Michael Jackson a propofol rabja volt?
2013. augusztus 15. 12:49
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
Aha,persze.Miért nem akkor mondta amikor élt?Itt valami nagyon homályos nekem.
2013. augusztus 15. 12:53
ez szerintem maximum annak az orvosnak lényeges információ, akit megvádoltak Michael megölésével, mert így tisztázhatja magát. a többieket viszont nem nagyon érdekelheti évekkel a halála után, hogy mit szedett és mit nem.
2013. augusztus 15. 13:04
A röhögés kerülget, komolyan... Úgy bírom, hogy egyeseknek csak évek után ugranak be a dolgok... Debike is inkább a lovak s*ggében turkáljon, ahhoz talán ért ^^
Egyébként akár igaz, akár nem, nem fogom kevésbé szeretni, elég baj volt ez neki...
Egyébként akár igaz, akár nem, nem fogom kevésbé szeretni, elég baj volt ez neki...
2013. augusztus 15. 13:23
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
Hagyják már szerencsétlent békében nyugodni. Már meghalt, úgyhogy lényegtelen hogy minek volt a függője. Törődjenek inkább azzal, ami fennmaradt belőle. hallgassák a számait, és örüljenek, hogy élt ilyen ember.
2013. augusztus 15. 14:14
Ő egy legenda, és bár lehet, hogy voltak dolgai, békén lehet hagyni. Szegény úgyis eltávozott, nem kéne még most is cseszegetni. Ez a nőszemély is csak azért nyilatkozott erről, mert kap érte egy csomó lóvét. Amúgy is csak felhajtást akar csinálni. És (mint már lejjebb is olvasható) érdekes, hogy ennyi idő után ugrik be neki, hogy "hopsz! egy csomószor én adtam be neki ezt meg ezt!Várjál, lehet, hogy ki kéne tálalnom egy drága magazinnak, vagy csak simán a médiának!" Szánalmas próbálkozás.
2013. augusztus 15. 14:30
Nyilvánvaló volt hogy Jacko drogozott, de szerintem ezen már túl kellene lépni hiszen meghalt. Hadd legyen békében!
2013. augusztus 15. 15:53
Ez már nevetséges! Sok idiótának nincs jobb dolga???
2013. augusztus 15. 17:31
Nem mindegy már? Inkább a zenéjéről beszéljenek! A mai napig megállja a helyét a dalai!
2013. augusztus 15. 17:39
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Érdekes, hiszen propofollal jó magam igazából csak a kardiológián találkoztam az ún. cardioversio nevezetű dolognál, amikor is az egyént ezzel a propofollal elaltatják és defibrillátorral újraindítják a szívét, hogy a szívritmust helyrerakják. Egy kicsit hétfőn én is megijedtem, amikor az előkészítő tálcán megláttam propofolt, de aztán a felszívott fecskendőben áttetsző folyadék volt, így megnyugodtam, hogy nem azt kapom. Lényegében ez egy baromi erős narkotikum, amit sokkal inkább kardiológiai problémákkal küzdő beteg embereknél alkalmaznak műtétek vagy egyéb altatást igénylő orvosi vizsgálat alatt. Én is azt mondom, hogy halottról jót vagy semmit. Sosem fogjuk megtudni, hogy MJ maga lőtte túl magát vagy valaki átsegítette őt a túlvilágra. Gyalázat, hogy valaki a halála után is ilyen gusztustalan mocskolódással szeretne pénzt vagy hírnevet, esetleg mindkettőt szerezni.
1 felhasználónak tetszik:
Noémi16
2013. augusztus 16. 10:12
|
|
Mollyka0011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.17. Hozzászólás: 364 Csatolások: 1 Azonosító: 163967 offline
|
Szerencsétlent nem hagyják nyugodni, forog a sírjában! Jacko szeretünk! ♥
2013. augusztus 16. 11:44
Ha tényleg szeretnéd, akkor tudnád, h utálta a Jacko nevet! Ezt a gyúnynevet a média aggatta rá! A rajongói, ismerősei tudták ezt. Másoknak miért nehéz elfogadni, megérteni?
Idézet (Mollyka0011 @ 2013.08.16. 10:12)
Szerencsétlent nem hagyják nyugodni, forog a sírjában! Jacko szeretünk! ♥
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. augusztus 16. 17:56
Ez már mindennek a teteje. Több mint 4 éve elhunyt és még mindig találgatnak a halálnak okaiért? A volt felesége is a hirverésért és az esetleges pénzért mond ilyeneket. Nehogy már 4 év eltelte után jusson ilyen az eszébe..
2013. augusztus 16. 18:02
Mostanra már nem érdekelnek a pletykák. Állítsanak akármit, lehet az hülyeség, csak magukat bántják vele. Minden, amit tehetünk ez ellen, hogy elengedjük a bántásokat a fülünk mellett, és élvezzük a zenét, amit a Pop királya hátrahagyott! Szeretünk, MJ, hiányzol!
2013. augusztus 17. 13:58
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Egyetértek apsxo67-el!
2013. augusztus 21. 13:25
|
|
Kawaii0606visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 297 Csatolások: 406 Azonosító: 139596 offline
|
hát erre nem lehet mit mondani, szeretünk Michael Jackson.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.