Starity

Katy Perryt lopással vádolják

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. augusztus 15. 18:38 #81
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
én semmi hasonlóságot nem látok közte
2013. augusztus 15. 18:46 #82
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.15. 14:59)
Ne haragudj, de te nagyon süket lehetsz... Gaga 3-4 oktávot képes kiénekelni, Perry örül, ha 2 sikerül neki. Sokkal gyengébb a hangja, mint Gagáé, ráadásul élőben borzalmas. 10-ből 9 élő fellépése tök hamis. Aki kicsit ért hozzá, annak kb hallgathatatlan.
Ezzel szemben Gaga élőben még jobb, mint a stúdiófelvételeken. A legnagyobb legendák is elismerik a zenei tehetségét. Úgyhogy pont fordítva van, mint ahogy leírtad: Perry-be szorult elég kevés hang. Ha ő lenne Rebecca Black, akkor Gaga lenne Whitney Houston...

3-4 oktávot?? Mint egy Beyoncé vagy Celine? laugh.gif Gaga max. 2,5 oktávot, ha kitud énekelni. Senki nem vitatja, erős hangja van, de kevésbé képzett. Ő inkább csak alsó regiszterben tud. A hangszíne mezo-szoprán, viszont nem igazán tud félhangokat kiénekelni és nincs a hangjában a vibrato (emiatt tűnik fahangúnak) Nem tud fejhangon sem énekelni, így nem nyílnak meg előtte további távlatok. Kimarad a flagelottoregister és a whistle register, ami + 2-3 oktávot jelentene. That's a Fact.
2013. augusztus 15. 18:49 #83
Diuska12
Diuska12

Státusz" A mai lányok nagyon szépek, de egy vizes zsepi csúnyává teheti őket!xD"
Hozzászólás: 646
Azonosító: 203688
igen egy kicsit hasonlít!!! ÉS??? szerintem nem baj ha hasonlít!!! biggrin.gif smileeee.gif tongue.gif
2013. augusztus 15. 18:53 #84
- törölt felhasználó -    
Egészen idáig nem is hallottam Katy új dalát - bárcsak így maradt volna. Nem tetszik ez a dala, pedig szeretem Katy-t. Ha már idejön Gaga is, az ő száma sem jobb ennél, és ő is szokott koppintani. Cikkhez hozzászólva: tényleg észrevehető a hasonlóság a két dal között, de egyik sem tetszik. Amúgy nem zavar, hogy koppintott, nem egy sztár csinálja, de azért megemlíthette volna, mielőtt kiadja a dalt.
2013. augusztus 15. 19:26 #85
- törölt felhasználó -    
Hát ahogy a cikkben is fel volt sorolva, elég hosszú a pech soroata.. unsure.gif
2013. augusztus 15. 19:44 #86
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Nekem most tetszett meg Katy száma, hogy hallgattam ezt a Brave-t, ami tényleg egy az egyben ugyan az, de a Roar valahogy jobb. Eddig azt sem tartottam túl nagy számnak (mondjuk most sem)de most már kellemesnek tartom!
Gaga rajongói meg pont így utáltatják meg a laikusokkal a kedvencüket, hogy mindenhova odakeverik, mindenkivel összehasonlítgatják és bizonygatják, hogy mennyivel jobb. Ez tényleg nagyon vissza tetsző!
Szeretem Gagát, de már nekem is sok, hogy egyetlen száma ki jött (ami szintén nem egy hatalmas alkotás, csak a nem rossz kategóriában landolt) és 60 cikk ki jön róla!
2013. augusztus 15. 19:46 #87
flowerwsviri
flowerwsviri

StátuszI just wanna hear that, you say: "Hey, you're mine and I never let you go."
Hozzászólás: 820
Azonosító: 134850
hasonlít, és lehet hogy mintázták is..
2013. augusztus 15. 19:49 #88
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Norah @ 2013.08.15. 18:46)
3-4 oktávot?? Mint egy Beyoncé vagy Celine? laugh.gif Gaga max. 2,5 oktávot, ha kitud énekelni. Senki nem vitatja, erős hangja van, de kevésbé képzett. Ő inkább csak alsó regiszterben tud. A hangszíne mezo-szoprán, viszont nem igazán tud félhangokat kiénekelni és nincs a hangjában a vibrato (emiatt tűnik fahangúnak) Nem tud fejhangon sem énekelni, így nem nyílnak meg előtte további távlatok. Kimarad a flagelottoregister és a whistle register, ami + 2-3 oktávot jelentene. That's a Fact.

