottam, de a szám nagyon tetszik
2013. augusztus 15. 16:26
|
|
bizsikeee222új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 193970 offline
|
elég gyengus... remélem nem 10 perces klipje lesz :DDD
2013. augusztus 15. 16:36
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Se a klip se a szám nem tetszik a régiek valahogy jobbra sikerültek xd
2013. augusztus 15. 16:39
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
A dal jó,sőt nekem nagyon tetszik,de a dalszöveges videó nagyon szar
2013. augusztus 15. 16:47
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Csak nekem tűnik már ez az egész baromira erőltetettnek? Tudni illik én azon emberek csoportjába tartozom, aki akarva-nem akarva, de visszaöklendezi azt, amit le akarnak nyomni a torkán. Gaguska áplóza pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Először még elvoltam vele, tetszett is, de nem lesz námbör ván a hallgatási listámon, ám az elmúlt pár napban annyit olvastam erről a dalról, hogy kezd csömöröm lenni tőle. Annyira mű, annyra hájpolva van az egész, és akár akarják akár nem az emberek, már csak azért is lenyomják a torkukon, mert - hogy MadHatter barátnénk szavaival éljek - Plágium Királynőnk kiadott egy új dalt. Tényleg megérteném ezt a felhajtást, ha annyira überzsír szám lenne, de sajnos nem az. Annyira promózzák, annyira futtatják, annyira nyomják, hogy az embernek már ettől a bazi nagy reklámtól lesz hányingere. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz értékelhető az új korong, hiszen a sz*rt szokták ilyen szinten beharangozni, hogy minél jobban fogyjon, ugyanis megfelelő marketing nélkül a f*stalicska munka még a kutyának se fog kelleni. Áh, gagácska is baróra lejárt lemez, hiszen polgárpukkasztó viselkedésén kívül semmit sem tud produkálni az igénytelen hányadék zenei munkássága mellett. Ilyen mérvű promotálás mellett az embernek csak az jut az eszébe, hogy vajon mennyire lehet ez az egész sz*r, ha ilyen szinten az emberek p*fájába nyomják - hát valószínűleg eléggé. Őt is az extravagáns imidzse tartja életben, és csak az a kérdéses, hogy meddig tud mindezzel fent maradni. Egyszerűen szemétdombra való az, amit csinál, és a litlömonsztereken kívül senki sem zokogna, ha egy nap bejelentené végleges távozását a zeneiparból.
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. augusztus 15. 17:04
Idézet (Beyla @ 2013.08.15. 16:47)
Csak nekem tűnik már ez az egész baromira erőltetettnek? Tudni illik én azon emberek csoportjába tartozom, aki akarva-nem akarva, de visszaöklendezi azt, amit le akarnak nyomni a torkán. Gaguska áplóza pontosan ebbe a kategóriába sorolható. Először még elvoltam vele, tetszett is, de nem lesz námbör ván a hallgatási listámon, ám az elmúlt pár napban annyit olvastam erről a dalról, hogy kezd csömöröm lenni tőle. Annyira mű, annyra hájpolva van az egész, és akár akarják akár nem az emberek, már csak azért is lenyomják a torkukon, mert - hogy MadHatter barátnénk szavaival éljek - Plágium Királynőnk kiadott egy új dalt. Tényleg megérteném ezt a felhajtást, ha annyira überzsír szám lenne, de sajnos nem az. Annyira promózzák, annyira futtatják, annyira nyomják, hogy az embernek már ettől a bazi nagy reklámtól lesz hányingere. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz értékelhető az új korong, hiszen a sz*rt szokták ilyen szinten beharangozni, hogy minél jobban fogyjon, ugyanis megfelelő marketing nélkül a f*stalicska munka még a kutyának se fog kelleni. Áh, gagácska is baróra lejárt lemez, hiszen polgárpukkasztó viselkedésén kívül semmit sem tud produkálni az igénytelen hányadék zenei munkássága mellett. Ilyen mérvű promotálás mellett az embernek csak az jut az eszébe, hogy vajon mennyire lehet ez az egész sz*r, ha ilyen szinten az emberek p*fájába nyomják - hát valószínűleg eléggé. Őt is az extravagáns imidzse tartja életben, és csak az a kérdéses, hogy meddig tud mindezzel fent maradni. Egyszerűen szemétdombra való az, amit csinál, és a litlömonsztereken kívül senki sem zokogna, ha egy nap bejelentené végleges távozását a zeneiparból.
