Katy Perryt lopással vádolják
2013. augusztus 15. 12:41
|
|
baiséeunappreciated artist |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 5292 Csatolások: 284135 Azonosító: 204424 offline
|
El sem tudjátok hinni, hogy mennyit kerestem a második dalt. És végre megvan. Így már most köszönöm a cikket.
Viszont tényleg eléggé hasonló a dallama. Főleg az elején..
2013. augusztus 15. 12:43
|
|
x Lili x |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 776 Csatolások: 0 Azonosító: 204440 offline
|
Idézet (Chelsy @ 2013.08.15. 12:10)
Már máskor is előfordult hasonló, és elmagyarázták, h azonos kiadónál ugyanazt a dallamot megvásárolhatja más-más énekes, együttes, vagy a menedzserük, ezért fordulhat elő hasonlóság, ugyanez volt a Camp Rock 2-ben hallható Intruducing Me és Jason Mraz I'm Yours dalokkal is anno.
Katynek amúgy sincs szüksége arra, h dalt lopjon.
Katynek amúgy sincs szüksége arra, h dalt lopjon.
Egyet értek!
2013. augusztus 15. 12:46
Annyira szeretem ezeket az utálkozásokat és vádolásokat... -.- Azt sem értem minek kellett szerencsétlen Gagát belekeverni.
Egyébként tényleg hasonlít.
Még is más mindegyik dal hangulata és stílusa , mindegyik nagyon jó.
Egyébként , meg kétlem , hogy Katy lopta volna. Semmi szüksége nem lett volna rá.
Egyébként tényleg hasonlít.
Még is más mindegyik dal hangulata és stílusa , mindegyik nagyon jó.
Egyébként , meg kétlem , hogy Katy lopta volna. Semmi szüksége nem lett volna rá.
2013. augusztus 15. 12:47
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nagyon hasonlít,sőt az eredeti jobb is, mint Katy-é. Gondolom, hogy a dalokat nem ő írja és szerzi, így a mögötte dolgozó team a hibás, ekkora hibát véteni.
2013. augusztus 15. 12:49
|
|
Sunwell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.28. Hozzászólás: 880 Csatolások: 59 Azonosító: 186812 offline
|
Valahogy le maradtam a cikkről Katy új számáról. Így elsőre nem tűnik rossznak, viszont a dalszöveg nem sok mondanivalóval bír. És valóban, a dallam nagyon hasonlít, viszont összeségében Sara dala egy jobban sikerült alkotás. A Lady-től meg szép húzás volt, habár az Applause dalocskával még mindig nem vagyok teljesen kibékülve.
2013. augusztus 15. 12:52
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Van hasonlóság,de Katy-é jobb...
2013. augusztus 15. 13:09
Norah:"Tényleg nagyon hasonlít. Gaga pedig ismét összelopkodott néhány Madonna-slágert (Celebration, Give Me All Your Luvin')"
- Semmi köze nincsen a számokhoz, olvastam már az összes Madonna számot, hogy azt lopta.
nem lopott semmit, csak egyszerűen jó érzés leszólni, de ettől függetlenül sikeres marad a szám. Gondolom az idegesítő sokaknak, hogy jött 2008-ban egy "GAGA" - és senki nem vette komolyan, majd 2013-ra akkora popsztárrá nőtte ki magát, mint még soha senki ennyi idő alatt.De legalább most nem azzal jössz, hogy flop.Ez megint egy olyan száma lett amit többször kell hallgatni,(tisztában vagyok vele, hogy nem a legjobb gagarecord, de elmondták,hogy ez csak a kezdet, nem ez a legjobb dal, ezzel biztosra kellett menni) de erről gondoskodni fognak, mert mindenhol nyomják ezerrel, pedig még a klipp sem jött ki hozzá. Talán Madonna is összehoz valami színvonalasat 2 elfuserált album után, bár ahogyan a protkós képeit elnézem, normális "madonnás" zene nem lesz több.
Amúgy Katy dalszöveges videója is lopott : Dillon Francis "messages".
- Semmi köze nincsen a számokhoz, olvastam már az összes Madonna számot, hogy azt lopta.
Amúgy Katy dalszöveges videója is lopott : Dillon Francis "messages".
2013. augusztus 15. 13:09
|
Bellaaa99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.17. Hozzászólás: 86 Csatolások: 0 Azonosító: 206391 offline
|
Imádom Katy-t, meg minden, de minek ekkora felhajtás. Ő az első ember, aki valaki más dalát átdolgozva kiadja? Szerintem nem. Legalább jó hangja van, tehetséges énekesnő, nem ugyanaz a cím, szöveg, hasonlóság van, de mégsem ugyanaz. Gaga-ék már csinálják a felhajtást. Pedig abba a nőbe nem sok hang szorult. Csak a feltűnési mániájának, és extrém kinézete miatt nézik meg sokan. Na jó Katynek is vannak fura dolgai, de ennyire nem, Miért baj, hogy egyszerre adják ki a lemezüket, és miért kell hasonlítgani őket? Kinek a pap kinek a papné? Kinek a Perry, kinek a Gaga? Szóval, szánalom amit művelnek. Mindketten, nagyon ismertek, de nem ugyanazok, és nem összehasonlíthatók.Olyan mint a rap és a pop, valakinek ez jön be, még utálja a amásikat, másnak meg fordítva. Ilyen az élet, legalább nincs unalom. Én sem vagyok, sem Perry, sem Gaga és ez így jó.
DE viszont Katy-t támogatom.
2013. augusztus 15. 13:10
|
|
s.z.i.l.v.i.a91visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.05. Hozzászólás: 201 Csatolások: 0 Azonosító: 197232 offline
|
Gagát miért kell minden szarba belekeverni??-.-"
2013. augusztus 15. 13:18
|
|
Chachi_G.124사랑 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.29. Hozzászólás: 1398 Csatolások: 0 Azonosító: 198980 offline
|
tényleg hasonlít. O_O
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: