Katy Perryt lopással vádolják
2013. augusztus 15. 18:46
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.15. 14:59)
Ne haragudj, de te nagyon süket lehetsz... Gaga 3-4 oktávot képes kiénekelni, Perry örül, ha 2 sikerül neki. Sokkal gyengébb a hangja, mint Gagáé, ráadásul élőben borzalmas. 10-ből 9 élő fellépése tök hamis. Aki kicsit ért hozzá, annak kb hallgathatatlan.
Ezzel szemben Gaga élőben még jobb, mint a stúdiófelvételeken. A legnagyobb legendák is elismerik a zenei tehetségét. Úgyhogy pont fordítva van, mint ahogy leírtad: Perry-be szorult elég kevés hang. Ha ő lenne Rebecca Black, akkor Gaga lenne Whitney Houston...
Ezzel szemben Gaga élőben még jobb, mint a stúdiófelvételeken. A legnagyobb legendák is elismerik a zenei tehetségét. Úgyhogy pont fordítva van, mint ahogy leírtad: Perry-be szorult elég kevés hang. Ha ő lenne Rebecca Black, akkor Gaga lenne Whitney Houston...
3-4 oktávot?? Mint egy Beyoncé vagy Celine?
2013. augusztus 15. 18:53
Egészen idáig nem is hallottam Katy új dalát - bárcsak így maradt volna. Nem tetszik ez a dala, pedig szeretem Katy-t. Ha már idejön Gaga is, az ő száma sem jobb ennél, és ő is szokott koppintani. Cikkhez hozzászólva: tényleg észrevehető a hasonlóság a két dal között, de egyik sem tetszik. Amúgy nem zavar, hogy koppintott, nem egy sztár csinálja, de azért megemlíthette volna, mielőtt kiadja a dalt.
2013. augusztus 15. 19:26
Hát ahogy a cikkben is fel volt sorolva, elég hosszú a pech soroata..
2013. augusztus 15. 19:44
|
|
sewenteenKapitány Úr |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 1138 Csatolások: 632 Azonosító: 129210 offline
|
Nekem most tetszett meg Katy száma, hogy hallgattam ezt a Brave-t, ami tényleg egy az egyben ugyan az, de a Roar valahogy jobb. Eddig azt sem tartottam túl nagy számnak (mondjuk most sem)de most már kellemesnek tartom!
Gaga rajongói meg pont így utáltatják meg a laikusokkal a kedvencüket, hogy mindenhova odakeverik, mindenkivel összehasonlítgatják és bizonygatják, hogy mennyivel jobb. Ez tényleg nagyon vissza tetsző!
Szeretem Gagát, de már nekem is sok, hogy egyetlen száma ki jött (ami szintén nem egy hatalmas alkotás, csak a nem rossz kategóriában landolt) és 60 cikk ki jön róla!
Gaga rajongói meg pont így utáltatják meg a laikusokkal a kedvencüket, hogy mindenhova odakeverik, mindenkivel összehasonlítgatják és bizonygatják, hogy mennyivel jobb. Ez tényleg nagyon vissza tetsző!
Szeretem Gagát, de már nekem is sok, hogy egyetlen száma ki jött (ami szintén nem egy hatalmas alkotás, csak a nem rossz kategóriában landolt) és 60 cikk ki jön róla!
2013. augusztus 15. 19:46
|
|
flowerwsviri |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.15. Hozzászólás: 820 Csatolások: 0 Azonosító: 134850 offline
|
hasonlít, és lehet hogy mintázták is..
2013. augusztus 15. 19:49
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.08.15. 18:46)
3-4 oktávot?? Mint egy Beyoncé vagy Celine?
Gaga max. 2,5 oktávot, ha kitud énekelni. Senki nem vitatja, erős hangja van, de kevésbé képzett. Ő inkább csak alsó regiszterben tud. A hangszíne mezo-szoprán, viszont nem igazán tud félhangokat kiénekelni és nincs a hangjában a vibrato (emiatt tűnik fahangúnak) Nem tud fejhangon sem énekelni, így nem nyílnak meg előtte további távlatok. Kimarad a flagelottoregister és a whistle register, ami + 2-3 oktávot jelentene. That's a Fact.
Amúgy Celine-nél még az 5 is kijön, nem?
2013. augusztus 15. 19:59
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Amúgy akárki akármit mond , hiába , a héten amerikában több mint 2x annyit vettek meg Katy dalábol , mint Gagáebol , igy jövőhéten a ROAR listavezető lesz az USA-ban
2013. augusztus 15. 20:44
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.08.15. 19:49)
Amúgy Celine-nél még az 5 is kijön, nem?
Anastaciánál kijön. 
Annyira azért nem vagyok szakértője ennek a témának.
A témához szólva pedig: Katy dala #1-ként fog debütálni jövő7-től a BB-on, ezzel leszorítja a 10 hete uralkodó "Elmosódott határokat".
2013. augusztus 15. 20:51
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Norah:
Ne a stúdióverziókat nézd. http://www.youtube.com/watch?v=2knVgyDQAlA
És bár ebben a videóban nincs 4 oktáv, kicsit el van túlozva a videó, viszont Gaga tud D3-nál mélyebbre is menni. 3,5 oktávja tuti van. És igen, mint egy Beyoncé, mivel Beyonvé nem tud olyan mélyre menni. (Ettől függetlenül mindkettőnek baromi erős hangja van, az nem az oktávtól függ, de itt most Perry-vel volt összehasonlítva, ő azért sehol sincs hozzájuk képest).