Amúgy Celine-nél még az 5 is kijön, nem? biggrin.gif Anastaciánál kijön. beer.gif
2013. augusztus 15. 19:59 #89
Edeee...
Edeee...
visszatérő vendég

StátuszA Beutiful lie : I Never Die
Hozzászólás: 497
Azonosító: 166310
Amúgy akárki akármit mond , hiába , a héten amerikában több mint 2x annyit vettek meg Katy dalábol , mint Gagáebol , igy jövőhéten a ROAR listavezető lesz az USA-ban smileeee.gif
2013. augusztus 15. 20:44 #90
- törölt felhasználó -    
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.08.15. 19:49)
Amúgy Celine-nél még az 5 is kijön, nem? biggrin.gif Anastaciánál kijön.  beer.gif

Annyira azért nem vagyok szakértője ennek a témának. biggrin.gif Tanultam egy kis szolfézst + van egy kis hallásom (de nem abszolut, sajnos), ennyi. Viszont megnéztem és Celinenek is csak 3 oktáv a hangterjedelme. Meglepett. Anastacia pedig tudtommal kontraalt, így tiszta fejhangokat nem tud kiénekelni. Aki pedig felső regisztereket nem tud (ld. fejhangok), annál akárhogy is számolunk, 2,5-3 oktávnyi hangterjedelemnél többre nem képes.
A témához szólva pedig: Katy dala #1-ként fog debütálni jövő7-től a BB-on, ezzel leszorítja a 10 hete uralkodó "Elmosódott határokat".
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Fan-ily6889
2013. augusztus 15. 20:51 #91
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Norah:

Ne a stúdióverziókat nézd. http://www.youtube.com/watch?v=2knVgyDQAlA
És bár ebben a videóban nincs 4 oktáv, kicsit el van túlozva a videó, viszont Gaga tud D3-nál mélyebbre is menni. 3,5 oktávja tuti van. És igen, mint egy Beyoncé, mivel Beyonvé nem tud olyan mélyre menni. (Ettől függetlenül mindkettőnek baromi erős hangja van, az nem az oktávtól függ, de itt most Perry-vel volt összehasonlítva, ő azért sehol sincs hozzájuk képest).

Fan-ily6889:
Utánakerestem Celine Dion-nak max 3,5-4 oktáv van mindenhol.

Edeee...:
Nem vettek kétszer annyit a Roar-ból, mint az Applause-ból, Katy fél nappal előbb kiadta a számot, előbb mászott fel a csúcsra, összeladásban még mindig többet adott el, de a mai napon az Applause népszerűbb volt. Plusz az itunes összesített világranglistáját Gaga vezeti, a Roar a második.
2013. augusztus 15. 21:53 #92
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.15. 20:51)
Norah:
Ne a stúdióverziókat nézd. http://www.youtube.com/watch?v=2knVgyDQAlA 
És bár ebben a videóban nincs 4 oktáv, kicsit el van túlozva a videó, viszont Gaga tud D3-nál mélyebbre is menni. 3,5 oktávja tuti van. És igen, mint egy Beyoncé, mivel Beyonvé nem tud olyan mélyre menni. (Ettől függetlenül mindkettőnek baromi erős hangja van, az nem az oktávtól függ, de itt most Perry-vel volt összehasonlítva, ő azért sehol sincs hozzájuk képest).