Bírom a nagy ellentéteket a kommentjeidben, egyszer írod, hogy valamennyire bejön a dal, utána fostalicska jelzőkkel illeted, tehát te szereted a szart?(vagyis amit te annak tartasz?) Nincsen nagy promotálása, azért mert csináltak hozzá egy botrányos lyrics-et, és 52 országban első iTunes-on, csakúgy mint az album, persze hogy megírja minden zenei oldal, hírportál,bulvárlap. De van egy jó megoldásom, hogy enyhítsem a hányingered... ne olvass róla annyit és megoldódik a probléma. Nem kell filóznod, azon hogy jó lesz-e az ARTPOP vagy sem. Látod itt jön elő Gaga érdekessége, leszólod, leszarozod, de valahogy mindig érdekel mindenkit amit csinál. Ezért nem lehet sehonnan eltűntetni, pedig sokan akarnák. :3
2013. augusztus 15. 17:12
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
Már reggel láttam a videót.
A dal egyébként jó, de nem GaGa-s, nekem hiányzik a régi GaGa. :/ A versszakok például engem nagyon a No Doubt stílusára emlékeztetnek.
A dal egyébként jó, de nem GaGa-s, nekem hiányzik a régi GaGa. :/ A versszakok például engem nagyon a No Doubt stílusára emlékeztetnek.
2013. augusztus 15. 17:30
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (holembo @ 2013.08.15. 17:04)
Bírom a nagy ellentéteket a kommentjeidben, egyszer írod, hogy valamennyire bejön a dal, utána fostalicska jelzőkkel illeted, tehát te szereted a szart?(vagyis amit te annak tartasz?) Nincsen nagy promotálása, azért mert csináltak hozzá egy botrányos lyrics-et, és 52 országban első iTunes-on, csakúgy mint az album, persze hogy megírja minden zenei oldal, hírportál,bulvárlap. De van egy jó megoldásom, hogy enyhítsem a hányingered... ne olvass róla annyit és megoldódik a probléma. Nem kell filóznod, azon hogy jó lesz-e az ARTPOP vagy sem. Látod itt jön elő Gaga érdekessége, leszólod, leszarozod, de valahogy mindig érdekel mindenkit amit csinál. Ezért nem lehet sehonnan eltűntetni, pedig sokan akarnák. :3
Ja, leírtam, hogy nem olyan sz*r, mint a BTW korongon lévő "dalok" és hallgatható. Jó lenne megtanulni szöveget értelmezni, mert sehol sem magasztaltam az egekig, csupán csak a nem rossz, egyszer-kétszer lejátszható dobozkába dobható be. Igazából csak lefuttattam egy kis gondolatmenetet, hogy vajon mennyire lehet sz*r, ha ennyire promotálják. Tapasztalataimból kiindulva, amit ennyire hájpolnak és ennyire nyomatnak az csak sz*r lehet. Igazából senkit sem érdekelne az, hogy mit csinál, ha nem állna neki mutogatni a meztelen - egyébként hányadék - testét, hiszen hány és hány botrányos kép került elő róla csak ezen a héten marketing céljából. Gaguska zenei karrierje olyan, mint a kifacsart citrom. Fröcsöghettek akárhogy, hogy mindenki kíváncsi rá, meg mindenki őt akarja, de ez nem változtat azon, hogy pár év alatt eljutott oda ahová Madonna még nem tudott - a süllyesztőbe. Mindig azt hallottam, hogy gaguska meg tud újulni meg minden, és bár még egy évtizede sincs az iparban, máris komoly problémákkal áll szemben. Pár év és a kutyának sem fog kelleni sem ő, sem pedig a zenéje. Madonnánál bejött a dolog, nála úgy látszik nem. Még egy ideig fent tudja magát tartani a botrányos, polgárpukkasztó k*rvás viselkedésével, de utána nézhet más munka után. A vak is látja, hogy a meztelenkedés már csak a mentsvára, hogy minél többet kaszálhasson az új albumán. Tudod egy jó előadónak, egy profinak, egy tehetségesnek nincsen szüksége ilyen erkölcstelen marketingre. Elborzaszt, hogy mi lett belőle - pedig emlékszem régen egy vagány, egyediséggel rendelkező előadónak tartottam. Most meg köbö olyan, mint valami sztriptízrihe mikrofonnal a kezében.
Ja, és neked azt írom, amit a bíbőr, szalonna, májli fanatikusoknak szoktam: nem tetszik a kommentem? Nem kell elolvasni, reagálni pedig pláne nem kell rá! Erről kell olvasnom, mert erről írtok. Nem fogom magamba tartani a véleményemet csak azért, mert egyes tagoknak nem tetszik. Bárcsak nekem is az lenne a legnagyobb problémám, hogy egy vadidegen ember fikázza a kedvencemet egy publikus bulvár fórumon. Irigyellek... komolyan!
1 felhasználónak tetszik:
baisée
2013. augusztus 15. 19:06
|
|
Wercsi1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.31. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 185141 offline
|
IMÁDOOOM !!!
Több barátom is megszerette a dalt
Szuper lett
2013. augusztus 15. 19:11
|
|
Pdoriiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.15. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 209347 offline
|
nemtudooom.. régen szerettem Lady Gaga-t már akkor sem volt egy normális nő de mostmár undorodom tőle az utcára legalább ruhát felvehetne de a videó klippekben is........:/
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.