Fan-ily6889:
Utánakerestem Celine Dion-nak max 3,5-4 oktáv van mindenhol.
Edeee...:
Nem vettek kétszer annyit a Roar-ból, mint az Applause-ból, Katy fél nappal előbb kiadta a számot, előbb mászott fel a csúcsra, összeladásban még mindig többet adott el, de a mai napon az Applause népszerűbb volt. Plusz az itunes összesített világranglistáját Gaga vezeti, a Roar a második.
És bár ebben a videóban nincs 4 oktáv, kicsit el van túlozva a videó, viszont Gaga tud D3-nál mélyebbre is menni. 3,5 oktávja tuti van. És igen, mint egy Beyoncé, mivel Beyonvé nem tud olyan mélyre menni. (Ettől függetlenül mindkettőnek baromi erős hangja van, az nem az oktávtól függ, de itt most Perry-vel volt összehasonlítva, ő azért sehol sincs hozzájuk képest).
Fan-ily6889:
Utánakerestem Celine Dion-nak max 3,5-4 oktáv van mindenhol.
Edeee...:
Nem vettek kétszer annyit a Roar-ból, mint az Applause-ból, Katy fél nappal előbb kiadta a számot, előbb mászott fel a csúcsra, összeladásban még mindig többet adott el, de a mai napon az Applause népszerűbb volt. Plusz az itunes összesített világranglistáját Gaga vezeti, a Roar a második.
2013. augusztus 15. 21:53
Idézet (Candy_attack @ 2013.08.15. 20:51)
Norah:
Ez a videó egy vicc. Már bocsánat.
2013. augusztus 15. 22:42
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Hát eléggé hasonlít. Mindenesetre nekem Katy dala sokkal jobban bejött mint Gagáé. Az Applause-nál nagyon csalódott lettem, hogy ez a mai popzene....
Katyé egy fokkal kevésbé üti ki a biztosítékot.
2013. augusztus 16. 01:11
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
De, kétszer többet adott el és jelenleg ő vezeti a főbb országokat és az összesített iTunes-listát is
Queen Katy
http://www.billboard.com/articles/news/5657573/katy-perrys-roar-tracking-to-move-450000-downloads-in-f...s-in-first-week
2013. augusztus 16. 08:48
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Norah:
Ugyanaz a videó van a cikkben... És írják, hogy 2,7 oktáv a hangja, de tud magasabbra is menni, erre oda van rakva a videó. Akkor a "hozzáértők" miért is példáloznak egy "vicc" videóval? Amúgy én is mondtam, hogy túlzás az a videó, 4 oktáv nincs, de Gaga hangja akkor is több, mint 3.
Ugyanaz a videó van a cikkben... És írják, hogy 2,7 oktáv a hangja, de tud magasabbra is menni, erre oda van rakva a videó. Akkor a "hozzáértők" miért is példáloznak egy "vicc" videóval? Amúgy én is mondtam, hogy túlzás az a videó, 4 oktáv nincs, de Gaga hangja akkor is több, mint 3.
2013. augusztus 16. 14:08
|
MarkInEufratesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.16. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 209465 offline
|
Glamster:
drága Vivilyen!
Valami újat is kitalálhatnál, mint hogy állandóan a Little Monsterekkel jössz..
drága Vivilyen!
Valami újat is kitalálhatnál, mint hogy állandóan a Little Monsterekkel jössz..
2013. augusztus 16. 14:55
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Hol jöttem én a little monsterekkel? Leírtam, hogy de igen, több kislemezt adott el. A helyesírási szótár pedig nem luxus már.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. augusztus 16. 15:09
|
|
xoxoLillaxoxoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.18. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 206456 offline
|
Hasonlít de azért külömbság, hogy Katyé jobban hangzik, egyszerűen összeszedettebb szám.És ami Gaga és Katy között megy arra én csak annyit tudok mondani. hogy mind a két számot végighallgattam és nekem egyik sem tetszik, de ha választanom kéne én Katyt választanám, mivel Gagát sosem szerettem.
2013. augusztus 16. 16:17
|
|
Fan-ily6889Fanily of Anastacia ® |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.22. Hozzászólás: 1333 Csatolások: 1279 Azonosító: 96609 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.08.15. 20:44)
Annyira azért nem vagyok szakértője ennek a témának.
Tanultam egy kis szolfézst + van egy kis hallásom (de nem abszolut, sajnos), ennyi. Viszont megnéztem és Celinenek is csak 3 oktáv a hangterjedelme. Meglepett. Anastacia pedig tudtommal kontraalt, így tiszta fejhangokat nem tud kiénekelni. Aki pedig felső regisztereket nem tud (ld. fejhangok), annál akárhogy is számolunk, 2,5-3 oktávnyi hangterjedelemnél többre nem képes.
Hm, pedig én is azt gondoltam, hogy Celine lazán kinyom 5 oktávot. Anánál pedig mintha azt írták volna valahol, hogy időnként érinti az ötödik oktávot. Hát, nem tudom, nekem meg végképp nincs fogalmam ezekről.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.