Ez a videó egy vicc. Már bocsánat. biggrin.gif Egy Fanmade. A legtöbb hang egyforma, nagy részüket pedig nem is használja. Az ehhez hasonló videók se szeri se száma kering a jutyúbon' és még Szelénkénél is vannak olyan videók, hogy az agyam eldobom. Ez az oldal azért hivatalosabb és "értők" írták össze. Minimális angoltudás kell hozzá. Ott a pozitívum, negatívum.
2013. augusztus 15. 22:42 #93
Cinzina
Cinzina
*Crystal Light*

Státusz"What the hell is the matter with you?!"
Hozzászólás: 1441
Csatolások: 4663
Azonosító: 37030
Hát eléggé hasonlít. Mindenesetre nekem Katy dala sokkal jobban bejött mint Gagáé. Az Applause-nál nagyon csalódott lettem, hogy ez a mai popzene.... sad.gif Katyé egy fokkal kevésbé üti ki a biztosítékot.
2013. augusztus 16. 01:11 #94
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
De, kétszer többet adott el és jelenleg ő vezeti a főbb országokat és az összesített iTunes-listát is smileeee.gif Queen Katy heart.gif http://www.billboard.com/articles/news/5657573/katy-perrys-roar-tracking-to-move-450000-downloads-in-f...s-in-first-week
2013. augusztus 16. 08:10 #95
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Norah ez most nem jött össze biggrin.gif Az a videó szerinted egy "vicc"? Ugyan azt linkelted be te is, csak egy cikkel körítve! Most akkor mi?biggrin.gif
2013. augusztus 16. 08:48 #96
Candy_attack
Candy_attack
Monster

StátuszYou know, some people want me to die. But I'm not going anywhere... - Lady Gaga
Hozzászólás: 1580
Azonosító: 130532
Norah:

Ugyanaz a videó van a cikkben... És írják, hogy 2,7 oktáv a hangja, de tud magasabbra is menni, erre oda van rakva a videó. Akkor a "hozzáértők" miért is példáloznak egy "vicc" videóval? Amúgy én is mondtam, hogy túlzás az a videó, 4 oktáv nincs, de Gaga hangja akkor is több, mint 3.
2013. augusztus 16. 14:08 #97
MarkInEufrates
MarkInEufrates
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 209465
Glamster:

drága Vivilyen!
Valami újat is kitalálhatnál, mint hogy állandóan a Little Monsterekkel jössz.. smileeee.gif
2013. augusztus 16. 14:55 #98
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Hol jöttem én a little monsterekkel? Leírtam, hogy de igen, több kislemezt adott el. A helyesírási szótár pedig nem luxus már.
1 felhasználónak tetszik: Fan-ily6889
2013. augusztus 16. 15:09 #99
xoxoLillaxoxo
xoxoLillaxoxo
új tag
Hozzászólás: 39
Azonosító: 206456
Hasonlít de azért külömbság, hogy Katyé jobban hangzik, egyszerűen összeszedettebb szám.És ami Gaga és Katy között megy arra én csak annyit tudok mondani. hogy mind a két számot végighallgattam és nekem egyik sem tetszik, de ha választanom kéne én Katyt választanám, mivel Gagát sosem szerettem.
2013. augusztus 16. 16:17 #100
Fan-ily6889
Fan-ily6889
Fanily of Anastacia ®
Hozzászólás: 1333
Csatolások: 1279
Azonosító: 96609
Idézet (Norah @ 2013.08.15. 20:44)
Annyira azért nem vagyok szakértője ennek a témának. biggrin.gif Tanultam egy kis szolfézst + van egy kis hallásom (de nem abszolut, sajnos), ennyi. Viszont megnéztem és Celinenek is csak 3 oktáv a hangterjedelme. Meglepett. Anastacia pedig tudtommal kontraalt, így tiszta fejhangokat nem tud kiénekelni. Aki pedig felső regisztereket nem tud (ld. fejhangok), annál akárhogy is számolunk, 2,5-3 oktávnyi hangterjedelemnél többre nem képes.

Hm, pedig én is azt gondoltam, hogy Celine lazán kinyom 5 oktávot. Anánál pedig mintha azt írták volna valahol, hogy időnként érinti az ötödik oktávot. Hát, nem tudom, nekem meg végképp nincs fogalmam ezekről. biggrin.gif Pedig érdekelne egy normális, részletes "hangelemzés". smileeee.gif
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok